Energizer | Φέρνει τον Sven Väth στην Ελλάδα

, Energizer | Φέρνει τον Sven Väth στην ΕλλάδαΗ Energizer, η Νο.1 αλκαλική μπαταρία, ήρθε να φορτίσει με ενέργεια τις μουσικές μας προτιμήσεις. Το Energizer Music Movement αγκαλιάζει τη μουσική στηρίζοντας επιλεγμένα μουσικά events και καλλιτέχνες. Το επόμενο μουσικό γεγονός που στηρίζει το Energizer Music Movement είναι ένα event με τεράστια εμβέλεια για τη διεθνή μουσική σκηνή: O Sven Väth ξεκινάει τη διεθνή περιοδεία του από την Αθήνα και παρουσιάζει το νέο του album “The sound of the eighth season” στο Fuzz, στις 22 Μαρτίου.

Ο γερμανός «νονός» της σύγχρονης techno-house σκηνής καταφέρνει να διατηρεί τον ήχο του σύγχρονο, ακόμα και μετά από 20 χρόνια καριέρας. Πάντοτε καινoτόμος, ήταν από τους πρώτους djs που έβαλε στα mix του την trance μουσική. Πολυπράγμων και ακούραστος, δοκιμάζει πάντοτε το νέο και το ανατρεπτικό και είναι σήμερα ιδιοκτήτης της εταιρίας Cocoon Event Media, της δισκογραφικής Cocoon Recordings και του Cocoon Club στη Φρανκφούρτη, club πόλου έλξης για όλους τους ευρωπαίους clubbers. Είναι επίσης resident dj στο περιβόητο Amnesia της Ibiza μαζί με τον πολύ Armin Van Buuren.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να γυρίσετε την υφήλιο για να είστε μέσα στα μουσικά πράγματα. Το Energizer Music Movement θα συνεχίσει να στηρίζει τα μουσικά δρώμενα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τις μπαταρίες σας!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με 28.000 mAh!

Smartphones Energizer

MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Η Energizer μετά από την παρουσίαση του Power Max P18K Pop, ενός κινητού με χωρητικότητα μπαταρίας 18.000 mAh, μας εντυπωσίασε με ακόμα μία συσκευή, το Power Max P8100S, ενός 5G foldable κινητού.

Smartphones Energizer MWC 2019

MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop είναι ένα power bank με ενσωματωμένο smartphone;

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer

Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.