Η SAP διοργανώνει τη 2η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για Οικονομικούς Διευθυντές

0

SAPΗ SAP Hellas διοργανώνει τη Δεύτερη Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για Οικονομικούς Διευθυντές (2nd CFO Roundtable) με θέμα: «Ο Νέος Ρόλος του Οικονομικού Διευθυντή στην Εκτέλεση της Στρατηγικής και στην Μέτρηση της Εταιρικής Αποτελεσματικότητας», στις 26 Σεπτεμβρίου 2007, στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν». Επίκεντρο της συζήτησης θα αποτελέσει η εισήγηση του εξειδικευμένου σύμβουλου Στρατηγικής Διοίκησης, κ. Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν οι Οικονομικοί Διευθυντές και το νέο ρόλο που καλούνται να αναλάβουν στη σύγχρονη επιχείρηση. Με αφορμή τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, οι συμμετέχοντες θα μάθουν περισσότερα και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τη σημασία του ελέγχου της εταιρικής στρατηγικής και της μέτρησης επιχειρηματικών αποτελεσμάτων, ενώ θα υπογραμμιστεί η συμβολή της δημιουργίας κλίματος υπευθυνότητας και της οργανωτικής ευθυγράμμισης στην επιτυχία της εταιρικής στρατηγικής. Παράλληλα, θα αναδειχθεί ο ρόλος των οικονομικών διευθυντών στη διαμόρφωση και εκτέλεση της στρατηγικής ενός οργανισμού.

«Η ανταπόκριση των οικονομικών διευθυντών στην πρώτη Ημερίδα που οργανώσαμε το 2006 ήταν πολύ θετική και αυτό μας προέτρεψε να επαναλάβουμε την Ημερίδα και φέτος, πεπεισμένοι ότι καλύπτει μία πραγματική ανάγκη», σημείωσε o κος Χρήστος Τριζόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Hellas.

«Στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη αγορά, οι εξελίξεις στην τεχνολογία και ο ισχυρός ανταγωνισμός πιέζουν τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τα δυνατά τους σημεία και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προκειμένου να προστατέψουν τα μερίδια αγοράς και την κερδοφορία τους», δήλωσε ο κος Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, σύμβουλος επιχειρήσεων που εξειδικεύεται στην Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων. «Στο πλαίσιο αυτό, είναι απαραίτητο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τη στρατηγική τους μέσα από μία συνεχή διαδικασία ελέγχου, μάθησης και καινοτομίας, που θα τους επιτρέψει να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις. Η μεθοδολογία που θα παρουσιάσουμε θέτει τη στρατηγική στο κέντρο της διοικητικής διαδικασίας, ενώ έχει δοκιμαστεί από χιλιάδες επιχειρήσεις, βοηθώντας τους να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση τους. Παράλληλα, θα δείξουμε πως η στρατηγική διοίκηση και η μέτρηση της αποτελεσματικότητας μπορούν να υποστηριχθούν από τις λύσεις της SAP (Performance Management System & Analytics)», συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε οργανισμός που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικός, είναι απαραίτητο να αξιοποιήσει την τεχνολογία που υποστηρίζει τη στρατηγική διοίκηση και τη μέτρηση της εταιρικής αποτελεσματικότητας, παρέχοντας δυνατότητες άμεσης συλλογής και εύκολης ανάλυσης κρίσιμων πληροφοριών και δεδομένων, που συγκεντρώνονται από όλο το εύρος της οργάνωσης και λειτουργίας μιας εταιρείας. Η SAP ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη, διαθέτοντας τη λύση SAP Strategic Enterprise Management (SAP SEM), μια ολοκληρωμένη σουίτα αναλυτικών εφαρμογών, που διευκολύνει τη στρατηγική διοίκηση κάθε επιχείρησης, υποστηρίζοντας ολοκληρωμένες διαδικασίες εταιρικής διακυβέρνησης. Πρόκειται για μια από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις που διατίθενται στην αγορά, με πάνω από 1500 εγκαταστάσεις, την οποία αξιοποιούν κορυφαίοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα