AirPods: Προβληματική μπαταρία της θήκης προκαλεί ανησυχίες

Τα νέα AirPods της Apple έχουν γίνει διαθέσιμα στο κοινό εδώ και μερικές μέρες. Οι αντιδράσεις ποικίλουν, πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι από την ποιότητα ήχου που θυμίζει αρκετά τα ήδη υπάρχοντα EarPods, αλλά σε γενικές γραμμές οι κριτικές έχουν θετικό πρόσημο. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όμως, πληθαίνουν τα παράπονα χρηστών που θέλουν την μπαταρία της θήκης των AirPods να αδειάζει εξαιρετικά σύντομα, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στο Cupertino.

Συγκεκριμένα, η Apple υπόσχεται πως η μπαταρία της θήκης είναι σε θέση να φορτίσει τα AirPods για περίπου 24 ώρες. Πολλοί αγανακτισμένοι κάτοχοι όμως παρατήρησαν πως η ζωή της μπαταρίας ξαφνικά μειώθηκε έως και 40%, παρέχοντας δηλαδή σχεδόν τις μισές ώρες φόρτισης στα ακουστικά, ενώ φυσικά το προϊόν είναι ολοκαίνουριο. Τα παράπονα βασίζονται επίσης στο γεγονός πως ενώ η Apple χρειάστηκε ήδη ενα εύλογο χρονικό διάστημα για να διαχειριστεί τις διάφορες δυσλειτουργίες των AirPods, φαίνεται να υπάρχει σημαντικό ελάττωμα σε ένα βασικό κομμάτι που είναι η μπαταρία.

Προς το παρόν η Apple είναι διατεθειμένη να αντικαταστήσει τα προβληματικά AirPods. Είναι σχεδόν σίγουρο πως ο τεχνολογικός κολοσσός θα προφέρει ένα νέο ζευγάρι σε όσους αντιμετωπίζουν το προαναφερθέν ζήτημα, αν και δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση. Μάλλον η εταιρεία θα εξακολουθήσει να ανταλλάσσει δωρεάν τις πρώτες παρτίδες των AirPods που κυκλοφόρησαν, πολλές εκ των οποίων πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στα υψηλά standards ικανοποίησης πελατών για τα οποία φημίζεται η ίδια.

apple airpods, AirPods: Προβληματική μπαταρία της θήκης προκαλεί ανησυχίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Αμάν όλα τελευταία ελατοματικα βγαίνουν μετά παραπονιουντε γιατί πέφτουν οι πωλήσεις

Παναγιώτης

δεν φταίει η Apple εσεις χαλασατε την θήκη…
Apple rules

KnightRider

Εγώ τα έλεγα και έπεσα μέσα !!!!

Costas

Δεν πειράζει υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!

Gvirginia

Και προφήτης ο Ρομπέν των δασών!

bezilys

Μαρασει που μερικοί εδώ μέσα λέγαν ότι “η Apple καθυστέρη να τα βγάλει για να μην έχουν προβλήματα”και νατα μας.η Apple απλός είναι αδικαιολογητη,δεν γίνεταί να πουλάει ένα πράγμα στα τόσα λεφτά και με καθυστέρηση και να βγαίνει στο τέλος προβλήματικο.

KnightRider

@bezilys

Να δω ο Ανδρέας τι έχει να πει γι αυτό !!

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Νυχτερινέ καβαλάρη !! Ετοιμάσου για τάπωμα & πόνο:
1) Τα διαμάντια αυτά δεν είναι για όλα τα αυτιά! Μόνο για όσους πιάνουν τις ποιοτικές συχνότητες που εκπέμπει ένα αστέρι μοναδικό όπως το iPhone 7
2)Δεν τελειώνει η μπαταρία νωρίς! Απλά είναι τόσο υπέροχα που χρησιμοποιούνται συνεχώς , όπως είχε πει και το alter ego του προφήτη, Κύριος Ive!
3) Κάθε πιστός ακόλουθος πρέπει να αγοράσει δυο ζευγάρια για παν ενδεχόμενο ,και ένα τρίτο να είναι καλά φυλαγμένο στο σπίτι. Ελοχεύουν haters που μπορούν να καρπαζώσουν από φθόνο τους πιστούς μας και να τα χάσουν σε κανάν υπόνομο!!
4)Για τις γυναίκες -ακόλουθες της Apple, θα βγούν & σε χρυσαφί βαφή ,ως κοσμήματα με λογική αύξηση στην τιμή βέβαια!!
Apple rules, haters gona hate!!!!!

Giannis

Τελικά τα μόνα άρθρα με σχόλια ειναι αυτά που γράφουν apple. Για αυτό Θα συνεχίσει να μαζεύει τα δις. Οι haters κάνουν trend την εταιρεία αυτή και όχι οι fans. Ο Tim Cook σας ευχαριστεί. Καλή χρόνια.

KnightRider

@AΝΔΡΕΑΣ 1) Η Apple έβγαλε one size ακουστικά οπότε με την λογική αυτή πρέπει να ταιριάζει σε όλα τα αυτιά,, οι ποιοτικές συχνότητες που λες εξαρτάται την ποιότητα ήχου του αρχείου + το να διαχειριστείς manual το equalizer για να βρεις τις συχνότητες που θες να πειράξεις ώστε να προσαρμόσεις τον ήχο (το οποίο δεν έχει manual – μόνο presets) 2) Σκέψου αφού μετά από 24 ώρες που βγήκαν τα Airpods άρχισαν πολλοί χρήστες τα παράπονα πως πέφτει πολύ σύντομα η μπαταρία αλλιώς δεν θα έβγαινε είδηση,, δεν έχει σημασία πόσο χρήση έγινε γιατί υποτίθεται αγοράζεις κάτι καινούργιο – αν ήταν έτσι τότε και τα καινούργια κινητά θα τελείωναν πολύ γρήγορα με πολύ χρήση. 3) Ο πιστός που λες – το γεγονός αν χάσεις το ένα ακουστικό στο ότι μπορείς να πληρώνεις τα μισά για να αγοράσεις ένα ακουστικό ?? ,,δεν χρειάζεται ούτε 2ο ούτε 3ο ζευγάρι ακουστικά – πολύ απλά ότι και να γίνει απλά πηγαίνεις και αγοράζεις άλλο ζευγάρι και δεν χρειάζεται να έχεις +δύο ζευγάρια να κάθονται τζάμπα. 4) Ποια γυναίκα θα σκεφτεί να αγοράσει χρυσό iPhone ?? Oι περισσότερες όταν αγοράζουν iphone και ύστερα αγοράζουν θήκες με χρυσό χρώμα και μπιχλιμπίδια ώστε να φαίνεται σαν αληθινός… Συνέχεια »

KnightRider

Eπίσης τα ακουστικά δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να βγάζουν ήχο – οπότε είναι αδικαιολόγητο να τελειώνει γρήγορα

Gvirginia

Μιλάμε το άτομο δεν έχει εμπεδώσει, μετά από τόσες υποδείξεις, ότι ο ΑΝΔΡΕΑΣ τρολάρει! (είναι σαν αυτούς που ψαρώνουν με τα σχόλια “άπατο” στο insomnia)

Χαχαχαχαχα δώσε πόνο ΑΝΔΡΕΑ!!

giannis

Κάποιοι εδώ μέσα δεν πρέπει να είναι πάνω από 15. Ο μπαμπας τους δεν τους πήρε iphone για τα Χριστουγεννα και στεναχωριούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.