AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G, Νέος ευρυγώνιος φακός από τη Nikon

O νέος αυτός ευρυγώνιος φακός από τη Nikon έρχεται να συμπληρώσει με ιδανικό τρόπο τη γκάμα των προηγμένων σε χαρακτηριστικά φακών που διαθέτει. O AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G είναι σταθερής εστιακής απόστασης και ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα φωτεινός με μέγιστο διάφραγμα f/1.8. Ταυτόχρονα, διαθέτει την ειδική επίστρωση Nano Crystal Coat για τη μείωση των φαινομένων ghost και flare.

, AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G, Νέος ευρυγώνιος φακός από τη Nikon

Η επίστρωση Nano Crystal Coat έχει αναπτυχθεί από την ίδια τη Nikon. H εστιακή απόσταση του φακού είναι 28mm σε φορμά FX και, σύμφωνα με τη Nikon, είναι άριστος σε ποιότητα εικόνας, κατάλληλος για τη λήψη φωτογραφιών και video HD. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές video HD, o AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G είναι βελτιστοποιημένος με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει αθόρυβη λειτουργία. Σύμφωνα πάντα με τη Nikon, o AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G παρέχει ακίνητες εικόνες και video HD υψηλής οξύτητας, ενώ με φυσικό τρόπο θολώνει το background του θέματος. Ο 28mm f/1.8G της Nikon είναι εξοπλισμένος με τον μηχανισμό Silent Wave Motor (SWM), ο οποίος επιτρέπει την ομαλή, αθόρυβη και με ακρίβεια εστίαση, λειτουργία που θεωρείται θεμελιώδους σημασίας για τη λήψη video HD. O AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G είναι κατάλληλος τόσο στους επαγγελματίες φωτογράφους, όσο και στους ενθουσιώδεις ερασιτέχνες χρήστες dSLR φωτογραφικών μηχανών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παν

παρα πολυ ομορφος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Nikon

Τέλος το Made in Japan για όλες τις κάμερες της Nikon

Η Nikon θα σταματήσει να κατασκευάζει οποιοδήποτε μοντέλο κάμερας στην Ιαπωνία σύμφωνα με αναφορές που από την Ασία.

Gear CES 2018 Nikon

Η Nikon ανακοίνωσε έναν γιγαντιαίο telephoto φακό με τιμή… 12 χιλιάδες δολάρια [CES 2018]

Η Nikon δήλωσε και εκείνη το παρόν στην φετινή CES παρουσιάζοντας μόνο ένα προϊόν, αλλά τι προϊόν…!

Gear Nikon

Nikon Coolpix W300: Σκληροτράχηλη ψηφιακή φωτογραφική

Η Nikon ανακοίνωσε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Coolpix W300 με κύριο χαρακτηριστικό της την ανθεκτικότητά της σε βάθος 30 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, τις πτώσεις από ύψος 2.4 μέτρων και θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμών Κελσίου.

Gear Nikon Star

H Nikon γίνεται 100 χρονών και το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Η Nikon ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100α της γενέθλια στις 25 Ιουλίου και το γιορτάζει με την ανακοίνωση ειδικών εκδόσεων. Η πρώτη είναι η D5 100th Anniversary Edition, με metallic gray τελείωμα, 100th Anniversary logo, στο κάτω μέρος γράφει “NIKON – CONTRIBUTING TO MANNED SPACE FLIGHT SINCE 1971”.