Amazfit Band 5: Επίσημα με οθόνη AMOLED και υποστήριξη Amazon Alexa

, Amazfit Band 5: Επίσημα με οθόνη AMOLED και υποστήριξη Amazon Alexa

Η Huami ανακοίνωσε το νέο της fitness band, το οποίο είναι ίδιο με το Mi Smart Band 5 της Xiaomi που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την ίδια εταιρεία. Όμως, με τιμή 45 δολάρια, τα παραπάνω δεν είναι λόγος να αποφύγει κάποιος τη νέα πρόταση.

Το Amazfit Band 5 έρχεται με οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών με ανάλυση 294x126p, ενώ περιλαμβάνει πάνω από 45 watch faces. Όπως και το Mi Band 5, το Amazfit Band 5 μπορεί να ελέγχει τους καρδιακούς παλμούς, το στρες και τον ύπνο των χρηστών, ενώ προσφέρει 11 sports modes. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του είναι οι ασκήσεις οξυγόνου, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε Band της εταιρείας με υποστήριξη Amazon Alexa, για φωνητικές εντολές.

Το κύριο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τις δύο προτάσεις είναι ο μετρητής οξυγόνου στο αίμα, κάτι που δεν υπήρχε στο Mi Band 5. Επίσης, το Amazfit Band 5 είναι ανθεκτικό στο νερό έως 50 μέτρα για 10 λεπτά, ενώ προσφέρει και έλεγχο μουσικής και κάμερας. Η νέα πρόταση της Huami θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, με την πώληση του να γίνεται μέσω του ψηφιακού καταστήματος Amazon.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.