Κάθε 60 δευτερόλεπτα στον κόσμο της τεχνολογίας [infographic]

Έχετε αναρωτηθεί τι μπορεί να συνβαίνει στον κόσμο την τεχνολογίας κάθε 60 δευτερόλεπτα; Πόσα iPhone, iPad, Kindle και BlackBerry πωλούνται; Πόσα CD και DVD καίγονται με δεδομένα; Πόσους τόνους ηλεκτρονικών αποβλήτων δημιουργούμε; Πόσα check-ins γίνονται στο Foursquare και πόσες συνομιλίες chat πραγματοποιούνται; Πόσα άτομα παρακολουθούν πορνό; Δείτε το infographic.

Κάντε κλικ πάνω στο infographic για μεγέθυνση
, Κάθε 60 δευτερόλεπτα στον κόσμο της τεχνολογίας [infographic]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techviewGr (iPhonias)

η bkackberry αν εχει 103 μοντελα/το λεπτο να πολουνται ποσα θα ηθελε για να μην ειναι στα ποθηρα της χρεωκοπιας???
Ποσα iPhones λετε να πωλουντε στο συνολο αν το λεπτο πωλουντε μονο 925 4S?????

Και μιας αναφερει το farmville πρεπει να μπω να δω τι γινετε εχω χρονια να μπω χααχαχαχαχα

Antonis

2 εκατομμυρια ανθρωποι βλεπουν πορνο, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

stavros

μονο 2 εκατομυρια? ολη η γη μ@λ@κιζετ@

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Pie infographic Sony

Η Sony εξηγεί γιατί τα Xperia δεν αναβαθμίζονται άμεσα σε Android Pie [infographic]

Η Sony ανακοίνωσε τα πρώτα Xperia που αναβαθμίζονται σε Android 9.0 Pie και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί δεν αναβαθμίζονται οι συσκευές μας κάθε φορά που κυκλοφορεί νέα έκδοση του Android. Η Sony έρχεται να μας δώσει απαντήσεις με ένα παραστατικό infographic.

Smartphones infographic

Δέκα επικίνδυνα πράγματα που κάνουμε με το smartphone μας

Ποια είναι λοιπόν τα δέκα πιο επικίνδυνα πράγματα που κάνουμε με το smartphone μας; Μια πρόσφατη έρευνα έρχεται να μας ενημερώσει για όλα εκείνα που κάνουμε αλλά θα έπρεπε να αποφεύγουμε, τονίζοντας την σημασία του καθενός καθώς και το ποσοστό των χρηστών που έχουν προβεί σ’αυτές τις λανθασμένες πράξεις!

Smartphones infographic iPhone

Η εξέλιξη του iPhone μέσα από ένα infographic

Από το 2007 και κάθε χρόνο το iPhone “τα αλλάζει όλα”; Για τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω, η απάντηση χωράει μεγάλη συζήτηση που κατά καιρούς αναπτύσσεται εδώ μέσα από το Techblog φιλοξενώντας ενδιαφέρουσες απόψεις. Το 2007 όμως σίγουρα άλλαξε τη ρότα της αγοράς κινητής τηλεφωνίας τότε που οι υπόλοιποι κρατούσαμε στα χέρια μας τα Nokia […]

Smartphones infographic infographics

Tips για να κρατήσετε ζωντανή την μπαταρία του κινητού σας λίγο παραπάνω [infographic]

Μεγάλες οθόνες, εξωτικά υλικά κατασκευής και εντυπωσιακά user interfaces συναντώνται σήμερα στα smartphones νέας γενιάς. Όμως πως να τα ευχαριστηθείς όλα αυτά όταν έχεις το άγχος και την αγωνία να μην αδειάσει η μπαταρία τους και βρεθείς όχι μόνο χωρίς τα παραπάνω αλλάκι χωρίς τηλέφωνο! Δείτε το παρακάτω infographic με tips για να κρατήσετε τη […]