Amazfit Falcon: Επίσημο με Titanium design, dual-band GPS

amazfit falcon, Amazfit Falcon: Επίσημο με Titanium design, dual-band GPS

Το Amazfit Falcon το πρωτοείδαμε τον περασμένο Μάιο μέσα από leaks και τώρα ήρθε η επίσημη παρουσίαση από την Amazfit με τις λεπτομέρειες τιμών και διαθεσιμότητάς του. Πρόκειται για ένα στιβαρό smartwatch κορυφαίας ποιότητας με σχεδιασμό ενιαίου σώματος τιτανίου TC4, το οποίο, σύμφωνα με την Amazfit, «αντιπροσωπεύει την απόλυτη ισορροπία σκληρότητας και κλάσης». Το Falcon είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τα τέσσερα πλήκτρα ελέγχου του είναι επίσης κατασκευασμένα από τιτάνιο.

Tο Falcon πέρασε τις 15 δοκιμές military-grade για να φέρει την πιστοποίηση MIL-STD 810G και έχει επίσης 20ATM (έως 200 μέτρα) αντοχή στο νερό, κάτι που αποτελεί πρωτιά για τα smartwatches Amazfit.

amazfit falcon, Amazfit Falcon: Επίσημο με Titanium design, dual-band GPS

Το smartwatch τρέχει Zepp OS και διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 1,28″ με ανάλυση 416×416 pixel. Έχει πυκνότητα pixel 326ppi και φωτεινότητα έως και 1.000 nits. Η οθόνη προστατεύεται από Sapphire Crystal Glass με βαθμολογία Mohs 9/10, δηλαδή ακριβώς κάτω από το διαμάντι. Διαθέτει επίσης επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων για να μη γίνονται μουτζούρες.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Amazfit Falcon είναι η υποστήριξη έξι δορυφορικών συστημάτων εντοπισμού θέσης και GPS (L1 και L5) για ακριβή παρακολούθηση και σταθερή ισχύ σήματος. Υποστηρίζει επίσης παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο της κίνησής σας και δείχνει τη συντομότερη ευθεία πίσω στο σημείο εκκίνησης του ταξιδιού.

amazfit falcon, Amazfit Falcon: Επίσημο με Titanium design, dual-band GPS

Το Amazfit Falcon έρχεται με τις συνήθεις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, μέτρηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, παρακολούθηση ύπνου και μέτρηση άγχους. Επιπλέον, υποστηρίζει πάνω από 150 αθλητικές λειτουργίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και έχει αυτόματη αναγνώριση για οκτώ από αυτές, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης στην πισίνα.

Το Amazfit σάς επιτρέπει να συνδέσετε το έξυπνο ρολόι με επαγγελματικές συσκευές προπόνησης, όπως ζώνες καρδιακών παλμών και μετρητές ισχύος ποδηλασίας μέσω Bluetooth, για πιο επαγγελματική προπόνηση.

amazfit falcon, Amazfit Falcon: Επίσημο με Titanium design, dual-band GPS

Διαθέτει έναν AI-powered Zepp Coach που καθοδηγεί και βοηθά τους χρήστες για αποτελεσματικότερη προπόνηση. Ακόμα, μπορεί να συγχρονίσει δεδομένα με third party εφαρμογές γυμναστικής, συμπεριλαμβανομένων των Google Fit, Apple Health, Relive, Strava και της εφαρμογής Running της Adidas.

Φοράει μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 500 mAh. Διαφημίζεται ότι προσφέρει έως και δύο εβδομάδες διάρκεια ζωής μπαταρίας με τυπική χρήση και χρειάζεται δύο ώρες για να φορτιστεί.

amazfit falcon, Amazfit Falcon: Επίσημο με Titanium design, dual-band GPS

Το Falcon υποστηρίζει συνδεσιμότητα WLAN 2,4 GHz και Bluetooth 5.0 BLE και λειτουργεί με συσκευές Android (7.0 και άνω) και iOS (12.0 και άνω). Ζυγίζει 64 γραμμάρια και έχει λουράκια πλάτους 22 χιλιοστών από υγρή σιλικόνη με πόρπη από τιτάνιο.

Το Amazfit Falcon κοστίζει 500 $ στις ΗΠΑ, 500 € στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία και 499 £ (557 $ / 573 €) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορεί να αγοραστεί μέσω των καταστημάτων Amazfit και της Amazon σε αυτές τις χώρες, ενώ η εταιρεία λέει ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμη στη Βραζιλία, το Μεξικό και άλλες αγορές μέσω του AliExpress.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.