Anti Snore: Το Wearable που σταματά το ροχαλητό

Το ροχαλητό είναι κάτι που προφανώς όλοι κατά την διάρκεια του ύπνου μας έχουμε κάνει, ακόμη και όσοι θεωρούν ότι αποτελούν εξαίρεση. Το θέμα είναι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα, και οι αλήθεια είναι πως κάποιοι το έχουν σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να αφήνουν τους γύρω τους άυπνους.

Ένα νέο project στο KickStarter με την ονομασία Anti Snore Wearable, υπόσχεται να κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, να σταματήσει το ροχαλητό σε όποιον το φοράει.

Οι συσκευές που σταματούν το ροχαλητό δεν είναι κάτι νέο, όμως το Anti Snore Wearable είναι για όσους θέλουν κάτι πιο high-tech και μοντέρνο. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να το φορέσει στο χέρι πριν πέσει για ύπνο. Διαθέτει το αντίστοιχο Android/iOS app. Όταν η εφαρμογή αντιληφθεί ότι ροχαλίζεις, στέλνει σήμα στο wearable, το οποίο με τη σειρά του το μετατρέπει σε ελαφριά δόνηση. Οι δονήσεις έχουν στόχο να κάνουν τον χρήστη να αλλάξει πλευρό και να σταματήσει να ροχαλίζει.

Αν είστε μεταξύ αυτών που τους απασχολεί το ζήτημα του ροχαλητού, το project είναι διαθέσιμο στο KickStarter όπου ζητά 100.000 ευρώ, έχει καταφέρει να μαζέψει 11.259 ευρώ και απομένουν ακόμη 29 μέρες μέχρι να λήξει.

Δείτε το video:

Anti Snore Wearable, Anti Snore: Το Wearable που σταματά το ροχαλητό

Anti Snore Wearable, Anti Snore: Το Wearable που σταματά το ροχαλητό

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

100.000 ευρώ??!!

Gvirginia

@bezilys
Για την καμπάνια είναι αυτό το ποσό…
Αυτά θα έχουν ~70-90€.

Giannis

Συγνώμη αλλά σαχλαμάρες. Συνήθως το ροχαλητό οφείλεται σε δυσκολία στην αναπνοή και πρεπει να αντιμετωπιστεί ιατρικά. Το να αλλάζεις πλευρό είναι ένα ημίμετρο αφού σταματάει τοροχαλητό μόνο προσωρινά. Εγώ πάντως με χειρουργείο αντιμετώπισα το ροχαλητό και ησύχασα.

bezilys

@Gviginia αα οκ λέω κι εγώ χαχα!!

Gvirginia

@Giannis
Μα δε λέει ότι το “θεραπεύει”…

pikachukaki

Δεν κανει για μενα εγω ροχαλιζω σε ολες τις στασεις!!!!

Giannis

@Gvirginia όπως έγραψα και πιο πάνω το ροχαλητό στις περισσότερες φορές οφείλεται σε πρόβλημα του αναπνευστικού. Σε πολύ απλά Ελληνικά πρέπει να σε δει γιατρός. Να έχεις μία συσκευή που να σε κάνει να αλλάζεις πλευρό κάθε λίγο, είναι επιεικώς αστείο αν όχι επικίνδυνο.

Ioannis ch.

Εγω περιμενω να βγαλει στην αγορα καμια εξυπνη συσκευη
με 19.90 οι δυο σε προσφορα η Diamantino…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.