Apple A10X: Πέρασε από Geekbench με σκορ που εντυπωσιάζει

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τις φήμες που λένε ότι την άνοιξη του 2017 περιμένουμε από την Apple να κυκλοφορήσει τρεις νέες εκδόσεις του iPad Pro. Μέσα στα νέα iPad περιμένουμε να μπει το Apple A10X chipset. Παραδοσιακά, στα iPad η Apple βάζει την βελτιωμένη έκδοση του επεξεργαστή που βρίσκεται στα τελευταία iPhone τον ξεχωρίζει βάζοντας το γράμμα “Χ”.

Αυτό σημαίνει ότι τα νέα iPad θα πρέπει να φορούν Apple A10X chipset, μιας και τα iPhone 7 φορούν τον A10. O A10X φαίνεται πως πέρασε από το Geekbench και είναι πολλά υποσχόμενος. ΄Έδωσε 4236 πόντους σε single-core test και 6588 σε multi-core test. Αντίστοιχα το A10 chipset δίνει 3490 (single-core) και 5580 (multi-core) πόντους.

Το Apple A9X chipset που βρίσκεται στο iPad Pro και iPad Pro 9.7 ιντσών, έδωσε 3010 και 4990 πόντους σε single-core και multi-core test, αντίστοιχα.

Όπως είπαμε οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τα νέα iPad να έρχονται την άνοιξη του 2017, περιμένουμε μια ανανεωμένη έκδοση του iPad Pro 12.9 ιντσών, νέα έκδοση του iPad Pro 9.7 ιντσών που θα πάει στις 10.1 ίντσες και ένα mini iPad Pro.

apple a10x geekbench, Apple A10X: Πέρασε από Geekbench με σκορ που εντυπωσιάζει

apple a10x geekbench, Apple A10X: Πέρασε από Geekbench με σκορ που εντυπωσιάζει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
M.G

Δύο τινά από τους γνωστούς σχολιαστές. Μούγκα στη στρούγκα, ή τα φτιάχνει η samsung για λογαριασμό της Apple. Αν ήταν τόσο απλά…

Nt. Oz

Έχω το mate 7 δύο και χρόνων. Της ρίχνει σταυτια στο multiscore

Agnostos13

@M.G.
Δεν εχει εμπλακει η Samsung στους επεξεργαστες φετος…
Ειναι designed by Apple, manufactured by TSMC!

Giannis

Για να ξεκαθαρίσει επιτέλους κάτι, σχεδόν όλα είναι design by apple. Απλά αναθέτει σε εταιρείες την κατασκευή τους ειτε αυτή είναι η samsung, είτε η sharp, η LG, η Foxconn. Θα μπορουσε κάλλιστα να είναι κάποιο εργοστάσιο στην Σίνδο αν πληρούσε τις προδιαγραφές.

Chris_BMW

Nt.Oz@ Τι κάνει το mate 7 ;;;;
https://browser.primatelabs.com/geekbench3/2113965
Για δες κ μετά αναζήτησε στ google τα σκούρο του 5s για να συγκριθεις … Ρε τι άλλο θα ακούσουμε ή μάλλον θα διαβάσουμε εδω μέσα ..

vasilist

Έχουν δίκιο για το design ότι είναι της Apple η Samsung απλά τα κατασκευάζει γιατί δεν έχει εργοστάσια η Apple , η Samsung δεν σχετίζεται καθόλου με την απόδοση του A10X.
Αλλά από την άλλη μιλάμε για τα iPad δηλαδή tablet δεν είναι για κινητά, και εκεί βάζεις έναν Intel και ο A10X φαίνεται παιχνίδι για μικρά παιδιά έχω full Windows 10 σε 8 ίντσες τάμπλετ και πλέον το ios.- Android δεν λέει μια από την άλλη βέβαια στα τηλέφωνα παίζει άλλο μοντέλο, εκεί τα Windows δεν λένε μια όπως και οι Intel cpu αλλά οι ARM cpu κυριαρχούν.

M.G

Full windows σε 8″, άντε και καλό ξεστράβωμα…άσε φίλε…

Νt.o Ζ

https://m.youtube.com/watch?v=ZgXxgCKFecY
Ε εννοούσα mate 8 και η αυτόματη διόρθωση το άλλαξε από προηγούμενο ποστ. Βγάζει 6 με 6.500 σταθερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.