Μεγάλη εκδήλωση Γερμανός Central και PS3 στο The Mall

0

Γερμανός Central @ The MallΑπό τις 22:00 χθες το βράδυ και έως την 02:00 τα ξημερώματα, εκατοντάδες gamers και ανυπόμονοι υποψήφιοι αγοραστές του PlayStation 3 πέρασαν από το κατάστημα Γερμανός Central που βρίσκεται στο The Mall. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν ετοιμάσει μια πολύ trendy βραδιά όπου οι επισκέπτες διαγωνιζόντουσαν για τον καλύτερο χρόνο σε videogame με Formula 1. Όποιος είχε κάνει στο τέλος (02:00) τον καλύτερο χρόνο, κέρδιζε ένα PlayStation 3!

CompetitionΝωρίτερα από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης, εκατοντάδες φίλοι του PS3 είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κατάστημα Γερμανός Central δημιουργώντας μια τεράστια ουρά. Για να φτάσεις να πάρεις θέση μπροστά σε ένα από τα PS3, έπρεπε πραγματικά να κάνεις μεγάλο αγώνα.

PS3Πλησιάζοντας η ώρα 24:00 η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο ενώ οι συναγωνιζόμενοι έριχναν κλεφτές ματιές στη “ντάνα” με τα PlayStation 3.

GirlzΤα γλυκά κορίτσια του Γερμανός Central έδιναν σε κάθε διαγωνιζόμενο από ένα t-shirt με το PS3 και ανέβαζαν ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη.

Village FMΟ ραδιοφωνικός σταθμός Village FM έκανε ζωντανά την εκπομπή του από το κατάστημα Γερμανός Central.

PS3 event
Ένα μεγάλο μπράβο στον υπεύθυνο καταστήματος κ. Θεόφιλο Σουλαντίκα και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση της βραδιάς.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα