AirPods Max: Νιώστε τη μουσική εμπειρία των νέων ακουστικών [βίντεο]


Αν θέλετε να νιώσετε τη μουσική εμπειρία των Apple AirPods Max χωρίς να πληρώσετε 649 ευρώ υπάρχει το απόλυτο βίντεο. Το κανάλι iPhoneDo στο YouTube ανέβασε ίσως το καλύτερο review που μπορεί να ανεβάσει κάποιος, όχι μόνο συγκρίνοντας τα νέα ακουστικά με τα Sony XM3 αλλά και δίνοντας σε εμάς την εμπειρία να καταλάβουμε τη διαφορά.

Το κανάλι χρησιμοποίησε τα ακουστικά Sennheiser Ambeo Smart Headset, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως σε ASMR ηχογραφήσεις. Τα ακουστικά της Sennheiser δίνουν την ευκαιρία να ακούσουμε πολύ κοντά στο τι ακούει το ανθρώπινο αφτί. Έτσι, με τα εν λόγω ακουστικά από κάτω και τα AirPods Max από πάνω, μπορούμε να πάρουμε μία πολύ καλή ιδέα για το πως ακούγονται τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple.

AirPods Max, AirPods Max: Νιώστε τη μουσική εμπειρία των νέων ακουστικών [βίντεο]

Επιπλέον, στο δοκιμαστικό συνδυάζονται δύο HomePod mini και δύο HomePod, τα οποία αναπαράγουν θόρυβο καμπίνας αεροπλάνου, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος θόρυβος για δοκιμή του ANC. Έτσι μπορούμε να ακούσουμε πως λειτουργεί το Transparency Mode, αλλά και το Noise Canceling, με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Οπότε, αν απλά φορέστε τα καλύτερα ακουστικά που έχετε στην κατοχή σας, δείτε το βίντεο και απολαύστε την εμπειρία των AirPods Max αλλά και το συγκριτικό με τα Sony XM3 σε ήχο και μικρόφωνο σε μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ralf

Με AirPods Pro στο μέτρο της Αθήνας, με Noise cancellation και ανοιχτά παράθυρα δεν άκουγα ούτε λίγο θόρυβο. Φαντάζομαι τι isolation θα έχουν ΜΑΧ. + spatial sound, transparency κλπ κλπ.
Πολύ μπροστά από όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.