Φιλανθρωπική εκδήλωση «Mamma Mia Too» από την EΛΕΠΑΠ & τη Vodafone

0

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 13 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η φιλανθρωπική εκδήλωση «Mamma Mia Too», από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), με την υποστήριξη της Vodafone.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κτήμα “Οινότρια Γη” του Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτη. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτική ξενάγηση για να μάθουν τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού και να λάβουν μέρος στο «πάτημα» των σταφυλιών σε ειδικά διαμορφωμένο πατητήρι για παιδιά. Αντίστοιχα, οι γονείς παρακολούθησαν σεμινάριο για το κρασί από τον κ. Ανδρέα Ματθίδη, Προέδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και δοκίμασαν κρασιά διαφόρων ποικιλιών.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Μπορούμε να ζήσουμε μαζί», το οποίο σκοπό έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας «Caretta-caretta» και υλοποιείται με την υποστήριξη της Vodafone. Οικοδεσπότης ήταν ο Οδυσσέας, η μασκότ του προγράμματος, που έκλεψε τις καρδιές των μικρών επισκεπτών. Τα παιδιά έλαβαν επίσης μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, όπως mini soccer, τοξοβολία, μαγειρική, κατασκευή λουλουδιών (χαρτοκοπτική), κατασκευή κοσμημάτων, κ.α.

Σε όλη τη διάρκεια της γιορτής, συντροφιά στους επισκέπτες κρατούσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio ΕΛΕΠΑΠ-Vodafone». Πρόκειται για έναν σταθμό που στόχο έχει τη δημιουργική απασχόληση και ανάπτυξη προ-επαγγελματικών δεξιοτήτων των ατόμων με κινητικές αναπηρίες, ο οποίος αναμεταδίδεται από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Ν. Ηρακλείου, Επικοινωνία 94 FM.

Η Vodafone στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, «Είμαστε κοντά». Αντιμετωπίζοντας πάντα με ευαισθησία τις ανάγκες των παιδιών, φιλοδοξεί να φέρει περισσότερα από αυτά κοντά σε ένα καλύτερο αύριο.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα