Ajax Security System: Πλήρης λύση ασφάλειας για το σπίτι και έλεγχο από απόσταση

Η προστασία του σπιτιού μας είναι μία απαραίτητη ανάγκη που οι περισσότεροι είτε έχουμε ήδη μεριμνήσει είτε σκεφτόμαστε να μεριμνήσουμε για αυτήν στο άμεσο μέλλον. Οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούμε home security σκεφτόμαστε την ασφάλεια από ληστές και μόνο, κάτι που εν μέρη είναι σωστό, όμως η προστασία του σπιτιού αφορά όλες τις κακουχίες που μπορεί να συμβούν σε ένα σπίτι.

Εδώ έρχεται η Ajax, με το πλήρες security system της για όλες τις περιπτώσεις. Οι λύσεις της Ajax προσφέρουν όχι μόνο προστασία από τους επίδοξους ληστές, ενημερώνοντας το χρήστη μέσω της εφαρμογής της, αλλά και από πλημύρες και πυρκαγιές, χάρη στις έξυπνες συσκευές της εταιρείας. Επιπλέον, μέσω IP κάμερας μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε στιγμή τι γίνεται μέσα στο σπίτι σας, με έξυπνο αισθητήρα κινήσεων. Πάμε να δούμε πως με λίγες συσκευές και με ελάχιστο χρόνο μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι ή το εξοχικό σας.

Hub 2

Το Hub 2 είναι η εύκολη λύση για να μπορείτε να ελέγχετε όλες της συσκευές σας. Μέσω του Hub 2 έχετε άμεση ενημέρωση για παραβιάσεις πόρτας ή παραθύρων, καθώς και για περιπτώσεις πυρκαγιάς ή πλημμύρας. Το Hub 2 μεταδίδει εικόνες από τους αισθητήρες κίνησης της MotionCam και ειδοποιεί κατευθείαν για τον κίνδυνο, οπότε δε θα χρειάζεται να είστε συνέχεια σε επιφυλακή και συνεχή παρακολούθηση του σπιτιού σας.

MotionCam

Επειδή η ιδιωτικότητα μας σε ένα σπίτι είναι πολύ σημαντική, η MotionCam της Ajax ενεργοποιείται μόνο αν υπάρξει κάποια ύποπτη κίνηση. Η κάμερα τραβάει στιγμιότυπα και όχι βίντεο και στέλνει απευθείας τις φωτογραφίες στο smartphone σας, ώστε να γνωρίζεται ανά πάσα στιγμή αν γίνεται κάτι περίεργο. Όλες οι φωτογραφίες της MotionCam είναι κρυπτογραφημένες, με τη συσκευή να είναι σε θέση να αγνοήσει τα κατοικίδια σας (έως 50 εκατοστά) . Η MotionCam είναι σε θέση να βλέπει ακόμα και υπό συνθήκες μηδενικού φωτισμού, με της ενσωματωμένες μπαταρίες της να διαρκούν έως και 4 χρόνια.

DoorProtect

Η πρώτη συσκευή που χρειάζεται κανείς για προστασία από οποιαδήποτε παραβίαση είναι η προστασία της πόρτας ή των παραθύρων. Το DoorProtect είναι η ιδανική λύση, με εύκολη εγκατάσταση και άμεση ενεργοποίηση του συναγερμού αν παρατηρηθεί παραβίαση. Η συσκευή έχει πιστοποίηση ασφαλείας δεύτερης κατηγορίας, ενώ μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε τύπο πόρτας ή παραθύρου, καθώς περιλαμβάνει μαγνήτες διαφόρων μεγεθών. Η μπαταρία της συσκευής διαρκεί έως και 7 χρόνια χωρίς αλλαγή, οπότε μπορείτε να είστε ήρεμοι για αρκετό καιρό.

FireProtect

Οι πυρκαγιές εντός σπιτιού αποτελούν υψηλό κίνδυνο, ειδικά στις μέρες μας που έχουμε δεκάδες συσκευές συνδεδεμένες στο ρεύμα. Για αυτό το FireProtect δεν είναι απλά μία επιπρόσθετη συσκευή του Ajax Hub, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και εντελώς αυτόνομα. Διαθέτει αισθητήρα θερμότητας και ενσωματωμένο συναγερμό, ενώ είναι σε θέση να καταλάβει πότε χρειάζεται καθάρισμα για να λειτουργήσει σωστά, ειδοποιώντας το χρήστη για τη συντήρηση του.

LeaksProtect

Μία συσκευή που δε χρειάζεται καν εγκατάσταση, αλλά προστατεύει στο 100% από οποιαδήποτε πλημμύρα εντός του χώρου είναι το LeaksProtect. Χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες της η συσκευή ειδοποιεί για οποιαδήποτε διαρροή εντός του χώρου που θα τοποθετηθεί, ενώ είναι σε θέση να καταλάβει και να λήξει το συναγερμό όταν η περιοχή στεγνώσει. Το LeaksProtect έχει προστασία IP65, που σημαίνει ότι σκόνη και υγρασία δε θα αποτελούν πρόβλημα για εσάς.

HomeSiren

Για να έχουν όλα τα μέλη του σπιτιού σωστή προειδοποίηση σε περίπτωση ανάγκης, το HomeSiren είναι σε θέση να ειδοποιεί αν κάποια συνδεδεμένη στο Hub συσκευή εντοπίσει κάποιον κίνδυνο. Μπορείτε να ορίσετε τον ήχο αλλά και τη διάρκεια της σειρήνας μέσω της εφαρμογής για το smartphone σας, ενώ το ενσωματωμένο LED δείχνει ανά πάσα στιγμή αν είναι ενεργοποιημένος ή όχι ο συναγερμός. Αν πάλι θέλετε να το τοποθετήσετε σε σπίτι ατόμου με χαμηλή ακοή, μπορείτε να τοποθετήσετε το εξωτερικό LED ειδοποιήσεων, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να ειδοποιήσει τον κάτοικο.

SpaceControl

Με το SpaceControl μπορείτε να έχετε ένα φορητό χειριστήριο ελέγχου των συσκευών σας οπουδήποτε είστε. Η συσκευή διαθέτει τέσσερα διαφορετικά πλήκτρα, τα οποία διαθέτουν LED ειδοποίησης όταν έχετε ενεργοποιημένο κάποιο mode, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην εφαρμογή. Μέσω της συσκευής μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συναγερμό, ενώ διαθέτει και ειδικό πλήκτρο για άμεση ανάγκη, το οποίο επικοινωνεί απευθείας με τον Κεντρικό Σταθμό Παρακολούθησης.

Button

Το Ajax Button είναι η απόλυτη λύση για κάθε ενδεχόμενο. Μπορεί να εγκατασταθεί για γρήγορη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του συστήματος ασφαλείας που έχετε στο μαγαζί ή το σπίτι σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως panic button σε περίπτωση ληστείας ή μπορεί να δοθεί σε ηλικιωμένο ή με προβλήματα υγείας άτομο, ώστε να σε περίπτωση ανάγκης να καλέσει άμεσα ένα ασθενοφόρο. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 1.300 μέτρα μακριά από το Hub, με τις λειτουργίες της να αλλάζουν μέσα από την εφαρμογή.

Socket

Μία μικρή αλλά σημαντική προσθήκη στα παραπάνω είναι η ενσωμάτωση έξυπνων πριζών στο σπίτι, με το Ajax Socket να είναι ο ιδανικός υποψήφιος. Χάρη στο ενσωματωμένο LED του το Socket σας ειδοποιεί συνέχεια για τα kW που καταναλώνει η πηγή στην οποία θα το τοποθετήσετε. Μέσω της εφαρμογής ή του SpaceControl μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή την παροχή ρεύματος, προστατεύοντας παράλληλα τις συσκευές σας από υπερφόρτωση και βραχυκυκλώματα.

Τα παραπάνω μπορούν να σας δώσουν μία πλήρη προστασία για το σπίτι σας, ενώ ξεχωριστά μπορείτε να προσαρμόσετε την ποικιλία των συσκευών βάση των δικών σας αναγκών. Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Ajax και να δημιουργήσετε τη δική σας ιδανική λύση για το σπίτι στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnnakis

Τον έχω Κώστα. Μιλάμε ότι είναι κορυφή. Ακριβός αλλά όχι για αυτά που μπορεί να κάνει. Δεν τον αλλάζω με τίποτα. Πάρτε τον… Απλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DJI

Η DJI λανσάρει τη νέα Action 2 Camera

Η DJI ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της τελευταίας compact κάμεράς της, της DJI Action 2, η οποία είναι μία ενημέρωση του αρχικού DJI Action. Η DJI κατασκεύασε το Action 2, με εναλλάξιμο και προσαρμοστικό μαγνητικό σχέδιο που μπορεί να φιλοξενήσει μία σειρά από αξεσουάρ για καδράρισμα, λήψη και παρακολούθηση.

Gear Palm

Bud Pro: Το νέο ζευγάρι ακουστικών TWS από την Palm

Η νέα κυκλοφορία της Palm είναι τα wireless ακουστικά Palm Buds Pro που προσφέρουν εφαρμογή μέσα στο αυτί ANC με τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό και περισσότερες από 24 ώρες ακρόασης με τη θήκη φόρτισης.

Gear Samsung

Samsung: Διαρροή δείχνει επερχόμενο tablet με notch στην οθόνη

Το βασίλειο του notch ξεκινά σε όλες τις κατηγορίες, εάν κρίνουμε από τα όσα αποκαλύπτουν οι φήμες για το νέο tablet της Samsung.

Gear Redmi Xiaomi

Διέρρευσε η τιμή του Redmi Watch 2

Το smart wearable εμφανίστηκε σε μια λίστα του κινεζικού online λιανοπωλητή JD.com, αποκαλύπτοντας ότι θα κοστίζει 399 CNY, δηλαδή περίπου 62,51$.