Η Sun Microsystems διοργανώνει την ημερίδα DataCenter World 2007

0

DataCenter World 2007Η Sun Microsystems διοργανώνει την ημερίδα DataCenter World 2007, την Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2007 και ώρα 09:00 – 15:30. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στον Αστέρα Βουλιαγμένης και συμμετέχουν ως χορηγοί οι εταιρίες Intracom Telecom, Unisystems, PC Systems, GDB, Διηνεκής Πληροφορική και AMD.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Rolf Martin Schonhowd, senior analyst της Forrester Research, τον οποίο και θα πλαισιώσουν τέσσερα έμπειρα στελέχη της Sun Microsystems από το εξωτερικό.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο των datacenters, να ανακαλύψουν τρόπους για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια των συστημάτων τους αλλά και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και αξιοπιστία του datacenter τους, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως Solaris, Sparc, x64, Virtualization κλπ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν για στελέχη πληροφορικής επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενώ την έναρξη της εκδήλωσης θα προλογίσει ο κ. Peter Hunt, managing director της Sun Microsystems στην ευρύτερη περιοχή MEDI.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση: www.sun.gr/datacenter, στο τηλέφωνο 210.61.69.974 καθώς και στο email marketing@greece.sun.com.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα