3ημερο απόδρασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

0

Gnet eventΓια 3η συνεχόμενη χρονιά τα Gnet internet café της Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν στην εκδήλωση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου η Gnet σας περιμένει στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με το δικό της mini internet café, δίνοντας τη δυνατότητα σε φοιτητές και επισκέπτες να σερφάρουν και να διασκεδάσουν σε περισσότερα από 600 games.

Διαγωνισμοί σε Counter strike και DOTA, happenings, μουσική, και πολλά δώρα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους και τους επισκέπτες.

Το 5ο ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ διοργανώνεται από τον Σύλλογο Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας για 5η συνεχή χρονιά στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου στο χώρο του Πανεπιστημίου με γενικό τίτλο «Games from an other Age…”. Αποτελείται από μια σειρά εκδηλώσεων που ως σκοπό έχουν να γεμίσουν τις ημέρες αλλά και τις νύχτες των φοιτητών με ασχολίες που ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και δίνουν μια άλλη μορφή και διάσταση στο χώρο του πανεπιστήμιου έχοντας ως σκοπό την ψυχαγωγία και την εναλλακτική διασκέδαση των φοιτητών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο αριθμός των φοιτητών που συμμετείχαν στο περσινό Τριήμερο Απόδρασης ξεπέρασε κάθε προσδοκία αγγίζοντας τους 5000.

Οι φοιτητές συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στις δραστηριότητες του Τριημέρου καθ’ όλο το 24ωρο.

«Life is a game» και τα καταστήματα Gnet Θεσσαλονίκης (Μελενίκου, Κατσιμίδη- Ευκλείδη, Ναβαρίνου και Όλγας) πιστά στο ραντεβού τους, σας περιμένουν για να διασκεδάσουμε με τους φοιτητές σε 3 μοναδικές ημέρες πραγματικής απόδρασης.

Δείτε επίσης:
> Το “Kingdom Under Fire: Circle of Doom” για το Xbox 360
> Crash test: 4 καταστήματα πώλησης online μουσικής
> Η εναλλακτική λύση στα «ασύρματα» ηχεία!

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα