5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Sothing Xiaomi gadgets, 5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Τα gadgets είναι κάτι που τραβά την προσοχή μας είτε ενδιαφερόμαστε για την τεχνολογία είτε όχι. Άλλωστε τα gadgets σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα να κάνουν από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο απαιτητικές εργασίες, ενώ ταυτόχρονα είναι εύχρηστα και συνήθως έχουν μικρό μέγεθος.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πέντε gadgets τα οποία σε κάποιους μπορεί να φανούν άχρηστα, σε άλλους πολύ χρήσιμα, και μερικοί ίσως πουν ότι αξίζει να τα δοκιμάσει κανείς.

Τα Sothing gadgets της Xiaomi μας βοηθούν να ξεφορτωθούμε τα κουνούπια, να δροσιστούμε τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, να βλέπουμε στο σκοτάδι, να διατηρούμε σε καλά επίπεδα την υγρασία στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και να ζεσταινόμαστε τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Sothing Xiaomi gadgets, 5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Sothing WT-F11 Air Conditioning Fan: φορητό air condition που χρησιμοποιεί νερό

Θα ξεκινήσουμε με το Sothing WT-F11, το οποίο είναι ένα φορητό air condition και φωτάκι νυκτός ταυτόχρονα. Πρόκειται για μία συσκευή κατασκευασμένη από ανθεκτικό ABS πλαστικό, η οποία λειτουργεί με ρεύμα και χρησιμοποιεί νερό για να προσφέρει περισσότερη δροσιά.

Το Sothing WT-F11 περιέχει ένα δοχείο 380ml το οποίο όταν το γεμίσουμε πλήρως προσφέρει από 3 έως 8 ώρες δροσιάς. Η συσκευή έχει τρεις τρόπους λειτουργίας, χρησιμοποιώντας μόνο τον ανεμιστήρα απλώς δημιουργεί ένα κύμα αέρα. Εάν εισάγουμε νερό στο δοχείο, τότε απελευθερώνει υγρασία στην ατμόσφαιρα μειώνοντας τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος έως και 5°C. Τέλος, αν στο δοχείο προσθέσουμε παγάκια ή εξ αρχής χρησιμοποιήσουμε παγωμένο νερό, τότε η θερμοκρασία μπορεί να μειωθεί έως και 7°C.

Ο ανεμιστήρας του Sothing WT-F11 έχει τρεις ταχύτητες, η μέγιστη ταχύτητα ανέμου που παράγει είναι 3,5m/s και παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα αθόρυβος διότι ο θόρυβος που δημιουργεί δεν ξεπερνά τα 46db.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, το Sothing WT-F11 έχει απαλό LED φωτισμό, για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως φωτάκι νυκτός. Το βάρος της συσκευής είναι 950gr και μπορεί να μεταφερθεί ή να κρεμαστεί με τη βοήθεια του χερουλιού που διαθέτει.

Sothing WT-F11 Air Conditioning Fan
→ Κουπόνι: BGSORAC (ισχύει έως 31/8)
25.99$ από 32.33$ (κερδίζετε 6.34$)

Sothing Xiaomi gadgets, 5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Sothing Geometry Humidifier: Φορητός Υγραντήρας

Τώρα που αναφερθήκαμε στην υγρασία της ατμόσφαιρας, θα ήταν καλό να δούμε το Sothing Geometry Humidifier, ένα μικρό και πολύ ελαφρύ υγραντήρα. Το design του συγκεκριμένου υγραντήρα είναι εμπνευσμένο από τα γεωμετρικά σύμβολα και το minimal μαρμάρινο σχέδιο δημιουργούν μία ισορροπημένη οντότητα στον χώρο.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό, ζυγίζει 128 γραμμάρια, και το δοχείο νερού είναι διάφανο ώστε να μπορούμε να βλέπουμε διαρκώς πόσο υγρό έχει απομείνει. Το δοχείο χωράει 260ml νερού βοηθώντας έτσι να διατηρηθεί το βάρος του υγραντήρα σε χαμηλά επίπεδα.

Ο μηχανισμός του υγραντήρα μπορεί να αφαιρεθεί από τη συσκευή και να μεταφερθεί μόνος του σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο ή χώρο υπάρχει δεξαμενή νερού. Επίσης, ο μηχανισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απλά συμβατικά δοχεία, όπως ένα ποτήρι ή κάποιο μπολ φαγητού.

Χάρη στον υπερηχητικό ατμοποιητή το Sothing Geometry Humidifier διασπά σε μεγάλο βαθμό το νερό δημιουργώντας μία έντονη ομίχλη. Με ρυθμό ρίψης 50ml/h η δεξαμενή νερού προσφέρει 4 με 6 ώρες λειτουργίας, χρόνος αρκετός για να διατηρηθούν τα επίπεδα της υγρασίας σε ένα δωμάτιο 5-8 τετραγωνικά μέτρα.

Sothing Geometry Humidifier
→ Κουπόνι: BGSO899 (ισχύει έως 31/8)
8.99$ από 14.22$ (κερδίζετε 5.23$)

Sothing Xiaomi gadgets, 5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Sothing Warmbaby Heater: Φορητός προσωπικός θερμαντήρας

Τώρα το καλοκαίρι η δροσιά είναι ότι χρειαζόμαστε και την αναζητούμε όπου κι αν πάμε. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που τις “κρύες” νύχτες του καλοκαιριού αναζητούν μία μικρή πηγή ζεστασιάς.

Ο Sothing Warmbaby Heater είναι ένα σχετικά μικρός φορητός θερμαντήρας 500W που λειτουργεί με ρεύμα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS πλαστικό και ζυγίζει 1.2 κιλά. Έτσι μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο και από εκεί στο μπάνιο, αρκεί βέβαια να υπάρχει διαθέσιμη πρίζα.

