Ασύρματος φορτιστής 30W της Huawei εμφανίστηκε στο FCC

Huawei, Ασύρματος φορτιστής 30W της Huawei εμφανίστηκε στο FCC

Νωρίτερα σήμερα όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο στο Techblog, κυκλοφόρησε μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Huawei θα φέρει ασύρματη φόρτιση των 25W στα Mate 30 και Mate 30 Pro. Στο FCC σήμερα εμφανίστηκε ένας ασύρματος φορτιστής της εταιρείας, ο οποίος σύμφωνα με τα έγγραφα έχει 30W ταχύτητα φόρτισης.

Παρά τα έγραφα ο φορτιστής δεν κατάφερε να εγκριθεί από το FCC καθώς δεν πληρεί της προϋποθέσεις για να έχει power output στα 30W.

Huawei, Ασύρματος φορτιστής 30W της Huawei εμφανίστηκε στο FCC

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα, είτε η Huawei θα δημιουργήσει μία βελτιωμένη έκδοση του wireless charger ώστε να πάρει έγκριση από το FCC είτε θα συμβιβαστεί με τα 25W power output.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η Huawei σίγουρα θα βρει κάποιον τρόπο ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες και τις fast wireless charging τεχνολογίες τους. Να σημειωθεί ότι μία έρευνα αποκαλύπτει ότι η ασύρματη φόρτιση μειώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.