Η Epson ανέλαβε την αποκλειστική χορηγία του θεσμού των Portfolio Reviews

, Η Epson ανέλαβε την αποκλειστική χορηγία του θεσμού των Portfolio ReviewsΗ Epson ανέλαβε την αποκλειστική χορηγία του θεσμού των Portfolio Reviews που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο 19ης Φωτογραφικής Συγκυρίας που διοργανώνει το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της επιλεκτικής χορηγικής δραστηριότητας της Εταιρείας σε δυναμικές διοργανώσεις που αναδεικνύουν τη σύγχρονη ελληνική φωτογραφική δημιουργία.

Κατά τη διάρκεια των Portfolio Reviews, 60 επιλεγμένοι επαγγελματίες φωτογράφοι και καλλιτέχνες από το σύνολο των 6.000 ενδιαφερόμενων, παρουσίασαν το έργο τους σε 20μελή ομάδα διακεκριμένων reviewers. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες, στην πλειοψηφία τους Έλληνες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε αυτό και να λάβουν πρακτικές συμβουλές, καθώς και να αναπτύξουν σημαντικές επαγγελματικές επαφές με εκπροσώπους της διεθνούς φωτογραφικής σκηνής.

Σε ένδειξη επιβράβευσης, η Epson προσέφερε στον νικητή της διαδικασίας, τον Stylus Pro 3800, ένα νέο επαγγελματικό, επιτραπέζιο εκτυπωτή Α2 που χρησιμοποιεί τα μελάνια Epson UltraChrome K3 και διαθέτει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ιδανικό για τους κλάδους φωτογραφίας, καλών τεχνών και γραφικών τεχνών.

Ο κ. Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager της Epson, δήλωσε σχετικά: «Διοργανώσεις όπως η Photo Bienale διεθνώς αλλά και η Φωτογραφική Συγκυρία στη χώρα μας, καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με τη διεθνή φωτογραφική σκηνή, να προβάλλουν τη σύγχρονη φωτογραφική δημιουργία και να λειτουργήσουν ως σημείο συνάντησης και πόλος έλξης ανερχόμενων φωτογράφων. Ο όμιλος Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προϊόντων ψηφιακής εικόνας στηρίζει σταθερά και έμπρακτα τέτοιες πρωτοβουλίες.»

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.