AirPods Pro: Η Apple θα κυκλοφορήσει θήκη USB-C μαζί με το iPhone 15

Apple AirPods Pro, AirPods Pro: Η Apple θα κυκλοφορήσει θήκη USB-C μαζί με το iPhone 15

Η Apple είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μια θήκη φόρτισης USB-C για τα AirPods Pro παράλληλα με την κυκλοφορία της σειράς iPhone 15 αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Γράφοντας στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο αναλυτής είπε ότι η αλλαγή ήταν σύμφωνη με την ίδια αλλαγή από Lightning σε USB-C που αναμένεται να γίνει σε όλη τη σειρά iPhone 15 τη φετινή χρονιά.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα AirPods Pro δεύτερης γενιάς με θήκη φόρτισης USB-C αργότερα φέτος. Εκείνος είπε ότι δεν ήταν σαφές εάν έχουν προγραμματιστεί άλλες αλλαγές hardware για το AirPods Pro το 2023.

Από την πλευρά του λογισμικού, ο Gurman είπε ότι η Apple αναπτύσσει μια νέα δυνατότητα για το AirPods Pro σχεδιασμένη για να ανιχνεύει πιθανά προβλήματα ακοής. Η νέα αυτή λειτουργία τεστ ακοής, η οποία έρχεται μαζί με άλλες λειτουργίες των AirPods ως μέρος του iOS 17, «θα αναπαράγει διαφορετικούς ήχους για να επιτρέψει στα AirPods να καθορίσουν πόσο καλά μπορεί να ακούσει ένα άτομο», είπε.

Ακόμα, ο Gurman επανέλαβε προηγούμενες φήμες ότι η Apple εργάζεται για την ανάπτυξη πρόσθετων αισθητήρων υγείας για τις μελλοντικές γενιές AirPods. Το ένα είναι η ικανότητα ανάγνωσης της θερμοκρασίας του σώματος από τον ακουστικό πόρο, μια μέθοδος που πιστεύεται ότι είναι πιο ακριβής από την ανάγνωση της θερμοκρασίας από τον καρπό, κάτι που κάνουν τα μοντέλα Apple Watch Series 8 και Ultra ενώ οι χρήστες κοιμούνται.

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple διερευνά πώς θα μπορούσαν τα AirPods να λειτουργήσουν καλύτερα ως ακουστικά βαρηκοΐας βασιζόμενη σε υπάρχουσες λειτουργίες όπως το Conversation Boost και το Live Listen. Καμία από τις δύο λειτουργίες δεν έχει ακόμη ρυθμιστική έγκριση, αλλά η FDA πέρυσι χαλάρωσε τους κανόνες αγοράς ακουστικών βαρηκοΐας, γεγονός που φέρεται να ώθησε την Apple να προσλάβει μηχανικούς από παραδοσιακούς κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας και να επωφεληθεί από το άνοιγμα στην αγορά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.