Acer Predator Helios 700: Gaming notebook με συρόμενο πληκτρολόγιο HyperDrift για βελτιωμένη ψύξη

Predator Helios 700, Acer Predator Helios 700: Gaming notebook με συρόμενο πληκτρολόγιο HyperDrift για βελτιωμένη ψύξη

Η Acer παρουσίασε το ολοκαίνουριο gaming notebook Predator Helios 700 με ένα μοναδικό πληκτρολόγιο HyperDrift που ολισθαίνει μπροστά, επιτρέποντας την αύξηση της ροής αέρα απευθείας από την κορυφή του notebook, επιτρέποντας στους gamers να απολαμβάνουν τα ισχυρά του εξαρτήματα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Τα gaming notebooks Predator Helios 700 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Ιούλιο ξεκινώντας από 2.699 ευρώ.

Το μοναδικά σχεδιασμένο notebook Predator Helios 700, αποτελεί ένα στρατό μοναδικών, προηγμένων τεχνολογιών έτοιμο για μάχη, καθώς περιλαμβάνει ολοκαίνουριο επεξεργαστή Intel Core i9 9ης γενιάς για κορυφαία overclockable απόδοση, NVIDIA GeForce RTX 2080 ή 2070 GPU, μνήμη DDR4 έως και 64GB, Killer DoubleShot Pro με Killer Wi-Fi 6 AX 1650 για γρήγορο και E3000, που προσφέρει μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερη δικτυακή χωρητικότητα σε απαιτητικά περιβάλλοντα ,σε σχέση με ασύρματα δίκτυα προηγούμενης γενιάς, την ώρα που ο άφθονος και ταχύτατος αποθηκευτικός χώρος διατηρεί χαμηλούς χρόνους απόκρισης. Όλη αυτή η δύναμη κάνει τα παιχνίδια να ζωντανεύουν στην οθόνη IPSi FHD 17 ιντσών, με χρόνο απόκρισης 3ms και τεχνολογία NVIDIA G-SYNC. Πέντε ηχεία και ένα subwoofer κάνουν το gaming συναρπαστικό, με γεμάτο και ρεαλιστικό ήχο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Helios 700 είναι ταυτόχρονα απίστευτα χρήσιμο. Το πληκτρολόγιο HyperDrift του notebook αποτελεί τμήμα της θερμικής του αρχιτεκτονικής , που περιλαμβάνει δύο εξατομικευμένους ανεμιστήρες AeroBlade™ 3D 4ης γενιάς, πέντε χάλκινους αγωγούς θερμότητας, ένα θάλαμοii ατμών και τεχνολογία Acer CoolBoost . Σύροντας απλά το πληκτρολόγιο προς τα εμπρός, εμφανίζονται δύο επιπρόσθετοι δίοδοι αέρα πάνω από το πληκτρολόγιο και κάτω από την οθόνη, παρέχοντας στα εξαρτήματα που παράγουν θερμότητα, περισσότερη ροή αέρα για μέγιστη ψύξη. Το γυάλινο πάνελ προσφέρει επίσης οπτική επαφή με τους θερμικούς αγωγούς.

Predator Helios 700, Acer Predator Helios 700: Gaming notebook με συρόμενο πληκτρολόγιο HyperDrift για βελτιωμένη ψύξη

Το HyperDrift βελτιώνει την εργονομία, αφού οι gamers, έχοντας το πληκτρολόγιο πιο κοντά τους, μπορούν να διατηρούν μία καλή απόσταση από την 17 ιντσών οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να τεντώνουν τα χέρια τους. Προσφέρει την άνεση ενός desktop, διατηρώντας τα πλεονεκτήματα ενός notebook. Ακόμα, διαθέτει φωτισμό RGB σε κάθε πλήκτρο, anti-ghosting και πλήκτρα MagForce WASD. Τα τελευταία χρησιμοποιούν αναλογικούς, γραμμικούς διακόπτες, που πυροδοτούν την ενεργοποίηση, αμέσως μετά την αρχική πίεση και την αυξάνουν εώς και 100% δίνοντας στους παίκτες περισσότερο έλεγχο πάνω στις κινήσεις τους. Ένα touchpad ακριβείας φέρει περίγραμμα από μπλε φωτισμό, ενώ διαθέτει δύο διακριτά κουμπιά κάτω από το μαξιλάρι για εύκολο clicking.

Ένα turbo hotkey ενεργοποιεί γρήγορα το overclocking, ενώ το νέο PredatorSense hotkey παρέχει άμεση πρόσβαση στις θερμοκρασίες των CPU και GPU, τον έλεγχο ανεμιστήρων, την ανάπτυξη μακροεντολών, το φωτισμό RGB και άλλα. Ο φωτισμός RGB σε κάθε πλήκτρο, ενισχύει επίσης το online gaming με το Predator RGB Assault-League of Legends (LoL) iii συνδέοντας το φωτισμό του πληκτρολογίου με την κίνηση στην οθόνη κατά τη διάρκεια της μάχης.

Predator Helios 700, Acer Predator Helios 700: Gaming notebook με συρόμενο πληκτρολόγιο HyperDrift για βελτιωμένη ψύξη

Η αποτελεσματική θερμική σχεδίαση του notebook, που ξεκλειδώνει τις πραγματικές δυνατότητες του ισχυρού hardware του Helios, το κρατά δροσερό όταν βρίσκεται εν ώρα λειτουργίας και στο peak της απόδοσης του. Το πιο σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας είναι ένα σύστημα ψύξης διπλού ανεμιστήρα, που περιλαμβάνει ανεμιστήρες Acer AeroBlade™ 3D 4ης γενιάς. Οι τελευταίοι είναι εμπνευσμένοι από το σιωπηλό, βιονικό μηχανισμό πτήσης της κουκουβάγιας, που αυξάνει τη ροή του αέρα και μειώνει το θόρυβο. Τα νέα λεπτά ελάσματα 0,1mm του ανεμιστήρα φέρουν πριονωτά άκρα, winglets από την κορυφή μέχρι τη βάση, καθώς επίσης καμπυλωτό πτερύγιο κατά μήκος του εσωτερικού τμήματος κάθε ελάσματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μέχρι και 45% βελτίωση στη ροή του αέρα.

Οι στρατηγικά τοποθετημένες οπές εισόδου και εξόδου μαζί με την τεχνολογία Acer CoolBoost, δίνουν τη δυνατότητα στο Helios 300 να παραμένει ήρεμο κάτω από πίεση και να διαχειρίζεται με ευκολία έντονες περιόδους overclocked gaming.

Predator Helios 700, Acer Predator Helios 700: Gaming notebook με συρόμενο πληκτρολόγιο HyperDrift για βελτιωμένη ψύξη

Το νέο πληκτρολόγιο διαθέτει διακριτές γραμματοσειρές Predator και φωτισμό 4-zone RGB. Η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα βελτιώνονται με τα νέα PredatorSense και Turbo hotkeys, τη διευρυμένη spacebar και τα κοίλα, highlighted πλήκτρα WASD, πλήκτρα βέλους και hotkeys.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Αγαπητε Αγιε βασιλη! Συγγνωμη για την εχοχληση! χαχχααχαχαχ

Μάκης

Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω, μιλάμε για “πολύ αγκρέσιβ εργαλείο”……………………………..ειδικά το συρόμενο keyboard που αποκαλύπτει το φωτιζόμενο γυάλινο πάνελ και το σύστημα ψύξεις στο Predator, μετράει άσχημα!!

Υ.Γ Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ανέκαθεν τα Predator ήταν μουράτα εργαλεία, όπως και τα high-end gaming notebooks από Asus μεριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.