Ο Rivaldo αυτή την Παρασκευή στο ΓΕΡΜΑNOΣ «The Mall»

1

Rivaldo GermanosΓια επιτόπου «αντικατάσταση bluetooth» και διάφορα άλλα κόλπα και o Rivaldo κάνει μια βόλτα στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η παρουσία του άσσου βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή έρχεται να συνεχίσει την τηλεοπτική καμπάνια του Δικτύου για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές, υπενθυμίζοντας ότι στο Γερμανό μπορείς να βρεις ότι ζητήσεις για την αντικατάσταση Bluetooth.

Rivaldo Germanosupdate: Προστέθηκε φωτογραφία.
Και για τους λάτρεις της τεχνολογίας που θέλουν να δουν τον αγαπημένο άσσο των γηπέδων από κοντά, ο δικός τους RΙBO, θα βρίσκεται την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, στις 16:30, στο Κατάστημα ΓΕΡΜΑNOΣ «The Mall Athens» για μία «επιτόπου» συνάντηση με τους καταναλωτές που θέλουν να δουν τα «κόλπα» του Δικτύου αλλά και του ιδίου. Η ημερομηνία επίσκεψης του Rivaldo στο κατάστημα ΓΕΡΜΑNOΣ «The Mall Athens» μεταφέρεται για την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου και ώρα 13.30 αντί της Παρασκευής, 11 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζει να λαμβάνει νέες διαστάσεις, άλλα κόλπα και νέους μεγάλους star, προσφέροντας όμως σταθερά πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Δείτε επίσης:
> GPS με διπλοπύρινο επεξεργαστή
> Το techblog.gr στις ειδήσεις της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ
> Νέο Smartphone HP iPAQ 514 Voice Messenger

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα