Τετάρτη
02/04/2008

Ericsson Racing Team | Έπιασε λιμάνι στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ericsson Racing TeamΤο σκάφος της Ericsson που συμμετείχε στο Volvo Ocean Race θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου (Αθήνα) έως τις 8 Απριλίου, αναδεικνύοντας την ηγετική θέση της εταιρείας στα πολυμέσα που βασίζονται στην ευρυζωνική τεχνολογία και ανοίγοντας τις πύλες σε νέες εξελίξεις στην επικοινωνία. Το σκάφος της Ericsson που συμμετείχε στον αγώνα του 2005-2006 θα παρουσιαστεί στους προσκεκλημένους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επόμενο VOR που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο από το Alicante.

Το VOR είναι ο πιο σκληρός ιστιοπλοϊκός αγώνας μεγάλου κύρους παγκοσμίως, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με τη συμμετοχή πληρωμάτων που αποτελούνται από επαγγελματίες ενώ συγκροτούνται και χρηματοδοτούνται από πολλές εταιρείες.

Με τη συμμετοχή της Sony Ericsson, η οποία είναι συνεργάτης της Ericsson παγκοσμίως και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ολοκληρώνουν την πρόταση προς τον τελικό καταναλωτή, καθώς και της Sony BMG, η οποία θα παρέχει περιεχόμενο, θα πραγματοποιηθεί μια πλήρης παρουσίαση στους συνεργάτες και πελάτες για ευρυζωνικές υπηρεσίες πολυμέσων από άκρη σε άκρη.

Κατά τη διάρκεια της επταήμερης παραμονής του σκάφους στην Αθήνα, οι προσκεκλημένοι θα ενημερωθούν για τις λύσεις πολυμέσων και τα οφέλη της ευρυζωνικής τεχνολογίας σε συνδυασμό με επιδείξεις προϊόντων σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη μαρίνα. Επιπλέον, θα επισκεφθούν το σκάφος και ορισμένοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιστιοπλοΐα με τη βοήθεια του εξειδικευμένου πληρώματος.

Ο Σπύρος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ericsson Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Μάλτας, σχολίασε: “Το VOR προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε την τεχνολογία μας. Το συνολικό μήνυμα είναι απλό: Η Ericsson διαθέτει την τεχνολογία και τις λύσεις για να προσφέρει υπηρεσίες σε οποιαδήποτε οθόνη, οπουδήποτε και να βρίσκεται ο τελικός χρήστης και ανά πάσα στιγμή”. Επίσης πρόσθεσε: “Οι ευρυζωνικές υπηρεσίες και η υποδομή που προσφέρει η Ericsson δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε συνολικά τις υπηρεσίες πολυμέσων που διαθέτουμε”.

Ericsson Racing Team
Η Ericsson Racing Team θα συμμετέχει με δύο σκάφη στο επόμενο Volvo Ocean Race – στο ένα με διεθνές πλήρωμα και στο άλλο με πλήρωμα του οποίου τα μέλη θα είναι από τη Σκανδιναβία. Και τα δύο σκάφη θα κατασκευαστούν στο Killian Bushe κοντά στα κεντρικά γραφεία της Ericsson στην Kista, Στοκχόλμη. Με δύο ανταγωνιστικά πληρώματα στον επόμενο αγώνα, η Ericsson Racing Team θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί αποτελεσματικά πριν την έναρξη του αγώνα στο Alicante, Ισπανία τον Οκτώβριο 2008.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η costas λέει:

    Το σκάφος της Ericsson που συμμετείχε στο Volvo Ocean Race (VOR) 2005-2006 ολοκλήρωσε με επιτυχία την επίσκεψή του στην Αθήνα μετά από παραμονή οκτώ ημερών στο Φάληρο.

    Η Ericsson, σε συνεργασία με την Sony Ericsson και το περιεχόμενο της Sony BMG, παρουσίασε λύσεις πολυμέσων από άκρη σε άκρη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ericsson Sailing Tour που οργάνωσε η Ericsson σε διάφορες χώρες για να προωθήσει λύσεις πολυμέσων μέσω ευρυζωνικών υπηρεσιών και να επισημάνει την ηγετική θέση της εταιρείας στην καινοτομία.

    Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον πελατών και συνεργατών της Ericsson, οι οποίοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με την πρωτοτυπία της εκδήλωσης. Οι επισκέπτες παρακολούθησαν παρουσιάσεις λύσεων και πολυμέσων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που τοποθετήθηκε στη μαρίνα.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.