Gear

Alienware: Η επερχόμενη οθόνη QD-OLED της θα κοστίζει 1.299 $

Η Alienware πρόκειται να κυκλοφορήσει μια gaming οθόνη 34 ιντσών, η οποία θα είναι η πρώτη στο είδος της που θα έχει τη νέα Quantum Dot OLED της Samsung. H οθόνη θα κοστίζει 1.299 $, σύμφωνα με μια αναφορά της Ars Technica.

Αν και δεν είναι φθηνή, εξακολουθεί να κοστίζει λιγότερο από τις τυπικές οθόνες OLED που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Για παράδειγμα, η οθόνη Ultrafine UHD OLED 32 ιντσών της LG κοστίζει 3.999 $ και δεν είναι και η ιδανικότερη για παιχνίδια.

Η οθόνη QD-OLED της Alienware παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας οθόνης OLED, συμπεριλαμβανομένου του βαθύ μαύρου και της έντονης αντίθεσης. Η χρήση της τεχνολογίας Quantum Dot προσφέρει ακόμα υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας με πιο ζωντανά χρώματα, καθώς η οθόνη θα πρέπει να διεκδικεί το 99,3 τοις εκατό του χρωματικού χώρου DCI-P3.

Ακόμα, διαθέτει ανάλυση 3440 x 1440, ρυθμό ανανέωσης 175 Hz, καθώς και φωτεινότητα 250 nits με μέγιστο όριο τα 1.000 nits. Έχει, δε, γρήγορο ρυθμό απόκρισης 0,1 ms και υποστήριξη για την τεχνολογία G-Sync Ultimate της Nvidia.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.