Η Epson ανέλαβε την αποκλειστική χορηγία του θεσμού των Portfolio Reviews

0

EpsonΗ Epson ανέλαβε την αποκλειστική χορηγία του θεσμού των Portfolio Reviews που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο 19ης Φωτογραφικής Συγκυρίας που διοργανώνει το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της επιλεκτικής χορηγικής δραστηριότητας της Εταιρείας σε δυναμικές διοργανώσεις που αναδεικνύουν τη σύγχρονη ελληνική φωτογραφική δημιουργία.

Κατά τη διάρκεια των Portfolio Reviews, 60 επιλεγμένοι επαγγελματίες φωτογράφοι και καλλιτέχνες από το σύνολο των 6.000 ενδιαφερόμενων, παρουσίασαν το έργο τους σε 20μελή ομάδα διακεκριμένων reviewers. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες, στην πλειοψηφία τους Έλληνες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε αυτό και να λάβουν πρακτικές συμβουλές, καθώς και να αναπτύξουν σημαντικές επαγγελματικές επαφές με εκπροσώπους της διεθνούς φωτογραφικής σκηνής.

Σε ένδειξη επιβράβευσης, η Epson προσέφερε στον νικητή της διαδικασίας, τον Stylus Pro 3800, ένα νέο επαγγελματικό, επιτραπέζιο εκτυπωτή Α2 που χρησιμοποιεί τα μελάνια Epson UltraChrome K3 και διαθέτει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ιδανικό για τους κλάδους φωτογραφίας, καλών τεχνών και γραφικών τεχνών.

Ο κ. Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager της Epson, δήλωσε σχετικά: «Διοργανώσεις όπως η Photo Bienale διεθνώς αλλά και η Φωτογραφική Συγκυρία στη χώρα μας, καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με τη διεθνή φωτογραφική σκηνή, να προβάλλουν τη σύγχρονη φωτογραφική δημιουργία και να λειτουργήσουν ως σημείο συνάντησης και πόλος έλξης ανερχόμενων φωτογράφων. Ο όμιλος Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προϊόντων ψηφιακής εικόνας στηρίζει σταθερά και έμπρακτα τέτοιες πρωτοβουλίες.»

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα