Abode Outdoor/Indoor Smart Camera: Με βάση φωτογραφιών φιλικών προσώπων [CES 2020]

Κάθε χρόνο στη CES βλέπουμε πολλά έξυπνα προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλή. Στην έκθεση CES 2020, η Abode παρουσίασε μία modular συσκευή που ονομάζεται Abode Outdoor/Indoor Smart Camera.

Χαρακτηριστικά

Η Abode Outdoor/Indoor Smart Camera έχει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται πότε κάποιος πλησιάζει το σπίτι και αναγνωρίζει αν πρόκειται για φιλικό πρόσωπο ή εισβολέα. Μάλιστα, θα προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας βάσης δεδομένων, όπου ο χρήστης θα καταχωρεί τα πρόσωπα των φίλων και συγγενών του.

Η κάμερα της Adobe μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενιαία συσκευή ή να συνδυαστεί με το σύστημα ασφάλεια της εταιρείας. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την νέα κάμερα με το CUE, το οποίο είναι το σύστημα αυτοματισμού που παρέχει η εταιρεία και επιτρέπει τη δημιουργία έξυπνων σεναρίων ασφαλείας.

Abode Outdoor/Indoor Smart Camera, Abode Outdoor/Indoor Smart Camera: Με βάση φωτογραφιών φιλικών προσώπων [CES 2020]

Ο modular σχεδιασμός της Outdoor/Indoor Smart Camera σημαίνει στην ουσία ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες βάσεις, έτσι είναι κατάλληλη τόσο για χρήση σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία έκδοση η οποία θα έχει ενσωματωμένο κουδούνι.

Στις πιο σημαντικές προδιαγραφές της κάμερας ανήκουν ο αισθητήρας κίνησης PIP, το IR LED, το βίντεο 1080p, το field of view 152 μοιρών, και η πιστοποίηση IP65.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα διαθέσει στην αγορά την Abode Outdoor/Indoor Smart Camera μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 στην τιμή των 199 δολαρίων Αμερικής ή περίπου 180 ευρώ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Internet Adobe featured

Adobe Photoshop: Σύντομα δωρεάν για χρήση στο web

Οι χρήστες φαίνεται πως απομακρύνονται από τις ακριβές υπηρεσίες της Adobe που βασίζονται σε συνδρομές, καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλές αποτελεσματικές εναλλακτικές.

Software Adobe featured Photoshop

Photoshop στο iPad: Δύο νέα εργαλεία επιφάνειας εργασίας

Η Adobe ενημέρωσε το Photoshop για το iPad με δύο κρίσιμα νέα εργαλεία – τα εργαλεία μουτζούρας και σφουγγαριού.

Software Adobe Creative

Creative Cloud Express: Απλοποιεί τα εργαλεία επεξεργασίας

Η Adobe γνωρίζει ότι υπάρχει μεγαλύτερο κοινό επίδοξων δημιουργών εκεί έξω πέρα από τους επαγγελματίες.