5 + 1 Βραβεία Plus X απέσπασε η Packard Bell

0

Η Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη ανακοίνωσε τη βράβευση πέντε προϊόντων της με το βραβείο Plus X και την διάκρισή της ως το πιο πρωτοποριακό εμπορικό σήμα στην κατηγορία της πληροφορικής.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία προϊόντων πληροφορικής, το Store&Play 3500 και το Store&Play 2500 απέσπασαν το βραβείο Plus X στην κατηγορία “ευκολίας χρήσης”, ενώ οι επιτραπέζιοι υπολογιστές iPower 9099 και iXtreme 8452 επικράτησαν στη κατηγορία “ευκολίας χρήσης” και “design” και “ευκολίας χρήσης” αντίστοιχα. Τέλος το GPS Compasseo 830 διακρίθηκε στην κατηγορία “καινοτομία” του κλάδου car entertainment. Το πολυπόθητο για κάθε εταιρεία πληροφορικής βραβείο “Most innovative brand” απονεμήθηκε στην Packard Bell για να επισφραγίσει την υψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει το σύνολο των προϊόντων της.

Τα Βραβεία Plus X αποτελούν μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων καθώς βραβεύουν τα προϊόντα που εξασφαλίζουν τεχνολογική υπεροχή στις κατηγορίες καινοτομία, design, ευκολία χρήσης και οικολογία. Φέτος ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψήφιων εμπορικών σημάτων και των προϊόντων ήταν εξαιρετικά έντονος αν αναλογιστεί κανείς πως οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100, γεγονός που δυσκόλεψε ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή την οποία αποτελούν ειδικευμένοι δημοσιογράφοι.

Το βραβείο “Most innovative brand” στον τομέα της πληροφορικής παρέλαβε ο Eric Wijnen, Country Manager της Packard Bell Γερμανίας, ο οποίος δήλωσε “Αυτό το βραβείο αποτελεί για εμάς μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις και σαφέστατα ένα ακόμη κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ακόμη καλύτερα προϊόντα σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας.”

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα