Airpods: Τι γίνεται αν χάσεις το ένα ή την μπαταρία;

Τα ασύρματα ακουστικά της Apple, ονόματι Airpods, ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 7, αλλά η Apple μόλις πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις παραγγελίες. Η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα. Η ίδια δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτά, όμως οι πληροφορίες λένε ότι δεν μπορούσε να συγχρονίσει τον ήχο και στα δυο ακουστικά.

Αφού έλυσε τα τεχνικά προβλήματα, η Apple έρχεται να δώσει διευκρινίσεις για το πως θα αντιμετωπιστούν άλλου είδους προβλήματα. Ένα από αυτά είναι η περίπτωση που χάσεις το ένα από τα δυο ακουστικά, κάτι που δεν είναι δύσκολο, μιας και τα δυο ακουστικά είναι εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Για να αγοράσεις τα Apple AirPods μαζί με την θήκη φόρτισης πρέπει να διαθέσεις 159 δολάρια στο σύνολο. Αν όμως χάσεις το ένα από τα δυο ακουστικά, η Apple σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις ξανά μόνο το ένα, αντί για ολόκληρο το σετ. Η τιμή για το ένα ακουστικό είναι στα 69 δολάρια, ενώ το ίδιο ισχύει και για την θήκη φόρτισης.

Αν η μπαταρία είναι ελαττωματική καλύπτεται από την εγγύηση, αν όμως με τον χρόνο χάσει την ικανότητά της και χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση μπαταρίας, η τιμή είναι στα 49 δολάρια (για ένα Airpod ή το charging case). Αυτό ισχύει μόνο για τα Apple Airpod που βρίσκονται ακόμη μέσα στην εγγύηση.

apple airpod, Airpods: Τι γίνεται αν χάσεις το ένα ή την μπαταρία;

apple airpod, Airpods: Τι γίνεται αν χάσεις το ένα ή την μπαταρία;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Πολύ απλά αγοράζεις ακουστικά με bluetooth που έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα και τελειώνει το θέμα, ούτε να πληρώσω παραπάνω για μάπα ποιότητα ήχου ούτε extra για το αν χάσω κάτι

ΑΝΔΡΕΑΣ

Η Φτήνια τρώει τον παρά!! Αναβαθμίστε στο 7 άμεσα και πάρτε δυο σετάκια ακουστικών να είστε σίγουροι! @KnightRider Είστε συστηματικός hater της εξωπλανητικής τεχνολογίας της apple.
Δεν σας τιμά η συμπεριφορά σας. Έχετε πιάσει στα χέρια σας και έχετε βάλει στα αυτιά σας το τελευταίο τεχνολογικό διαμάντι της apple? Δεν είναι για όλους ξέρετε..
Είναι η Porsche των ακουστικών , η F1 Mercedes , που λέει και ένας πιστός ,φωτισμένος ακόλουθος.
Υ.Γ Apple rules, haters gona hate!!!

Alex

Υ.Γ 2) Να φύγετε κύριε να πάτε άλλου…

KnightRider

@AΝΔΡΕΑΣ

Ασχολούμαι με την τεχνολογία εδώ και 15 χρόνια και είμαι audiophile user – το iPhone δεν υποστηρίζει καν HiRes ήχο 24bit/192KHz και είναι ακόμη στην ποιότητα του CD.

Έχω δοκιμάσει πολλών ειδών ακουστικά και στης Apple τα ακουστικά δεν βγάζουν καλό μπάσο αλλά ούτε καλό όγκο (ακόμη και αν πειράξω EQ) οπότε με τα λεφτά αυτά αγοράζεις καλύτερης ποιότητας ήχου ακουστικά ασύρματα του τύπου Creative,Sony,JBL που κάνουν καλύτερη δουλειά.

Επίσης η Apple είναι όλο προβλήματα ειδικά τώρα τελευταία οπότε πως μπορείς να θεωρήσεις την εταιρία αυτή διαμάντι ??

GS

Πιο πρόβατο θα πάει να δώσει 159 δολάρια (περίπου 150 ευρώ) για 2 ψείρες που δεν θα ξέρεις αν θα παίξουν γιατί εκεί στο μήλο το παίζουν τεχνολογάτζες αλλά στην πραγματικότητα είναι αιώνες πίσω από τους άλλους.Με 159 δολάρια παίρνεις ένα αξιολόγο κινέζο και καθάρισες.Τι να τα κάνεις τα ακουστικά? Πραγματικά έχω σιχαθεί αυτή την εταιρεία γιατί προσπαθεί να ξεζουμίσει τους πελάτες της αντί να τους διευκολύνει.Προσπαθεί να βγάλει από την μύγα ξύγκι.

Υ.Γ Ανδρέα έχω πέσει από την καρέκλα με το σχόλιο σου.Ούτε για Lada δεν κάνουν τα ακουστικά του μήλου.
Haters gonna hate potatoes gonna potate.

Gvirginia

@KnightRider
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ είναι χρήστης Android. Απλά άρχισε να τρολάρει και να “υποστηρίζει” την Apple μετά μία συζήτηση που είχε σε ένα άρθρο.

@GS
Αυτό που κάνετε κουμάντο στο πορτοφόλι και τις επιλογές του κόσμου είναι πραγματικά άξιο απορίας.
Αφού δε θέλετε προϊόντα της Apple πάρτε τα καλύτερα bluetooth ακουστικά, τον κινέζο με $159 (και γω κινέζο θα πάρω λογικά), αφήστε την Apple να βγάζει από τη μύγα ξύγκι κ.ο.κ.
Το να χαρακτηρίζετε ένα καταναλωτικό κοινό “πρόβατα” σε κάθε άρθρο που αφορά την Apple, δε νομίζω να προσφέρει κάτι.
Εκτός αν έχετε την πεποίθηση ότι 100+ εκατομμύρια καταναλωτές θα διαβάσουν τα σχόλιά σας στο επίκεντρο του τεχνολογικού κόσμου, το Techblog, και θα αλλάξουν γνώμη για τα προϊόντα που αγοράζουν τόσα χρόνια.

Chris_BMW

Εδω δεν μπορείτε μερικοί να ξεχωρίσετε ποιος τρολαρει σε ένα σχόλιο … ΑΛΛΑ πρόβατα είμαστε εμείς που αγοράζουμε Apple … Τα χαιρετίσματα μου … ΑΝΔΡΕΑ@ δώσε πόνο ξεβράκωσε τους όλους !!

KnightRider

@Gvirginia

Όπως και να έχει σκοπός είναι όταν αγοράζεις ένα προιον και πληρώνεις περισσότερα σε σχέση με άλλες εταιρίες τότε πρέπει η ίδια εταιρία να σέβεται τον καταναλωτή και να του παρέχει υπηρεσίες με το σωστό αντίτιμο.
Η Apple πλέον χρησιμοποιεί πολλούς μεθόδους ώστε όταν λήγει η εγγύηση να θέλουν ντε και καλά να χαλάσει μια συσκευή χρησιμοποιόντας την τακτική “δήθεν update” για να πληρώνουν extra λεφτά ενώ κανονικά πληρώνεις για κάτι καλό και η εταιρία αυτή σε χρησιμοποιεί ώστε να βρουν τρόπο να πάρουν παραπάνω λεφτά.

Gvirginia

@KnightRider
Ναι, έτσι λειτουργεί το μονοπώλιο. Και? Σε αναγκάζει κανένας να συνεχίσεις να αγοράζεις? Όχι.
Η εταιρεία δε “πρέπει” τίποτα, εκτός του να βγάζει κέρδος.

Πραγματικά, γράφεις σε κάθε θέμα πόσο εκμεταλλεύεται η Apple τους πελάτες της και πόσο κακιά εταιρεία είναι, λες και σου βάλανε το πιστόλι στον κρόταφο να αγοράσεις iPhone.
Δε σου αρέσουν οι μέθοδοί της? Μην αγοράσεις προϊόν της τότε, αλλά μην μοιρολογάς σε κάθε θέμα..
Όπως είπα πριν, ασχολήσου με τα προϊόντα που γουστάρεις και θεωρείς τίμια σύμφωνα με την εμπειρία των 15 χρόνων που έχεις και άσε τους άλλους να αγοράζουν αυτά που θέλουν.
Από το πορτοφόλι σου τα παίρνουν τα “extra λεφτά”?

Και μεις δεν έχουμε iPhone και ξέρουμε τα θετικά / αρνητικά του οικοσυστήματος της Apple και την πολιτική της και το λόγο specs / τιμή κτλ.
Δε καθόμαστε να κράζουμε τους πάντες όμως. Πολλά άτομα που σχολίαζαν παλαιότερα εδώ μέσα και γινόντουσαν ωραίες συζητήσεις, έχουν κόψει γιατί δε μπορούν να εκφέρουν άποψη χωρίς να τους κράξουν οι μεν και οι δε για τις επιλογές τους.
Έλεος δηλαδή.

Νικος

Gvirginia

Συμφωνώ μαζί σου, είναι λυπηρό να μπαίνεις σε ένα τεχνολογικό site και το μόνο που βλέπεις από σχόλια, ειδικά σε προιόντα της apple, να είναι κράξιμο. Είναι η κλασική εξυπνάδα του Έλληνα, έ κορόιδο πήγες και έδωσες 800 ευρώ για iphone ένω εγώ βρηκα android με 150 που κάνει και πιό πολλά και δεν με πιάσαν κορόιδο.
Ποτέ δέν κατάλαβα γιατί να πρέπει να νιώσω ντροπή που αγόρασα ένα προιόν που μου αρέσει και με ικανοποιεί, εφόσον τα έχω τα χρήματα.
Υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες εκεί έξω, σε όλους τους τομείς που δεν κοστολογούν με βάση μόνο τις δυνατότητες του προιόντος τους αλλά και με βάση κάτι πολύ ισχυρότερο, αυτό λέγεται brand name. Πάρτε το χαμπάρι, δέν θέλει η apple και η κάθε apple να βγάλει φθηνλο κινητό-ρολόι mac, για να κρατήσει το premium προφίλ της. Αν δέν αρέσει σε μερικούς απλά την αγνοείτε, όποιος ενδιαφέρεται όμως δέν λέγεται πρόβατο.

AXI

@KnightRider

Τι να την κανεις την 24/192Khz ηχο δεν μπορω να καταλαβω..

GS

@Gvirginia εσύ δηλαδή αν ήσουν χρήστης iphone θα γούσταρες να πληρώνεις 159 δολάρια για ασύρματα ακουστικά και άλλα τόσα για αξεσουάρ αλλά και για τα προβλήματα που βγάζουν τώρα τελευταία.Γιατί εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.Με αυτές τις τιμολογιακές πολιτικές η Apple θα χάνει πελατεία και όταν θα το καταλάβει θα είναι πλέον αργά.Και για να έχουμε το καλό ερώτημα τι παραπάνω έχουν τα προίόντα της από τις άλλες εταιρίες? Τι το παραπάνω αξίζει τα παραπάνω λεφτά? ΄Ολοι έχουν μάθει το όνομα Apple και πάνε και τα αγοράζουν για να πουλάνε μούρη.Θα μπορούσαν με αυτά τα λεφτά να πάρουν κάτι φθηνότερο ή ακόμα και να βοηθήσουν κανά φτωχό.Γι’αυτό όλοι πάνε στα κινέζικα.Προφανώς και δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη τους αλλά όπως και να το κάνουμε είναι σκέτη κλεψιά.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποστηρίζεις αυτό που είπα το ότι βγάζουν από τη μύγα ξύγκι? Και ξαναλέω αν ήσουν κάτοχος θα σου άρεσε όλο αυτό? Αν ναι τότε δικαίωμά σου αλλά να ξέρεις μόνο κερδισμένος δεν θα είσαι.

Mike

IOS ένα χαρακτηριστικό που κάνει την διαφορά …

Chris_BMW

GS@ Μια ερώτηση θα σου κάνω κ αν θέλεις μου απαντάς.Τι παραπάνω έχει μια Mercedes E ή μια Bmw 5 απο ένα Opel insignia που να δικαιολογεί το διπλάσιο κόστος αγοράς τους . Περί τα 60.000€ τα δυο πρώτα περί τα 30.000 € το άλλο ..

Gvirginia

@GS Ναι θα προτιμούσα και εγώ, όπως όλος ο κόσμος, να παίρναμε iPhone / Galaxy / Xperia κ.ο.κ με 50€. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή όμως. Τώρα, αν ήμουν χρήστης iPhone και δε γούσταρα να πληρώσω $159 για ασύρματα ακουστικά, μάντεψε. Δε θα τα αγόραζα, γιατί δε με αναγκάζει κανένας και επίσης επειδή έχω την επιλογή να πάρω οποιαδήποτε άλλα ασύρματα ακουστικά. Όμως αν κάποιος τα αγόραζε για τον Χ-Ψ δε θα τον έκρινα για την επιλογή του, ούτε θα τον αποκαλούσα “πρόβατο”. Είναι σαν κάποιος να πήρε ακριβή μάρκα παπούτσια και να τον αποκαλούμε πρόβατο γιατί με λιγότερο από τα μισά θα έπαιρνε παρόμοια παπούτσια. Αν χάνει πελατεία είναι δικό της πρόβλημα και δε καταλαβαίνω πώς αποκαλώντας τους πελάτες της πρόβατα, βοηθάει στην αύξηση της πελατείας της. Πάντως τις ίδιες τιμολογιακές πολιτικές έχει από πχ το 2012 αλλά οι πωλήσεις της αυξάνονται (με κάποιες μειώσεις τον τελευταίο χρόνο). “Και για να έχουμε το καλό ερώτημα τι παραπάνω έχουν τα προίόντα της από τις άλλες εταιρίες?” – Είναι Apple. Όπως αυτός με Windows 10 smartphone θα προτιμήσει Windows 10 υπολογιστή και κονσόλα Xbox, έτσι και αυτός της Apple θα προτιμήσει Apple προϊόντα. Μερικά είναι απλά marketing, άλλα έχουν διαφορετικές λειτουργίες… Συνέχεια »

KnightRider

@AXI

O ήχος είναι πολύ καλύτερος και ακούς πιο καλά την λεπτομέρεια του κάθε μουσικού οργάνου και γενικά είναι πιο καθαρός.

@Gvirginia

Είναι κλεψιά γι αυτό κράζω γιατί με τα λεφτά αυτά κάνεις πολύ καλύτερα πράγματα και αγοράζεις κάτι καλύτερο – στους άσχετους τους κάνουν πλύση εγκεφάλου να τα αγοράσουν επειδή πουλάει μούρη και τζάμπα δίνουν τόσα και ένα μέρος αυτού ευθύνεται η οικονομική κρίση γιατί πάνε και δίνουν λεφτά στο οποίο δεν είναι η πραγματική αξία του και κάνουν τέτοιου είδους κλεψιές ώστε να καταφέρουν με κάθε τρόπο να πάρουν λεφτά από τον κόσμο.

GS

@Chris_BMW μ’αρέσει που το γύρισες στα αυτοκίνητα για να κάνεις παράδειγμα.Λοιπόν θα σου απαντήσω.
Βασικά θεωρώ την Ε και την M5 στην ίδια κατηγορία.Μεγαλύτερους κινητήρες με μεγαλύτερη ισχύ,πιο πολλά extra και είναι πιο κυριλέ.Αλλά από την άλλη έχει και υψηλά τέλη ασφάλειες κλπ,και υψηλότερος κόστος συντήρησης και ανταλακτικών.Είναι ένα ή πιο πολλά βήματα παραπάνω σε σχέση με το Opel.ΑΛΛΑ.Είναι και τα 3 αυτοκίνητα,έχουν τον ίδιο σκοπό,εξυπηρετούν μια μέση οικογένεια.Έχουν περίπου ή όχι τις ίδιες απαιτήσεις.Αλλά είναι το ίδιο πράγμα.Δώσε 30.000 για το Insignia και όχι τα διπλάσια για τα υπόλοιπα.Επειδή είναι Mercedes ή ΒMW δηλαδή είναι από χρυσάφι? Αυτό ακριβώς θέλω να πω και με την Apple σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες.

AXI

@KnightRider

Τι απαιτησεις θα ειχε καποιος για να ακουσει τοσο υψηλη ποιοτητα; Studio Quality?
Αυτα ειναι βασικα κατα την ηχογραφηση, αν τωρα θες να ακουσεις 24bit/192khz σε ενα mp3 με 192-320 kbps 44.100hz η ακομα ενα wav 16bit.. τι να σου πω..

KnightRider

@AXI

Φυσικά Studio Quality – μην ξεχνάς ότι και η Sony πουλάει τα walkman με DAC 24bit/192KHz και υπάρχουν ήδη τραγούδια που πουλάνε σε αυτήν την ποιότητα σε flac – σε μερικά Android κινητά έχουν ήδη 24bit/192KHz οπότε γιατί να μην το είχε και το iPhone από την στιγμή που είναι πολύ ακριβό smartphone και εφόσον υποτίθεται κοιτάνε μπροστά ???

Mitsokatsantour

ετσι μπραβο βρε apple αιωνες μπροστα για αλλη μια φορα αντε να ερθουν ελλαδα να αγορασουμε και ενα ζευγαρι καλα ακουστικα

Gvirginia

@AXI
Έχεις ακούσει το “Pen Pineapple Apple Pen” στο Youtube με 24bit/192kHz? Θα πάθεις πλάκα, τύφλα να έχει η συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης.

@KnightRider
Πλύση εγκεφάλου. Οικονομική κρίση. Πραγματική αξία. ΟΚ…

Δύο πράγματα θα σε ρωτήσω:
1) Έχεις διαθέσιμη καλύτερη / φθηνότερη συσκευή με iOS?
2) Επαναλαμβάνω, από το πορτοφόλι σου τα παίρνουν τα λεφτά για τα “χειρότερα” πράγματα?

ΥΓ: Έχεις 15 χρόνια εμπειρία και είσαι audiophile και δεν έχεις διαβάσει το 24 bit vs 16 bit στο head-fi? Επίσης, αφού θεωρείς τον εαυτό σου audiophile, γιατί θες να υποστηρίξει η Apple (και η κάθε Apple) HD audio όταν είναι καλύτερο να πάρεις ένα USB DAC/AMP το οποίο θα υποστηρίξει καλύτερα τα ακριβά και ποιοτικά ακουστικά που έχεις?
Εδώ ο κώδικας του Android προτείνει 44.1-48kHz γιατί οτιδήποτε παραπάνω υποβαθμίζει τον ήχο…

AXI

@KnightRider
Ειναι υπερβολη παρολο που ειμαι και γω audiophile person και αγοραζω wav κ τετοια δεν εχει ουσια ας φτιαξει τα βασικα και ας μην βαλει ποτε υψηλη ποιοτητα..Ο μεσος χρηστης ειναι πειρατης και κατεβαζει απο youtube.

@Gvirginia

KnightRider

@Gvirginia
Γιατί υποτίθεται είμαστε στο 2016 και η τεχνολογία έχει προχωρήσει γενικά και η Apple εφόσον είναι δήθεν μπροστά τότε θα έπρεπε να το κάνει ήδη και να βάλει chip κάρτα ήχου της προκοπής,, επίσης έχω κάνει πάρα πολλά test 24bit vs 16bit και η διαφορά είναι μικρή αλλά θέλει καλά ηχεία και ακουστικά για να το καταλάβεις αλλά σίγουρα ο ήχος είναι πολύ καλύτερος.

Αν η Apple έβγαζε iPhone με DAC 24bit/192KHz τότε μετά θα αρχίζατε να μας λέτε “”ΟΥΑΑΟΥ ΜΠΡΑΒΟ APPLE ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ HIRES”” αλλά επειδή η Apple δεν το βγάζει συνήθως λέτε μερικοί τέτοιου είδους δικαιολογίες για να την υπερασπειστείτε (όπως κάνουν οι μέτοχοι της Apple + από κοντά που είχε τύχει να μιλήσω γενικά με άτομα που δουλεύουν στην Apple και μου έλεγαν ένα κάρο αηδίες και δικαιολογίες ότι δήθεν έχει άλλες λειτουργίες και να μου παρουσιάζουν χαζομάρες με δήθεν καινοτομίες που δεν έχουν τόσο ουσία κλπ)

@AXI
Δεν είναι υπερβολή – είναι όπως καταλαβαίνεις την διαφορά βινύλιο vs CD σε καλό ηχοσύστημα έτσι και η ποιότητα CD vs HiRes έχει διαφορά αλλά θέλει καλά ακουστικά και ηχεία.

Gvirginia

@KnightRider Σου συνιστώ να διαβάσεις κάποια θέματα στο head-fi καθώς και το άρθρο του Chris Montgomery πάνω στο θέμα. Επίσης σου συνιστώ να κοιτάξεις τι chip έχει η Apple μέσα στα iPhone. (hint: είναι software το θέμα) Δεν υπερασπίζομαι καμία Apple πάνω στο θέμα, ούτε είμαι μέτοχος και ούτε έχω προϊόντα της Apple. Ένα Lumia 920 έχω. Δεν απάντησες στις ερωτήσεις μου όμως, πάλι τις απέφυγες και είπες το ποίημα – κράξιμο σου. Ούτε θα έλεγα ουάου κτλ, καθώς δε με ενδιαφέρει μιας και τη μουσική μου προτιμώ να την ακούω στον υπολογιστή – ηχοσύστημά μου, παρά στο δρόμο από το κινητό. Ζητάς να βάλουν κάτι για το οποίο νοιάζεται ούτε το 10% της πελατείας (γενικά των smartphone) και που να έμπαινε, πάλι η πλειοψηφία δε θα διέθετε χρήματα για καλά ακουστικά άρα δε θα ήταν χρήσιμο. Επίσης δε γίνεται να περιμένεις να βάλουν καλά DACs σε κινητά και να κρατήσουν χαμηλό το κόστος. Όταν τα entry level (στην audiophile κατηγορία) κοστίζουν $120+, πώς γίνεται να βγαίνει πχ το Galaxy S8 με πολύ καλό DAC και πέρα των άλλων αναβαθμίσεων (επεξεργαστή, κάμερα, οθόνη) να έχει το ίδιο κόστος με το προηγούμενο μοντέλο S7? Τέλος, περιμένω την έρευνά σου με αποδείξεις… Συνέχεια »

KnightRider

@Gvirginia

Για τις ερωτήσεις:

1) Γιατί να δώσω για iOS από την στιγμή που είναι κλειστό λειτουργικό + δεν έχει τόσο function λειτουργίες ?? Δεν είναι το θέμα πόσα χρήματα να δώσω αλλά το γεγονός το τι πληρώνω γι αυτό,,είναι αδικαιολόγητο τέτοια τιμή για τέτοιο smartphone ενώ είναι τόσο κλειστό λειτουργικό και ο χρήστης αναγκάζεται να κάνει αυτό που θέλει η Apple και να βάζει εφαρμογές μόνο δικές της και όχι 3rd party με διάφορες λειτουργίες κλπ

2) Δεν είναι το πορτοφόλι το δικό μου αλλά το ότι οι μισοί πληρώνουν μόνο για να πουλάνε μούρη και στο ότι είναι κλεψιά τόσα χρήματα για τέτοιο smartphone ενώ η αξία του δεν είναι τόσο και γενικά είναι όλο προβλήματα + που έχουν την χειρότερη πολιτική στα services.

Εγώ έχω κάνει πολλές φορές blind test και καταλαβαίνω τις διαφορές 24bit vs 16bit απλά θέλει να ξέρεις επιστημονικά αυτήν την διαφορά και να καταλαβαίνεις ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια – δεν είπα ότι έχει τεράστια διαφορά αλλά είναι σίγουρα αντιληπτή.

Όσο για τα DAC συνήθως το έχει πιο πολύ η LG στα Android και οι τιμές τουλάχιστον είναι σωστές – όχι 100% αλλά τουλάχιστον δεν υπερκοστολογούν τόσο όσο η Apple

Drake

Χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.