Amazfit Neo: Smartwatch από άλλη εποχή με 28 ημέρες αυτονομία

Amazfit Neo, Amazfit Neo: Smartwatch από άλλη εποχή με 28 ημέρες αυτονομία

Μετά το Amazfit Ares, περιμέναμε η Huami να κυκλοφορήσει ένα νέο smartwatch το οποίο θα διαφέρει από όλα τα άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα leaks ήθελαν το Amazfit Neo να ανήκει σε άλλη εποχή, και από ότι φαίνεται είχαν απόλυτο δίκιο.

Χαρακτηριστικά

Το Amazfit Neo είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και ο σχεδιασμός του θυμίζει τα ρολόγια της retro εποχής με τις μονόχρωμες οθόνες. Στο σώμα του smartwatch θα βρούμε μία always-on μονόχρωμη LCD οθόνη στις 1,2 ίντσες, η οποία διαθέτει backlight για να επιτρέπει την παρακολούθηση των δεδομένων που προβάλλει τόσο στο έντονο φως του ήλιου, όσο και στο απόλυτο σκοτάδι.

Amazfit Neo, Amazfit Neo: Smartwatch από άλλη εποχή με 28 ημέρες αυτονομία

Το λουράκι του Neo είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και στην κάσα θα βρούμε τέσσερα κουμπιά λειτουργιών που βοηθούν στην ρύθμιση του ρολογιού και την πλοήγηση στο περιεχόμενο του, καθώς το smartwatch δεν έχει οθόνη αφής.

Χάρη στην μπαταρία των 160mAh το Amazfit Neo χρειάζεται φόρτιση μία φορά κάθε 28 ημέρες, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η εταιρεία. Επιπλέον, το smartwatch έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα βήματα, διάφορα αθλήματα, τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη, τον ύπνο, και είναι 5ATM αδιάβροχο.

Amazfit Neo, Amazfit Neo: Smartwatch από άλλη εποχή με 28 ημέρες αυτονομία

Στην οθόνη του Amazfit Neo υπάρχει ειδικός χώρος για την προβολή ειδοποιήσεων, όπως νέα μηνύματα, αναπάντητες κλήσεις, και τα λοιπά. Το μόνο μειονέκτημα του συγκεκριμένου smartwatch, αν μπορούμε να το θεωρήσουμε αρνητικό, είναι ότι δεν διαθέτει GPS.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Amazfit Neo είναι διαθέσιμο στην Κίνα στα 279 yuan ή περίπου 35 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν μπορούν να το παραγγείλουν αυτή τη στιγμή από το AliExpress στην τιμή των 43,47 ευρώ.

Amazfit Neo, Amazfit Neo: Smartwatch από άλλη εποχή με 28 ημέρες αυτονομία Amazfit Neo, Amazfit Neo: Smartwatch από άλλη εποχή με 28 ημέρες αυτονομία

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Samsung Samsung Galaxy Buds Smartwatch

Samsung: Τα Galaxy Buds2 Pro, Watch4 και Watch5 θα βελτιώσουν την εμπειρία της κάμερας

H Samsung ανακοίνωσε νέες ενημερώσεις που αφορούν τα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro TWS και τα έξυπνα ρολόγια της σειράς Galaxy Watch5 και Galaxy Watch4, που θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης της κάμερας στο τηλέφωνό σας

Gear Google Samsung Smartwatch

Τα Galaxy Watches είναι ικανά να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία – Δείτε τον τρόπο

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από το American Journal of Clinal Nutrition δείχνει ότι το Samsung Galaxy Watch και οι μετρήσεις τους είναι τόσο ακριβείς που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να χάσουν βάρος.

Gear Meta Smartwatch

Meta: Αναβάλλει την παραγωγή smartwatch που εστιάζει σε υγεία και μηνύματα

Τέλος στα φιλόδοξα σχέδια της βάζει η Meta για τη δημιουργία smartwatch που εστιάζει στην υγεία και τα μηνύματα, που θα “κοντράρει” το Apple Watch.