5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Τα gadgets είναι κάτι που τραβά την προσοχή μας είτε ενδιαφερόμαστε για την τεχνολογία είτε όχι. Άλλωστε τα gadgets σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα να κάνουν από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο απαιτητικές εργασίες, ενώ ταυτόχρονα είναι εύχρηστα και συνήθως έχουν μικρό μέγεθος.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πέντε gadgets τα οποία σε κάποιους μπορεί να φανούν άχρηστα, σε άλλους πολύ χρήσιμα, και μερικοί ίσως πουν ότι αξίζει να τα δοκιμάσει κανείς.

Τα Sothing gadgets της Xiaomi μας βοηθούν να ξεφορτωθούμε τα κουνούπια, να δροσιστούμε τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, να βλέπουμε στο σκοτάδι, να διατηρούμε σε καλά επίπεδα την υγρασία στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και να ζεσταινόμαστε τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

5 χρήσιμα - αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi

Sothing WT-F11 Air Conditioning Fan: φορητό air condition που χρησιμοποιεί νερό

Θα ξεκινήσουμε με το Sothing WT-F11, το οποίο είναι ένα φορητό air condition και φωτάκι νυκτός ταυτόχρονα. Πρόκειται για μία συσκευή κατασκευασμένη από ανθεκτικό ABS πλαστικό, η οποία λειτουργεί με ρεύμα και χρησιμοποιεί νερό για να προσφέρει περισσότερη δροσιά.

Το Sothing WT-F11 περιέχει ένα δοχείο 380ml το οποίο όταν το γεμίσουμε πλήρως προσφέρει από 3 έως 8 ώρες δροσιάς. Η συσκευή έχει τρεις τρόπους λειτουργίας, χρησιμοποιώντας μόνο τον ανεμιστήρα απλώς δημιουργεί ένα κύμα αέρα. Εάν εισάγουμε νερό στο δοχείο, τότε απελευθερώνει υγρασία στην ατμόσφαιρα μειώνοντας τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος έως και 5°C. Τέλος, αν στο δοχείο προσθέσουμε παγάκια ή εξ αρχής χρησιμοποιήσουμε παγωμένο νερό, τότε η θερμοκρασία μπορεί να μειωθεί έως και 7°C.

Ο ανεμιστήρας του Sothing WT-F11 έχει τρεις ταχύτητες, η μέγιστη ταχύτητα ανέμου που παράγει είναι 3,5m/s και παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα αθόρυβος διότι ο θόρυβος που δημιουργεί δεν ξεπερνά τα 46db.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, το Sothing WT-F11 έχει απαλό LED φωτισμό, για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως φωτάκι νυκτός. Το βάρος της συσκευής είναι 950gr και μπορεί να μεταφερθεί ή να κρεμαστεί με τη βοήθεια του χερουλιού που διαθέτει.

Sothing WT-F11 Air Conditioning Fan
→ Κουπόνι: BGSORAC (ισχύει έως 31/8)
25.99$ από 32.33$ (κερδίζετε 6.34$)

5 χρήσιμα - αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi

Sothing Geometry Humidifier: Φορητός Υγραντήρας

Τώρα που αναφερθήκαμε στην υγρασία της ατμόσφαιρας, θα ήταν καλό να δούμε το Sothing Geometry Humidifier, ένα μικρό και πολύ ελαφρύ υγραντήρα. Το design του συγκεκριμένου υγραντήρα είναι εμπνευσμένο από τα γεωμετρικά σύμβολα και το minimal μαρμάρινο σχέδιο δημιουργούν μία ισορροπημένη οντότητα στον χώρο.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό, ζυγίζει 128 γραμμάρια, και το δοχείο νερού είναι διάφανο ώστε να μπορούμε να βλέπουμε διαρκώς πόσο υγρό έχει απομείνει. Το δοχείο χωράει 260ml νερού βοηθώντας έτσι να διατηρηθεί το βάρος του υγραντήρα σε χαμηλά επίπεδα.

Ο μηχανισμός του υγραντήρα μπορεί να αφαιρεθεί από τη συσκευή και να μεταφερθεί μόνος του σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο ή χώρο υπάρχει δεξαμενή νερού. Επίσης, ο μηχανισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απλά συμβατικά δοχεία, όπως ένα ποτήρι ή κάποιο μπολ φαγητού.

Χάρη στον υπερηχητικό ατμοποιητή το Sothing Geometry Humidifier διασπά σε μεγάλο βαθμό το νερό δημιουργώντας μία έντονη ομίχλη. Με ρυθμό ρίψης 50ml/h η δεξαμενή νερού προσφέρει 4 με 6 ώρες λειτουργίας, χρόνος αρκετός για να διατηρηθούν τα επίπεδα της υγρασίας σε ένα δωμάτιο 5-8 τετραγωνικά μέτρα.

Sothing Geometry Humidifier
→ Κουπόνι: BGSO899 (ισχύει έως 31/8)
8.99$ από 14.22$ (κερδίζετε 5.23$)

5 χρήσιμα - αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi

Sothing Warmbaby Heater: Φορητός προσωπικός θερμαντήρας

Τώρα το καλοκαίρι η δροσιά είναι ότι χρειαζόμαστε και την αναζητούμε όπου κι αν πάμε. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που τις “κρύες” νύχτες του καλοκαιριού αναζητούν μία μικρή πηγή ζεστασιάς.

Ο Sothing Warmbaby Heater είναι ένα σχετικά μικρός φορητός θερμαντήρας 500W που λειτουργεί με ρεύμα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS πλαστικό και ζυγίζει 1.2 κιλά. Έτσι μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο και από εκεί στο μπάνιο, αρκεί βέβαια να υπάρχει διαθέσιμη πρίζα.

Ο θερμαντήρας της Xiaomi είναι αθόρυβος και το κεραμικό θερμαντικό στοιχείο που διαθέτει ζεσταίνεται μέσα σε 2 δευτερόλεπτα στέλνοντας άμεσα θερμό αέρα. Παρόλο που εσωτερικά μπορεί να διατηρεί υψηλές θερμοκρασίες το εξωτερικό κάλυμμα της συσκευής παραμένει κρύο.

Το μόνο που θα δούμε στην εξωτερική επιφάνεια του Sothing Warmbaby Heater είναι ένα κουμπί που ενεργοποιεί την περιστροφική κίνηση, με την οποία ο θερμαντήρας καλύπτει πάνω από 90° τόξο.

Sothing Warmbaby Heater
→ Κουπόνι: BGSO299 (ισχύει έως 31/8)
29.99$ από 43.99$ (κερδίζετε 14$)

5 χρήσιμα - αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi

Sothing Smart Sensor Night Light: Έξυπνη φορητή λάμπα νυκτός με αισθητήρα κίνησης

Πιο πάνω είδαμε το φορητό air condition Sothing WT-F11 το οποίο λειτουργεί και ως λάμπα νυκτός. Ωστόσο, το Sothing Sunny Night Light είναι ένα έξυπνο φορητό φως νυκτός το οποίο φορτίζει μέσω USB και παράγει 40-50lm.

Η 500mAh μπαταρία που διαθέτει του προσφέρει 20 ώρες αυτονομία και 180 ημέρες standby λειτουργία. Επιπλέον, η βάση του Sothing Smart Sensor Night Light μπορεί τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε και επιτρέπει μέχρι και 90° κάθετη περιστροφή του άξονα της.

Το Sothing Smart Sensor Night Light παραμένει στη βάση χάρη στους ειδικούς μαγνήτες που διαθέτει. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως κοινό φως το οποίο ενεργοποιούμε από τον διακόπτη που έχει ή ως έξυπνη λάμπα που αντιλαμβάνεται την κίνηση.

Συγκεκριμένα, το Sothing Smart Sensor Night Light έχει έναν εξελιγμένο αισθητήρα κίνηση ο οποίος αντιλαμβάνεται πότε κάποιος πλησιάζει ή απομακρύνει τη λάμπα από τη βάση της. Επιπλέον, αν θέλουμε να απομακρυνθούμε από το κρεβάτι μπορούμε να αφαιρέσουμε τη λάμπα βάρους 100 γρ. από τη βάση και να την πάρουμε μαζί μας.

Sothing Smart Sensor Night Light
→ Κουπόνι: BGNLRAC (ισχύει έως 15/9)
13.44$ από 19.99$ (κερδίζετε 6.55$)

5 χρήσιμα - αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi

Sothing Cactus Mosquito Killer: Φορητή ηλεκτρική λάμπα UV για κουνούπια

Μέχρι τώρα καλύψαμε τις ανάγκες της δροσιάς και της ζεστασιάς, φροντίσαμε για την υγρασία στην ατμόσφαιρα του δωματίου, και φυσικά αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να σκοντάψουμε στο κομοδίνο. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για τους αιώνιους καλοκαιρινούς εχθρούς του ανθρώπου.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, κεριά παραφίνης, ταμπλέτες και αντικουνουπικά υγρά. Όλα αυτά όμως μυρίζουν έντονα, δημιουργούν άσχημη ατμόσφαιρα, μας εμποδίζουν να κοιμηθούμε και πάνω από όλα μολύνουν το περιβάλλον.

Ωστόσο, το Sothing Cactus Mosquito Killer είναι μία φιλική προς το περιβάλλον συσκευή εξόντωσης κουνουπιών, με μορφή κάκτου. Είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό, λειτουργεί με ρεύμα και μπορούμε να την μετακινούμε από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς άγχος γιατί ζυγίζει μόνο 307 γραμμάρια.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Sothing Cactus Mosquito Killer είναι απλός, το UV φως προσελκύει τα κουνούπια και ο ανεμιστήρας της συσκευής τα τραβά στο δοχείο. Η λάμπα παράγει 368nm UV κύμα, και ο θόρυβος του ανεμιστήρα των 2.300 rpm κυμαίνεται στα 35db. Το δοχείο των κουνουπιών αφαιρείται εύκολα και μπορεί να πλυθεί με νερό και λίγο σαπούνι.

Sothing Cactus Mosquito Killer
→ Κουπόνι: BGMKRAC (ισχύει έως 15/9)
12.99$ από 17.49$ (κερδίζετε 4.5$)

Sothing Xiaomi logo

Κατά τη διάρκεια του check-out επιπλέξτε ως μέθοδο αποστολής “Priority Direct Mail” ή “EU Priority Line“. Σύμφωνα με το ηλέκτρονικό κατάστημα Banggood, το δέμα σας δεν θα σταματήσει στο τελωνείο. Αυτή την περίοδο η “Priority Direct Mail” ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή ως μέθοδος αποστολής.

Τα gadgets της Sothing (Xiaomi) μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Banggood σε ειδικές τιμές χρησιμοποιώντας τα κουπόνια του Techblog:

Κατά τη διάρκεια του check-out επιπλέξτε ως μέθοδο αποστολής “Priority Direct Mail” ή “EU Priority Line“. Σύμφωνα με το ηλέκτρονικό κατάστημα Banggood, το δέμα σας δεν θα σταματήσει στο τελωνείο. Αυτή την περίοδο η “Priority Direct Mail” ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή ως μέθοδος αποστολής.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC: Επίσημα διαθέσιμο στην Ευρώπη

Αν και η non-NFC εκδοχή του smartwatch είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο, τώρα θα μπορούν να πραγματοποιούνται ανέπαφες πληρωμές, στο πλαίσιο μια συνεργασίας με τη Mastercard.

Gear Realme

Realme Pad: Διέρρευσαν οι τιμές για την Ευρώπη

Σύμφωνα με μια διαρροή από έναν ευρωπαϊκό λιανοπωλητή, το Realme Pad θα κοστίζει στην Ευρώπη στα 239 ευρώ με 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Gear MacBook Air

MacBook Air: Η Apple θα το παρουσιάσει το 2022 ίσως με άλλο όνομα

Φήμες θέλουν την Apple να εγκαταλείπει το Air από το επερχόμενο MacBook Air που θεωρείται δεδομένο ότι θα παρουσιαστεί το 2022.

Gear MacBook Pro

Το νέο MacBook Pro έχει killer γραφικά σε σχέση με το προηγούμενο

Το M1 Max chip είναι πιο γρήγορο κατά 181% σε σχέση με το προηγούμενο MacBook Pro με οθόνη 16 ιντσών στον τομέα των γραφικών.