H Lenovo χορηγός στο πανευρωπαϊκό συνέδριο EUMU

Η Lenovo Ελλάδος και Κύπρου συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογικού Εξοπλισμού στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της EUMU, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την EUMU – HELLAS, στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, 18 – 19 Μαϊου, με την υποστήριξη του Προξενικού Σώματος Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν σχεδόν 1.000 άτομα, από την EUMU, το Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλα θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και πολλές προσωπικότητες της κοινωνικο-οικονομικής και πολιτικής ζωής, από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Η EUMU – Ευρωπαϊκή Ένωση Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων EUMU – Hellas, αποτελεί μία διεθνή οργάνωση που ιδρύθηκε το 1999 με στόχο την εκπροσώπηση όλων των Ευρωπαϊκών μικρομεσαίων επιχειρήσεων έναντι των Κοινοτικών Οργάνων και της Κοινής Γνώμης, επί νομικού, επαγγελματικού, οικονομικού, κοινωνικού και πολιτιστικού επιπέδου. Η έδρα της βρίσκεται στις Βρυξέλλες και συμμετέχουν σε αυτήν περίπου 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους. Αποστολή της EUMU – Hellas, όπως και της EUMU – Europa είναι να μεταφέρει στα Ευρωπαϊκά όργανα, θέσεις, προβλήματα, πρακτικές γνώσεις και εθνικές ιδιαιτερότητες των μελών της με απώτερο στόχο, την διαμόρφωση μίας δικαιότερης πολιτικής υπέρ των Μεσαίων Τάξεων με τη θέσπιση νέων Ευρωπαϊκών αποφάσεων και κανονισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EUMU: https://www.eumuhellas.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.