Τρίτη
08/01/2008

Ο Rivaldo αυτή την Παρασκευή στο ΓΕΡΜΑNOΣ «The Mall»

Rivaldo GermanosΓια επιτόπου «αντικατάσταση bluetooth» και διάφορα άλλα κόλπα και o Rivaldo κάνει μια βόλτα στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η παρουσία του άσσου βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή έρχεται να συνεχίσει την τηλεοπτική καμπάνια του Δικτύου για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές, υπενθυμίζοντας ότι στο Γερμανό μπορείς να βρεις ότι ζητήσεις για την αντικατάσταση Bluetooth.

Rivaldo Germanosupdate: Προστέθηκε φωτογραφία.
Και για τους λάτρεις της τεχνολογίας που θέλουν να δουν τον αγαπημένο άσσο των γηπέδων από κοντά, ο δικός τους RΙBO, θα βρίσκεται την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, στις 16:30, στο Κατάστημα ΓΕΡΜΑNOΣ «The Mall Athens» για μία «επιτόπου» συνάντηση με τους καταναλωτές που θέλουν να δουν τα «κόλπα» του Δικτύου αλλά και του ιδίου. Η ημερομηνία επίσκεψης του Rivaldo στο κατάστημα ΓΕΡΜΑNOΣ «The Mall Athens» μεταφέρεται για την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου και ώρα 13.30 αντί της Παρασκευής, 11 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζει να λαμβάνει νέες διαστάσεις, άλλα κόλπα και νέους μεγάλους star, προσφέροντας όμως σταθερά πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Δείτε επίσης:
> GPS με διπλοπύρινο επεξεργαστή
> Το techblog.gr στις ειδήσεις της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ
> Νέο Smartphone HP iPAQ 514 Voice Messenger

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Costas λέει:

    update:
    Ο βραζιλιάνος άσσος του ποδοσφαίρου, Rivaldo βρέθηκε στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ “The Mall Athens”, για μια «επιτόπου» συνάντηση με τους θαυμαστές του. Με πολύ κέφι, ο αγαπημένος Ribo μίλησε με τον κόσμο που βρέθηκε στο κατάστημα για να τον δει από κοντά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους.

    Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ έκανε τα δικά του κόλπα, μετατρέποντας την εκδήλωση σε ένα όμορφο πάρτι. Μπάλες με την υπογραφή του Rivaldo, παιχνίδια και κόντρες σε παχνιδομηχανές και με το Rivaldo να «ντριμπλάρει» αστάματητα, ήταν μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που περίμεναν τους φίλους του ποδοσφαίρου και των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.