Samsung Galaxy Watch 3: Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά, τα μοντέλα και τις τιμές

, Samsung Galaxy Watch 3: Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά, τα μοντέλα και τις τιμές

Μπορεί μέχρι σήμερα να έχουμε δει κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Watch 3, μαζί με live φωτογραφίες και των δύο μοντέλων της εταιρείας, ωστόσο σήμερα διέρρευσαν τα πάντα γύρω από το επερχόμενο smartwatch.

Ο συνήθεις ύποπτος @Evleaks αποκάλυψε όλα τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν, δίνοντας μας επίσης και νέες φωτογραφίες. Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν είναι τα παρακάτω:

45mm Black Titanium BT
45mm Black Stainless Steel BT
45mm Black SS LTE
45mm Silver SS BT
45mm Silver SS LTE
41mm Silver SS BT
41mm Silver SS LTE
41mm Bronze/Gold SS BT
41mm Bronze/Gold SS LTE

Όπως βλέπουμε, επιβεβαιώνεται και το Silver χρώμα του μοντέλου των 45 χιλιοστών που είχαμε δει πριν λίγες μέρες, αλλά και το Bronze μοντέλο των 41 χιλιοστών. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα θα έχουν εκδόσεις με ή χωρίς υποστήριξη δικτύων 4G, κάτι που γνωρίζαμε βέβαια και από τις παλαιότερες κυκλοφορίες της εταιρείας.

Μαζί, ο @Evleaks μας παρουσιάζει για ακόμα μία φορά τα χαρακτηριστικά των Galaxy Watch 3. Τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε Stainless Steel και Titanium εκδόσεις, με προστασία Gorilla Glass DX από την Corning. Επίσης, θα έχουν 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου και αισθητήρες άσκησης, παλμών, αρτηριακής πίεσης, ενώ σε κάποιες χώρες θα μπορούν να προσφέρουν και ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Στις διαφορές τους, το μοντέλο των 41 χιλιοστών θα έρθει με οθόνη 1,2 ιντσών και μπαταρία 247mAh, ενώ το μοντέλο των 45 χιλιοστών θα έχει οθόνη 1,4 ιντσών και μπαταρία 340mAh. Τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση 5W και θα τρέχουν την έκδοση 5.5 του λειτουργικού Tizen. Η τιμή του Galaxy Watch 3 θα ξεκινήσει από 399 Δολάρια για το οικονομικότερο μοντέλο των 41 χιλιοστών και θα φτάσει έως τα 599 Δολάρια για το ακριβότερο μοντέλο των 45 χιλιοστών.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick R

Αν φτάσει τα 600€ των 45mm να το πάρουν αυτοι. Όταν με τόσα χρήματα αγοραζεις κινητό και πολυ καλό. Βέβαια αυτες οι τιμές θα είναι day one. Ελπίζω να πεσουν γρήγορα μπας και..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.