Αναβλήθηκαν για το 2025 σημαντικές αναβαθμίσεις στο Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra Ross Young, Αναβλήθηκαν για το 2025 σημαντικές αναβαθμίσεις στο Apple Watch Ultra

Η βιομηχανίας οθονών Ross Young γνωστοποίησε ότι η μετάβαση του Apple Watch Ultra σε microLED θα αναβληθεί για το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν μέσω ενός tweet.

Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι το πρώτο microLED Apple Watch Ultra θα κυκλοφορούσε το 2024. Αυτή η νέα διαρροή δείχνει ότι πιο ουσιαστικές αλλαγές στο Apple Watch Ultra δεν θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία microLED προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που την καθιστούν ιδανική για ένα φορητό προϊόν με προσανατολισμό στον αθλητισμό, όπως το Ultra. Δηλαδή, αυτό περιλαμβάνει βελτιωμένη απόδοση ισχύος και ανθεκτικότητα. Δεδομένου ότι η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η ικανότητα αντοχής στη δοκιμή των στοιχείων είναι τα κύρια σημεία πώλησης του ακριβού Apple Watch Ultra, είναι λογικό να είμαστε ενθουσιασμένοι για το MicroLED.

Δυστυχώς, το Apple Watch Ultra φαίνεται να είναι το τελευταίο θύμα της απόφασης της Apple να δώσει έμφαση στα επερχόμενα ακουστικά VR/AR της εταιρείας, το Reality Pro. Ακριβώς όπως το iPad, το οποίο έχει “κολλήσει” λόγω των απαραίτητων αναβαθμίσεων που αναβάλλονται για το 2024.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis V

Forza Apple

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.