Παρασκευή
28/09/2007

Εικονικές φωτογραφίες για το Swarovski Fashion Rocks

Swarovski Fashion RocksΓιορτάζοντας την επιστροφή του θεσμού Swarovski Fashion Rocks στο Λονδίνο στις 18 Οκτώβρη, η εταιρεία Swarovski παρουσιάζει δύο εικονικές φωτογραφίες του παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Nick Knight, για να γιορτάσει το μοναδικό συνδυασμό της μουσικής με τη μόδα.

Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Nick Knight ανέλαβε την εικονική φωτογράφιση της Naomi Campbell και η Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Swarovski, κα Nadja Swarovski σχολίασε σχετικά: “όλοι στην Swarovski είμαστε κατενθουσιασμένοι από την συνεργασία μας με τον Nick Knight και τη Naomi Campbell, οι οποίοι αναδεικνύουν το ροκ στοιχείο του θεσμού Swarovski Fashion Rocks. Ο συνδυασμός της αισθητικής του Nick με την παρουσία της Naomi δημιουργούν ένα εορταστικό κι ενεργητικό πνεύμα στη καμπάνια”.

Η Naomi όντας το πρόσωπο της καμπάνιας του Swarovski Fashion Rocks αναφέρει σχετικά:“συμμετείχα στο πρώτο Fashion Rock που διοργανώθηκε στην πόλη μου- το Λονδίνο, συνεπώς είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφει εδώ στην Αγγλία. Το Λονδίνο αυτή τη στιγμή “βρίθει” από κορυφαία ταλέντα, ανατρεπτικούς σχεδιαστές και την καλύτερη μουσική στο κόσμο. Η μόδα και η μουσική συμβαδίζουν στις πασαρέλες και στις συναυλίες, οπότε συνδυάζεται απόλυτα στη μνήμη μας ο ήχος με το στυλ. Η φετινή επίδειξη θα συνταράξει το Λονδίνο και με την ευκαιρία της συνεργασίας με την Swarovski- θα το φωτίσει με πραγματική λάμψη!”

Ο Nick Knight συμπληρώνει αναφορικά με τη δημιουργία αυτών των εικόνων:
“Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει τις πιο συναρπαστικές πλευρές της τέχνης και της επιστήμης, με τη συμμετοχή των πιο πρωτοποριακών νέων σχεδιαστών για ένα εξαιρετικό φιλανθρωπικό σκοπό. Ο θεσμός του Swarovski Fashion Rocks 2007 παρείχε τρεις καλούς λόγους για τη συνεργασία μου σε αυτό το γεγονός-ορόσημο για τη μόδα και τη μουσική. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει καλύτερα το δυναμισμό και το ύφος του από τη Naomi Campbell?”.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.