LG Electronics | 14 βραβεία καινοτομίας CES

, LG Electronics | 14 βραβεία καινοτομίας CESΗ LG Electronics (LG), για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε στην παγκόσμια έκθεση τεχνολογίας CES 2008 που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, όπου και παρουσίασε τα νέα της τεχνολογικά επιτεύγματα αποσπώντας συνολικά 14 “CES Βραβεία Καινοτομίας 2008” για βασικές πέντε κατηγορίες προϊόντων. Όλα τα προϊόντα που διακρίθηκαν αποτελούν προϊόντα εξελιγμένης τεχνολογίας και περιλαμβάνονται σε τομείς με μεγάλο ανταγωνισμό, όπως των Τηλεοράσεων, των Personal Electronics, των Οικιακών Συσκευών και της Ασύρματης Επικοινωνίας.

Η LG ανάμεσα σε άλλα απέσπασε και το βραβείο “Best of Innovations 2008” για την τηλεόραση plasma Υψηλής Ευκρίνειας (1080p, Full HD) LG 50PG60.

Τα “CES Βραβεία Καινοτομίας” κάθε χρόνο απονέμονται από μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων επαγγελματιών, σχεδιαστών, τεχνικών και δημοσιογράφων οι οποίοι βαθμολογούν τα νέα προϊόντα βάσει κριτηρίων όπως η χρηστικότητα, η αισθητική, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η ποιότητα κατασκευής, κτλ.. Η LG Electronics τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αποσπάσει περισσότερα από 60 “CES Βραβεία Καινοτομίας” και θεωρείται μια από τις εταιρείες με τις πιο πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Για το 2008, η LG διακρίθηκε με τα:

Κατηγορία Video Displays
• LG 50PG60 – 1080p Plasma HD TV – Τηλεόραση plasma Υψηλής Ευκρίνειας “Full HD”, 50’’ ιντσών, 1080p, με εξαιρετικά λεπτή κατασκευή και ένα μοναδικό, σχεδόν αόρατο σύστημα ήχου που αποδίδει στιλ και εκπληκτική κομψότητα στο design.

• LG 52LG71- 1080p Wireless LCD HD TV – Τηλεόραση Υψηλής Ευκρίνειας “Full HD” LCD, 52’’ ιντσών, 1080p, με το πρώτο ενσωματωμένο 802.11 ασύρματο σύστημα μετάδοσης, στον κόσμο. Διακρίνεται για την 1080p ασύρματη λήψη, χάρη στην οποία καταργούνται τα δύσχρηστα και αντιαισθητικά καλώδια και την πολύ εύκολη εγκατάσταση της.

• LG 42LG60 – 1080p LCD HD TV Slim Design – Τηλεόραση Υψηλής Ευκρίνειας “Full HD” LCD, 42’’ ιντσών, 1080p, με εξαιρετικά λεπτή κατασκευή 1.7” βάθους, με κόκκινο και μαύρο φινίρισμα και αόρατα ηχεία, που δημιουργεί ένα μοναδικό στιλ και αναμειγνύει το design με την τεχνολογία αιχμής.

• LG 47LG75 – 1080p LED Backlit LCD TV – Τηλεόραση Υψηλής Ευκρίνειας “Full HD” LCD, LED backlit 47’’ ιντσών, 1080p, με λεπτό σχεδιασμό με μεγάλο λόγο αντίθεσης προσφέρει εικόνα με μεγάλη πιστότητα και απόδοση, με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, βελτιστοποίηση χρωμάτων και αόρατα ηχεία, συνδυασμένα με λιτό και κομψό design.

• LG 32LG40 – DVD Combo LCD HD TV – Τηλεόραση Υψηλής Ευκρίνειας LCD, 32’’ ιντσών με ενσωματωμένο DVD player και αόρατα ηχεία, με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και κόκκινες λεπτομέρειες που την κάνουν ιδανική για όλους τους χώρους.

Κατηγορία Video Components
• LG DTT900 – Ψηφιακός Δέκτης Τηλεόρασης – Ο νέος μετατροπέας σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό είναι ένας από τους πρώτους που θα φέρει την πιστοποίηση από το αρμόδιο Γραφείο Εμπορείου των ΗΠΑ.

Κατηγορία Personal Electronics
• LG PC12 – Επιτραπέζιο Σύστημα Ήχου με HD ραδιόφωνο

Κατηγορία Ασύρματης Επικοινωνίας
• MUZIQ by LG (LX570)
• LG Voyager (VX10K)
• Venus by LG (VX8800)

Δείτε επίσης:
> Ηλεκτρονικό χαρτί A4 από την LG.Philips LCD
> Εγκαινιάστηκε το νέο τηλεσκόπιο “Αρίσταρχος”
> Kodak | EasyShare V1237, M1033, Z1085is

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CES 2014 Huawei

Huawei, Αρκετά καλό το 2013, στόχος τα 80 εκατομμύρια συσκευές για το 2014

Στη συνέντευξη τύπου της Huawei στην έκθεση CES 2014 στο Las Vegas, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Colin Giles έκανε μια ανασκόπηση του 2013 και στάθηκε στη μετάβαση της εταιρείας, αναφορικά με τη στρατηγική της. Ανέφερε τη μετάβαση από μια εταιρεία που σχεδίαζε και κατασκεύαζε συσκευές σύμφωνα με το τι ζητούσαν άλλες εταιρείες, σε μια εταιρεία […]

Business CES 2014 Pebble Pebble smartwatch

Pebble Steel, Έξυπνο μεταλλικό ρολόι, κομψό και με App store

Φαίνεται πως η χρονιά που διανύουμε θα μας χαρίσει επιπλέον τεχνολογικές καινοτομίες αφου η εταιρεία Pebble, η οποία μετά το περσινό Pebble Smartwatch, παρουσίασε στη CES 2014 το διάδοχό του, το Pebble Steel, ένα smartwatch σε μεταλλικό σώμα, μόνο που μαζί με το ρολόι χειρός που παρουσίασε, ανακοίνωσε και το App store καθώς και νέους […]

Business CES 2014 NVIDIA NVIDIA Tegra 5

Nvidia, Ανακοίνωσε τον Tegra K1 με 192 πυρήνες GPU και αρχιτεκτονική Kepler

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Nvidia παρουσίασε το διάδοχο του Tegra 4 με την ονομασία Nvidia Tegra K1, ο οποίος θα εφοδιάσει τις φορητές συσκευές τη χρονιά που διανύουμε. Το SoC είναι εφοδιασμένο με 192 GPU cores και βασίζεται στην αρχιτεκτονική Kepler και είναι η τελική έκδοση του Nvidia Tegra 5 chip που […]

Events

SYSTEMS 2008, Διεθνής έκθεση για computers, software & τηλεπικοινωνίες στο Μόναχο

Η έκθεση SYSTEMS θα διεξαχθεί στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου, στο παλιό αεροδρόμιο Riem, στις 21 – 24.10.2008. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος έκθεση στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία. Οι διοργανωτές της SYSTEMS θεωρούν ως βασικό πλεονέκτημα της έκθεσης την άμεση αποτελεσματικότητά της, αποσκοπώντας ταυτόχρονα στην αύξηση της ποιότητας […]