Ericsson Racing Team | Έπιασε λιμάνι στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ericsson Racing TeamΤο σκάφος της Ericsson που συμμετείχε στο Volvo Ocean Race θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου (Αθήνα) έως τις 8 Απριλίου, αναδεικνύοντας την ηγετική θέση της εταιρείας στα πολυμέσα που βασίζονται στην ευρυζωνική τεχνολογία και ανοίγοντας τις πύλες σε νέες εξελίξεις στην επικοινωνία. Το σκάφος της Ericsson που συμμετείχε στον αγώνα του 2005-2006 θα παρουσιαστεί στους προσκεκλημένους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επόμενο VOR που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο από το Alicante.

Το VOR είναι ο πιο σκληρός ιστιοπλοϊκός αγώνας μεγάλου κύρους παγκοσμίως, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με τη συμμετοχή πληρωμάτων που αποτελούνται από επαγγελματίες ενώ συγκροτούνται και χρηματοδοτούνται από πολλές εταιρείες.

Με τη συμμετοχή της Sony Ericsson, η οποία είναι συνεργάτης της Ericsson παγκοσμίως και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ολοκληρώνουν την πρόταση προς τον τελικό καταναλωτή, καθώς και της Sony BMG, η οποία θα παρέχει περιεχόμενο, θα πραγματοποιηθεί μια πλήρης παρουσίαση στους συνεργάτες και πελάτες για ευρυζωνικές υπηρεσίες πολυμέσων από άκρη σε άκρη.

Κατά τη διάρκεια της επταήμερης παραμονής του σκάφους στην Αθήνα, οι προσκεκλημένοι θα ενημερωθούν για τις λύσεις πολυμέσων και τα οφέλη της ευρυζωνικής τεχνολογίας σε συνδυασμό με επιδείξεις προϊόντων σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη μαρίνα. Επιπλέον, θα επισκεφθούν το σκάφος και ορισμένοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιστιοπλοΐα με τη βοήθεια του εξειδικευμένου πληρώματος.

Ο Σπύρος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ericsson Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Μάλτας, σχολίασε: “Το VOR προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε την τεχνολογία μας. Το συνολικό μήνυμα είναι απλό: Η Ericsson διαθέτει την τεχνολογία και τις λύσεις για να προσφέρει υπηρεσίες σε οποιαδήποτε οθόνη, οπουδήποτε και να βρίσκεται ο τελικός χρήστης και ανά πάσα στιγμή”. Επίσης πρόσθεσε: “Οι ευρυζωνικές υπηρεσίες και η υποδομή που προσφέρει η Ericsson δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε συνολικά τις υπηρεσίες πολυμέσων που διαθέτουμε”.

Ericsson Racing Team
Η Ericsson Racing Team θα συμμετέχει με δύο σκάφη στο επόμενο Volvo Ocean Race – στο ένα με διεθνές πλήρωμα και στο άλλο με πλήρωμα του οποίου τα μέλη θα είναι από τη Σκανδιναβία. Και τα δύο σκάφη θα κατασκευαστούν στο Killian Bushe κοντά στα κεντρικά γραφεία της Ericsson στην Kista, Στοκχόλμη. Με δύο ανταγωνιστικά πληρώματα στον επόμενο αγώνα, η Ericsson Racing Team θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί αποτελεσματικά πριν την έναρξη του αγώνα στο Alicante, Ισπανία τον Οκτώβριο 2008.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CES 2014 Huawei

Huawei, Αρκετά καλό το 2013, στόχος τα 80 εκατομμύρια συσκευές για το 2014

Στη συνέντευξη τύπου της Huawei στην έκθεση CES 2014 στο Las Vegas, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Colin Giles έκανε μια ανασκόπηση του 2013 και στάθηκε στη μετάβαση της εταιρείας, αναφορικά με τη στρατηγική της. Ανέφερε τη μετάβαση από μια εταιρεία που σχεδίαζε και κατασκεύαζε συσκευές σύμφωνα με το τι ζητούσαν άλλες εταιρείες, σε μια εταιρεία […]

Business CES 2014 Pebble Pebble smartwatch

Pebble Steel, Έξυπνο μεταλλικό ρολόι, κομψό και με App store

Φαίνεται πως η χρονιά που διανύουμε θα μας χαρίσει επιπλέον τεχνολογικές καινοτομίες αφου η εταιρεία Pebble, η οποία μετά το περσινό Pebble Smartwatch, παρουσίασε στη CES 2014 το διάδοχό του, το Pebble Steel, ένα smartwatch σε μεταλλικό σώμα, μόνο που μαζί με το ρολόι χειρός που παρουσίασε, ανακοίνωσε και το App store καθώς και νέους […]

Business CES 2014 NVIDIA NVIDIA Tegra 5

Nvidia, Ανακοίνωσε τον Tegra K1 με 192 πυρήνες GPU και αρχιτεκτονική Kepler

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Nvidia παρουσίασε το διάδοχο του Tegra 4 με την ονομασία Nvidia Tegra K1, ο οποίος θα εφοδιάσει τις φορητές συσκευές τη χρονιά που διανύουμε. Το SoC είναι εφοδιασμένο με 192 GPU cores και βασίζεται στην αρχιτεκτονική Kepler και είναι η τελική έκδοση του Nvidia Tegra 5 chip που […]

Events

SYSTEMS 2008, Διεθνής έκθεση για computers, software & τηλεπικοινωνίες στο Μόναχο

Η έκθεση SYSTEMS θα διεξαχθεί στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου, στο παλιό αεροδρόμιο Riem, στις 21 – 24.10.2008. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος έκθεση στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία. Οι διοργανωτές της SYSTEMS θεωρούν ως βασικό πλεονέκτημα της έκθεσης την άμεση αποτελεσματικότητά της, αποσκοπώντας ταυτόχρονα στην αύξηση της ποιότητας […]