Μικροηλεκτρονική και Ενσωματωμένα Συστήματα: Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

0

HTCIΗ Ένωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ΕΝΕΒΗ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών (HTCI) διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Μικροηλεκτρονική & Ενσωματωμένα Συστήματα», στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου 2007.

Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης της Ημέρας Καριέρας, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής στο Μαρούσι, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στην Ημερίδα είναι η σχέση μεταξύ Βιομηχανίας Μικροηλεκτρονικής & Ενσωματωμάτων Συστημάτων και Πανεπιστημίων, η ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου στην Ελλάδα, οι προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας νέων επιστημόνων, τα κοινά ερευνητικά προγράμματα μεταξύ Πανεπιστήμιων και της Βιομηχανίας Μικροηλεκτρονικής και Ενσωματωμένων Συστημάτων, καθώς επίσης και η ενδυνάμωση του cluster Μικροηλεκτρονικής στη Βόρεια Ελλάδα.

Την Ημερίδα θα ανοίξει με ομιλία του ο κ. Γεώργιος Κουτσογιαννόπουλος, Διευθ. Σύμβουλος Helic και πρόεδρος της ENEBH, ενώ τις δραστηριότητες της HTCI θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Βασίλειος Μακιός, Διευθυντής της HTCI και Jorge Sanchez, Διευθ. Στρατηγικού Σχεδιασμού. Επιπλέον, στο πλαίσιο της Ημερίδας, ερευνητικές πανεπιστημιακές ομάδες θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητες τους με ομιλητές τους κ. Στυλιανό Σίσκο, Αν. Καθηγητή Α.Π.Θ Τμήμα Φυσικής, κ. Δημήτριο Σούντρη, Αν. Καθηγητή Δ.Π.Θ., κ. Γεώργιο Σταμούλη, Αν. Καθηγητή Παν. Θεσσαλίας, κ. Γεώργιο Τσιατούχα, Λέκτορα Παν Ιωαννίνων, κ. Αλκιβιάδη Χατζόπουλο.

Από την ΕΝΕΒΗ, το παρόν θα δώσουν ως ομιλητές οι κ. Χρήστος Γεωργόπουλος, Διευθ. Σύμβουλος InAccessNetworks, κ. Νικόλαος Ζέρβας, Διευθ. Σύμβουλος Alma Technologies, κ. Ιωάννης Κικίδης, Διευθ. Σύμβουλος Analogies, κ. Ευάγγελος Μαριάτος, Διευθ. Σύμβουλος Diaplus Machine Vision, και κ. Εμμανουήλ Πάτσιος, Διευθ. Τομέα MEMS, Theon Sensors.

Δείτε επίσης:
> Η εναλλακτική λύση στα «ασύρματα» ηχεία!
> Αναβαθμίστε με απλά βήματα, την εικόνα της TV σας
> Ο απολογισμός της έκθεσης dte-Digital Technology Expo 2007

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα