Γύρος της Αθήνας Samsung 2007

0

Με βασικό σύνθημα «Κλείνουμε τους δρόμους στις εξαρτήσεις – Ανοίγουμε το δρόμο της ζωής» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου ο Φετινός Γύρος της Αθήνας 2007 που είναι αφιερωμένος στον αγώνα κατά των εξαρτίσεων. Η εκκίνηση του Γύρου θα δοθεί στις 10.00 π.μ. στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο).

Την ίδια ώρα θα γίνει και η εκκίνηση για τα Α.με.Α. στην πλατεία Συντάγματος. Θα υπάρχουν διαδρομές τριών αποστάσεων: 8 χλμ., 3,5 χλμ. και 700μ. για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο.

Αναλυτικά, οι διαδρομές έχουν ως εξής:
8 χλμ.: Παναθηναϊκό Στάδιο – Βασ. Κων/νου – Βασ. Σοφίας – Πανεπιστημίου – Αιόλου – Σταδίου – Ομόνοια – Πειραιώς – Ασωμάτων – Αποστ. Παύλου – Ροβέρτου Γκάλι – Χατζηχρήστου – Λ. Συγγρού – Βασ. Αμαλίας – Ζάππειο.
3,5 χλμ.: Παναθηναϊκό Στάδιο – Βασ. Κων/νου – Βασ. Σοφίας – Βασ. Γεωργίου – Σύνταγμα – Φιλελλήνων – Αμαλίας – Ζάππειο.
700 μ. (Α.με.Α): Πλ. Συντάγματος – Αμαλίας – Ζάππειο.

Εγγραφές
Οι εγγραφές αρχίζουν από 25 Απριλίου 2007.
Πληροφορίες στις ηλεκτρονικές διευθήνσεις www.ona.gr και www.cityofathens.gr

Oι δρομείς, μετά τον τερματισμό, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ζαππείου συμμετέχοντας στο SAMSUNG FESTIVAL, που θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, happenings και πολλά δώρα.

Για όσους θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο Ο.Α.Σ.Α. θα επιτρέψει δωρεάν τη μετακίνηση των επιβατών, κατά τις ώρες διεξαγωγής (7.00-14.00) του Γύρου, με την επίδειξη της κάρτας συμμετοχής.

Χορηγός της διοργάνωσης θα είναι εκ νέου η Samsung Electronics Co, LTD, ενώ ο όμιλος ΑΝΤ-1 θα είναι για τρίτη συνεχή χρονιά, χορηγός επικοινωνίας του Γύρου.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα