AirPods 3: Οι παραγγελίες μειώθηκαν κατά 30%

airpods 3, AirPods 3: Οι παραγγελίες μειώθηκαν κατά 30%

Τα νέα AirPods 3 παρουσιάστηκαν από την Apple τον περασμένο Οκτώβριο και, από ότι φαίνεται, δεν είναι τόσο επιτυχημένα όσο θα περίμενε κανείς.

Όπως αναφέρει ο γνωστός αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, τα AirPods 3 αποτελούν μέρος μιας «αποτυχημένης στρατηγικής τμηματοποίησης προϊόντων» για την εταιρεία. Καθώς η ζήτηση φέρεται να είναι «πολύ πιο αδύναμη» από ό, τι για τα AirPods 2 η Apple λέγεται ότι έχει μειώσει τις παραγγελίες από τους προμηθευτές της κατά πάνω από 30% για το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2022.

airpods 3, AirPods 3: Οι παραγγελίες μειώθηκαν κατά 30%

Όσο για το AirPods Pro, μάλλον θα διακόψει την κυκλοφορία του μόλις γίνει διαθέσιμο το AirPods Pro 2, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Τα AirPods 2 παρέμειναν προς πώληση μετά την κυκλοφορία της τρίτης γενιάς και πωλούνται μέχρι σήμερα, σε αρκετά φθηνότερη τιμή ($129 σε σύγκριση με $179).

Αυτό σημαίνει πως όσοι επιθυμούν τέλεια εφαρμογή στο αυτί και ενεργή ακύρωση θορύβου πάνε για τα Pro, ενώ όσοι ψάχνουν μια φθηνότερη αλλά τίμια επιλογή πάνε για τα AirPods 2. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτά τα δεδομένα αφήνουν τα AirPods 3 ξεκρέμαστα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Γνωρίζουμε πιθανή ημερομηνία (πάντα σύμφωνα με φήμες) για airpods 2 pro?

SUPS 👨‍⚖️

 Q4 2022

Δημητρης

Thanx!!! ❤️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.