Ο θερμαντήρας της Xiaomi είναι αθόρυβος και το κεραμικό θερμαντικό στοιχείο που διαθέτει ζεσταίνεται μέσα σε 2 δευτερόλεπτα στέλνοντας άμεσα θερμό αέρα. Παρόλο που εσωτερικά μπορεί να διατηρεί υψηλές θερμοκρασίες το εξωτερικό κάλυμμα της συσκευής παραμένει κρύο.

Το μόνο που θα δούμε στην εξωτερική επιφάνεια του Sothing Warmbaby Heater είναι ένα κουμπί που ενεργοποιεί την περιστροφική κίνηση, με την οποία ο θερμαντήρας καλύπτει πάνω από 90° τόξο.

Sothing Warmbaby Heater
→ Κουπόνι: BGSO299 (ισχύει έως 31/8)
29.99$ από 43.99$ (κερδίζετε 14$)

Sothing Xiaomi gadgets, 5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Sothing Smart Sensor Night Light: Έξυπνη φορητή λάμπα νυκτός με αισθητήρα κίνησης

Πιο πάνω είδαμε το φορητό air condition Sothing WT-F11 το οποίο λειτουργεί και ως λάμπα νυκτός. Ωστόσο, το Sothing Sunny Night Light είναι ένα έξυπνο φορητό φως νυκτός το οποίο φορτίζει μέσω USB και παράγει 40-50lm.

Η 500mAh μπαταρία που διαθέτει του προσφέρει 20 ώρες αυτονομία και 180 ημέρες standby λειτουργία. Επιπλέον, η βάση του Sothing Smart Sensor Night Light μπορεί τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε και επιτρέπει μέχρι και 90° κάθετη περιστροφή του άξονα της.

Το Sothing Smart Sensor Night Light παραμένει στη βάση χάρη στους ειδικούς μαγνήτες που διαθέτει. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως κοινό φως το οποίο ενεργοποιούμε από τον διακόπτη που έχει ή ως έξυπνη λάμπα που αντιλαμβάνεται την κίνηση.

Συγκεκριμένα, το Sothing Smart Sensor Night Light έχει έναν εξελιγμένο αισθητήρα κίνηση ο οποίος αντιλαμβάνεται πότε κάποιος πλησιάζει ή απομακρύνει τη λάμπα από τη βάση της. Επιπλέον, αν θέλουμε να απομακρυνθούμε από το κρεβάτι μπορούμε να αφαιρέσουμε τη λάμπα βάρους 100 γρ. από τη βάση και να την πάρουμε μαζί μας.

Sothing Smart Sensor Night Light
→ Κουπόνι: BGNLRAC (ισχύει έως 15/9)
13.44$ από 19.99$ (κερδίζετε 6.55$)

Sothing Xiaomi gadgets, 5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Sothing Cactus Mosquito Killer: Φορητή ηλεκτρική λάμπα UV για κουνούπια

Μέχρι τώρα καλύψαμε τις ανάγκες της δροσιάς και της ζεστασιάς, φροντίσαμε για την υγρασία στην ατμόσφαιρα του δωματίου, και φυσικά αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να σκοντάψουμε στο κομοδίνο. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για τους αιώνιους καλοκαιρινούς εχθρούς του ανθρώπου.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, κεριά παραφίνης, ταμπλέτες και αντικουνουπικά υγρά. Όλα αυτά όμως μυρίζουν έντονα, δημιουργούν άσχημη ατμόσφαιρα, μας εμποδίζουν να κοιμηθούμε και πάνω από όλα μολύνουν το περιβάλλον.

Ωστόσο, το Sothing Cactus Mosquito Killer είναι μία φιλική προς το περιβάλλον συσκευή εξόντωσης κουνουπιών, με μορφή κάκτου. Είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό, λειτουργεί με ρεύμα και μπορούμε να την μετακινούμε από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς άγχος γιατί ζυγίζει μόνο 307 γραμμάρια.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Sothing Cactus Mosquito Killer είναι απλός, το UV φως προσελκύει τα κουνούπια και ο ανεμιστήρας της συσκευής τα τραβά στο δοχείο. Η λάμπα παράγει 368nm UV κύμα, και ο θόρυβος του ανεμιστήρα των 2.300 rpm κυμαίνεται στα 35db. Το δοχείο των κουνουπιών αφαιρείται εύκολα και μπορεί να πλυθεί με νερό και λίγο σαπούνι.

Sothing Cactus Mosquito Killer
→ Κουπόνι: BGMKRAC (ισχύει έως 15/9)
12.99$ από 17.49$ (κερδίζετε 4.5$)

Sothing Xiaomi gadgets, 5 χρήσιμα – αχρείαστα gadgets από τη Sothing της Xiaomi που θα λατρέψετε [hands-on]

Κατά τη διάρκεια του check-out επιπλέξτε ως μέθοδο αποστολής “Priority Direct Mail” ή “EU Priority Line“. Σύμφωνα με το ηλέκτρονικό κατάστημα Banggood, το δέμα σας δεν θα σταματήσει στο τελωνείο. Αυτή την περίοδο η “Priority Direct Mail” ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή ως μέθοδος αποστολής.

Τα gadgets της Sothing (Xiaomi) μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Banggood σε ειδικές τιμές χρησιμοποιώντας τα κουπόνια του Techblog:

Κατά τη διάρκεια του check-out επιπλέξτε ως μέθοδο αποστολής “Priority Direct Mail” ή “EU Priority Line“. Σύμφωνα με το ηλέκτρονικό κατάστημα Banggood, το δέμα σας δεν θα σταματήσει στο τελωνείο. Αυτή την περίοδο η “Priority Direct Mail” ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή ως μέθοδος αποστολής.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.