Amazfit ZenBuds: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στο Indiegogo για τα πρώτα TWS που βοηθούν στον ύπνο και τη συγκέντρωση

Τα περισσότερα TWS που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά υπόσχονται τρομερή ποιότητα ήχου και μείωση εξωτερικών θορύβων, ενώ υπάρχει και το debate για το ποια ακουστικά έχουν την καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Αν σας ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω, τα ZenBuds της Amazfit δεν είναι για εσάς.

Ο κύριος στόχος των buds της Amazfit είναι να βοηθήσουν τους χρήστες να κοιμηθούν καλά, να παραμένουν συγκεντρωμένοι στη διάρκεια της ημέρας και να βρουν το zen τους. Συγκεκριμένα, τα ZenBuds μπορούν να αναπαράγουν χαλαρωτικούς ήχους από μία πληθώρα ήχων που υπάρχουν στη συλλογή τους, είτε όλο το βράδυ είτε βάση χρονομέτρου είτε να σταματάνε αυτόματα όταν όντως θα κοιμάται ο χρήστης.

, Amazfit ZenBuds: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στο Indiegogo για τα πρώτα TWS που βοηθούν στον ύπνο και τη συγκέντρωση

Τα ακουστικά είναι σε θέση να παρακολουθούν τον ύπνο του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων της πλευράς που κοιμάται και των καρδιακών παλμών. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να ενεργοποιήσει το ενσωματωμένο ξυπνητήρι, το οποίο ξεκινάει χαμηλά και αυξάνει ένταση μέχρι να ξυπνήσει ο χρήστης, όμως δε φτάνει τόσο δυνατά ώστε να ενοχληθεί κάποιος άλλος γύρω του.

Για την ημέρα, τα ZenBuds έχουν σχεδιασμό για να εμποδίζουν τους εξωτερικούς ήχους, ώστε να βοηθήσουν τα άτομα που χρειάζονται συγκέντρωση στη διάρκεια της ημέρας, όμως ειδοποιούν σε περίπτωση που κάποια εισερχόμενη κλήση είναι σημαντική. Επίσης, υπάρχει ενσωματωμένη άσκηση για έλεγχο της αναπνοής, όταν χρειάζεται κάποιος να χαλαρώσει.

, Amazfit ZenBuds: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στο Indiegogo για τα πρώτα TWS που βοηθούν στον ύπνο και τη συγκέντρωση

Τα ακουστικά ζυγίζουν μόλις 1,78 γραμμάρια το καθένα και είναι σχεδιασμένα να στηρίζονται στο εξωτερικό μέρος του αυτιού, ώστε να μην πέφτουνε. Η μπαταρία τους κρατάει έως και 12 ώρες συνεχής χρήσης, με τη θήκη να προσφέρει άλλες 56 ώρες. Όμως, τα εν λόγω ακουστικά δεν είναι για ακρόαση μουσικής, καθώς η μόνη μουσική που υποστηρίζουν είναι από την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη.

Τα Amazfit ZenBuds βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Indiegogo, στην τιμή των 69 Δολαρίων για τους πρώτους αγοραστές, 81 Δολάρια για το επόμενο level που περιλαμβάνει και μία μάσκα ύπνου, ενώ η λιανική τιμή τους θα είναι στα 149 Δολάρια.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.