Περιοδικό Φωτογράφος | Διημερίδα χρώματος & επαγγελματική εκτύπωση

1

PhotografosΤο περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ με χορηγό επικοινωνίας την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, διοργανώνει διημερίδα, με θέμα τη διαχείριση χρώματος και την επαγγελματική εκτύπωση. Πραγματοποιείται στην Αθήνα, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουνίου 2008 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς (Οδός Μεσογείων 151 στο Μαρούσι). Στο σύγχρονο workflow του φωτογράφου, γραφίστα και τεχνικού prepress, η κατάκτηση των απαραίτητων γνώσεων color management μεταφράζεται σε συγκριτικό πλεονέκτημα και ανταγωνιστική θέση στην αγορά.

Η διαχείριση χρώματος αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα αντικείμενα της ψηφιακής τεχνολογίας, αφού αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για τη διασφάλιση της πιστότητας στην διαδικασία λήψης και αναπαραγωγής της εικόνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διημερίδας περιλαμβάνει:
1. Σεμινάρια για επαγγελματίες γραφίστες και φωτογράφους με εξειδικευμένη θεματολογία για το color management & professional printing. Συμπληρώστε την online αίτηση συμμετοχής
2. Σεμινάρια και παρουσιάσεις υπηρεσιών και προϊόντων εταιριών που ειδικεύονται στη διαχείριση χρώματος και στην επαγγελματική εκτύπωση.
3. Έκθεση προϊόντων. Θα διατεθούν διάφοροι τύποι stand, από 12,5m² εως 40m², για να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες παρουσίας και προβολής των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διημερίδα.

Για κάθε πρόσφατη πληροφορία και ενημέρωση επικοινωνήστε στο email: info@photo.gr

Αίτηση συμμετοχής θα βρείτε εδώ.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ariadni_Nefeli

Παιδιά για την Θεσσαλονίκη υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα ή δεν το βλέπουν για εδω πάνω;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα