AKG N400: Ο αντίπαλος των Galaxy Buds+ ήρθε από τη Samsung

, AKG N400: Ο αντίπαλος των Galaxy Buds+ ήρθε από τη Samsung

Λίγο νωρίτερα μέσα στο έτος η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Buds+, τα οποία ναι μεν ήταν αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό μοντέλο της σειράς, ωστόσο έλειπαν στοιχεία που θα το έκαναν το απόλυτο True Wireless Earbud.

Σήμερα η Samsung ανακοίνωσε τα νέα της ακουστικά, τα AKG N400 (την AKG έχει εξαγοράσει η Samsung). Το πρώτο πράγμα που τα διαφοροποιεί από τα Galaxy Buds+ είναι η αντοχή τους στο νερό, έχοντας IPX7, δηλαδή αντοχή σε γλυκό νερό έως 1 μέτρο για μέχρι και 30 λεπτά. Αυτό αυτομάτως τα κάνει πολύ καλύτερη λύση για τους αθλητές, αφού ιδρώτας και νερό της βροχής δεν πρόκειται να τα επηρεάσει.

, AKG N400: Ο αντίπαλος των Galaxy Buds+ ήρθε από τη Samsung

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο που έλειπε από τα Galaxy Buds+ ήταν η ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που προσφέρουν τα N400. Το ποσοστό της μείωσης του θορύβου μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής. Επίσης, μέσω της τεχνολογίας Beamforming τα AKG N400 είναι σε θέση να απομονώνουν τον ήχο της φωνής σας από τους εξωτερικούς ήχους, για καλύτερο αποτέλεσμα στη διάρκεια των κλήσεων.

Αυτή τη στιγμή τα AKG N400 φαίνεται να είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της ιστοσελίδας της Samsung στην Κορέα. Έκπληξη αποτελεί και η τιμή τους, η οποία ανέρχεται περίπου στα 190 ευρώ, πολύ κοντά δηλαδή στην τιμή των Galaxy Buds+.

Τα AKG N400 είναι διαθέσιμα σε Black, Silver και Navy, ενώ παραμένει άγνωστο προς το παρόν πότε και ποιες χρωματικές επιλογές θα δούμε στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ galaxy buds+, όπως έπρεπε να ήταν εξ’ αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.