Το 30% όσων προσπαθούν να εγκαταστήσουν τις ηλεκτρικές συσκευές τους αποτυγχάνει [ΗΠΑ]

έρευνα εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, Το 30% όσων προσπαθούν να εγκαταστήσουν τις ηλεκτρικές συσκευές τους αποτυγχάνει [ΗΠΑ]

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την TechSee σε 1.539 Αμερικάνους άνω των 18 ετών κατέδειξε ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων προσπαθεί να συναρμολογήσει και να συνδέσει μόνη της τις ηλεκτρικές συσκευές της.

Βασικό ερώτημα της έρευνας είναι τι κάνουν οι ερωτηθέντες μόλις αγοράζουν μια ηλεκτρική συσκευή όπως αποκωδικοποιητή, εκτυπωτή, SmartTV κλπ. To 75% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι προσπάθησε να εγκαταστήσει τις συσκευές με το 70% να αναφέρει ότι θα προτιμούσε να επισκεφτεί τον οδοντογιατρό από το να αποτύχει στην εγκατάσταση. Όμως, το 30% παραδέχτηκε ότι προσπάθησε και απέτυχε αναγκαζόμενο να καλέσει την τεχνική υποστήριξη.

Το 55% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι η εγκατάσταση δεν ήταν εύκολη ενώ το 87% των baby boomers, όσων γεννήθηκαν μεταξύ 1946 – 1964 παραδέχτηκαν ότι πραγματικά δυσκολεύτηκαν.

Το πιο δύσκολο στην εγκατάσταση φαίνεται ότι ήταν η ρύθμιση του λογισμικού σύμφωνα με περίπου το 50% του δείγματος, ενώ το 27% δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε με την καλωδίωση και το δίκτυο. Το 12% δεν μπορούσε να αναγνωρίσει που έγκειτο το πρόβλημα.

Τα λεπτομερή αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να δημοσιευτούν την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimz

Σίγουρα δεν ακολούθησαν την ελληνική τακτική «δε πρόκειται να διαβάσω τις οδηγίες που να σκάσετε»;

Λευτερης

Σχεδον τοσο ειναι και το ποσοστο των χρηστων iPhone. Κοιτα να δεις σύμπτωση…

I am

Αυτός ο λαός….αν δεν έχει το φαγητό σχήμα μπέργκερ ή hot dog νομίζουν ότι είναι δηλητηριασμενο

bezilys

@I am αυτός ο λαός φίλε μου είναι ο πιο χαζός στον κόσμο το μόνο που ξέρουν είναι να πατάνε κουμπάκια και το χειρότερο όμως είναι ότι εμείς σαν Ελλάδα όλο προς την δύση κοιτάμε γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε καλά να πάθουμε!

Lefteris

Αυτό ακριβώς bezilys, τους λέμε χαζούς αλλά ότι βλακεία μόδα υιοθετηθεί από αυτούς, την υιοθετούμε και εμείς…

I am

@bezilys μάλλον είμαστε ακόμα πιο χαζοί που τους αντιγράφουμε! Βέβαια κάποιος μας έχει περάσει αυτή την ανάγκη (μάρκετινγκ)

TasosV83

Χμ..! Ο dimz με μια απαισιοδοξία, Ο Λευτέρης και ο I am με μια δόση ειρωνείας για τους άλλους, ο bezilys να κατακρίνει γενικά κι αόριστα κι εγώ να σχολιάζω τους άλλους!! Δυστηχώς είμαστε μια μικρογραφία της σημερινής Ελλάδας και ναι έτσι δεν θα πάμε μπροστά με τίποτα!

-Για το άρθρο τώρα τι να πω? Η μέθοδος να βρεις λύση είναι να ρωτάς τον άλλο που έχει προβλημα? Οπότε κι αυτό κάνουν. Έχουν ένα ποσοστό 30% που δυσκολεύονται. Θα το ψάξουν και θα το λύσουν! Μετά θα πάνε στο επόμενο πρόβλημα. Εμείς δηλαδή εδώ δε χρειαζόμαστε βοήθεια? Οι μανάδες μας οι πατεράδες μας παίζουν τις συσκευές στα δάχτυλα? Ούτε μια απλή ταξινόμηση στα κανάλια της τηλεόρασης δεν ξέρουν να κάνουν οι περισσότεροι!

Τελος Πάντων
Δεν έχω τπτ με τα παιδιά, απλά η εικόνα αυτή είναι γενική και μου έκανε εντύπωση που σε ένα άρθρο με θέμα την έρευνα που έχει ως στόχο την λύση ενός προβλήματος ήταν απο κάτω τα σχόλια ένα κ ένα!

Πέτρος Π

Ναι παιδιά, ενώ εμείς οι Ελληναράδες είμαστε οι καλύτεροι και οι πιο έξυπνοι ε? Χαχαχα..
Τι άλλη χαζομάρα θα διαβάσουμε… Μια χαρά λαός είναι, όπως και όλοι οι λαοί δλδ… Αυτά τα στερεότυπα του τύπου οι Αμερικάνοι οι χαζοί που τρώνε μόνο μπέργκερ είναι για γέλια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.