Ημερίδα | Ασφαλής χρήση του διαδικτύου

0

GnetH Gnet αλυσίδα καταστημάτων ιντερνετ καφέ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε.) και το Συμβουλευτικό Όργανο του Κόμβου Saferinternet, με θέμα «Νέοι και Διαδίκτυο».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Στο πλαίσιο της θα παρουσιαστούν τα στοιχεία πανελλαδικής έρευνας της Μ.Κ.Ο. «Ν.Ε.Ο.Ι.» για τη χρήση του διαδικτύου από τους νέους.

Στόχος της ημερίδας είναι η προαγωγή της ορθολογικής και ασφαλούς χρήσης των Νέων Τεχνολογιών και η ενημέρωση νέων αλλά και των γονιών τους. Στο πλαίσιο των εργασιών της θα γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ενημέρωση για τους τρόπους πρόληψη και τη διάγνωση και αντιμετώπιση κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής και ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και κατάρτιση προτύπων και προτάσεων πολιτικής για την ασφάλεια έναντι των ψηφιακών κινδύνων.

Η Gnet gaming network πάντα κοντά στους νέους, στηρίζει την εκδήλωση με ένα Mini Internet café 10 υπολογιστών όπου μπορούν όλοι να γνωρίσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες της για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μεγάλος διαγωνισμός FIFA 2008 με πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα