Final Cut Studio 2 Roadshow

0

Final Cut Studio 2 RoadshowΗ εταιρεία Rainbow μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της δημοφιλούς σουΐτας επεξεργασίας video της Apple, Final Cut Studio 2 στην Αθήνα, διοργανώνει σε συνεργασία με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της, δύο νέες μεγάλες παρουσιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, στις 20 Σεπτεμβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς και ώρα 5:30 μ.μ. Η δεύτερη παρουσίαση του Final Cut Studio 2 θα λάβει χώρα στη Λευκωσία, στην Κύπρο, την Τετάρτη, στις 26 Σεπτεμβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus και ώρα 5:00 μ.μ.

Ο Video Business Development Manager της Rainbow, κ. Χρίστος Κρασίδης, θα παρουσιάσει τις παρακάτω εφαρμογές του Final Cut Studio 2:

*το Final Cut Pro 6, το οποίο περιλαμβάνει το format ProRes 422 της Apple για ασυμπίεστη ποιότητα HD σε αρχεία μεγέθους SD, για μιξαρισμένα video format και frame rates σε ένα και μόνο Timeline

*το Motion 3 που ενσωματώνει έξυπνο περιβάλλον 3D, paint και νέα behaviours

*το Soundtrack Pro 2 με δεκάδες πρωτοποριακά εργαλεία για επεξεργασία πολλαπλών track, μίξη surround και προσαρμογή ήχου σε εικόνα *το Compressor 3 που προσφέρει ισχυρή μαζική κωδικοποίηση για πολλαπλά format με ένα μόνο κλικ.

*το DVD Studio Pro 4.2 που είναι ιδανικό για τη δημιουργία SD και HD DVD και το Color, μία επαγγελματική εφαρμογή διαβάθμισης χρώματος και φινιρίσματος για τη διασφάλιση της ποιότητας χρώματος και τη δημιουργία ηλεκτρονικών υπογραφών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλωσουν συμμετοχή έγκαιρα λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.apple.com.gr/fcs2roadshow.html

Επιπλέον, τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια πρακτικής εξάσκησης μίαμισης ώρας. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν τη σουΐτα Final Cut Studio 2 σε υπολογιστές Mac με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, με την καθοδήγηση και τη βοήθεια του Video Business Development Manager της Rainbow.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια θα διεξαχθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

-Θεσσαλονίκη: 21/09 (4-6 μ.μ. & 6-8 μ.μ.) & 22/09 (11-1 μ.μ. & 1-3 μ.μ.)
-Κύπρος: 27/09 (4-6 μ.μ. & 6-8 μ.μ.) & 28/09 (11-1 μ.μ. & 1-3 μ.μ.)

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα