Αποκτήστε εισητήρια για το Nokia Trends Lab

0

Nokia Trends LabΗ συναυλία Nokia Trends Lab, ένα εναλλακτικό φεστιβάλ που συνδυάζει μουσική, mobility και multimedia arts σε μία ξεχωριστή πλατφόρμα διασκέδασης, έρχεται στην Ελλάδα, το 2007, στο Αθηνών Αρένα. Η Έλενα Παπαρίζου, κεντρικό πρόσωπο του event, η Mya, οι DJ Blend και Terry Lee Brown Junior και ο Vj Paul Davis, προσκαλούν το νεανικό, κοινό της πόλης σε μια βραδιά μουσικής και διασκέδασης που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε παρευρισκόμενο.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια μοναδική μουσική εκδήλωση που συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά μουσικά ακούσματα από τους ποπ ήχους της Έλενας Παπαρίζου, μέχρι τους R&B ήχους της Mya, καθώς και τα πιο ηλεκτρονικά ακούσματα των DJ Blend, DJ Terry Lee Brown Junior και VJ Paul Davis. Παράλληλα, στη φιλοσοφία του Nokia Trends Lab ενσωματώνονται μία σειρά από mobility και multimedia happenings, διαφοροποιώντας τη διοργάνωση αυτή από οποιαδήποτε άλλη μουσική συναυλία. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται στο κοινό η δυνατότητα όχι μόνο να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, αλλά συγχρόνως να ανακαλύψει, να δημιουργήσει και να συμμετάσχει σε μία σειρά πρωτότυπων διαδραστικών ενεργειών καλύπτοντας έτσι τους 3 βασικούς πυλώνες του event που συνοψίζονται στις αρχές Mobility, Interactivity & Connectivity, Creativity.

Η διάσταση αυτή που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρίας, αποτυπώνεται και στο Nokia Trends Lab Event, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βιώσουν την έννοια του mobility όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό, μέσω του πρωτοποριακού mobile ticketing: Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη «μουσικοκινητική» εμπειρία που προτείνει το Nokia Trends Lab Event, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα από το κινητό τους στον αριθμό 0044786207060 προκειμένου να λάβουν το δωρεάν mobile ticket τους. (LAB1 για κατόχους κινητών Nokia και LAB2 για κατόχους άλλων συσκευών). Υπενθυμίζεται ότι η χρέωση αντιστοιχεί σε αυτή ενός απλού sms.
Προσοχή τα νούμερα άλλαξαν.

To Nokia Trends Lab είναι μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη, το 2007. Πριν από κάθε εκδήλωση, λαμβάνει χώρα μια τοπική, κινητή και online δραστηριότητα. Σε αυτή, άνθρωποι με ευρύ πνεύμα δημιουργούν, υπό την καθοδήγηση των καλλιτεχνών, πρωτότυπες δουλειές που παρουσιάζονται στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στους φίλους της μουσικής και τους νέους καλλιτέχνες.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007 στην Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166).
Οι πύλες του Nokia Trends Lab θα ανοίξουν στις 19:00.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου που έδωσαν ο κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της Alpha Copy/ Nokia και η Έλενα Παπαρίζου για το Nokia Trends Lab στο techblogTV, κατηγορία “Συνεντεύξεις τύπου”.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα