Το iPad Pro είναι καλύτερο από PC σύμφωνα με τις νέες διαφημίσεις της Apple

Η Apple δημιούργησε 4 νέες διαφημίσεις για το iPad Pro, στις οποίες τονίζει ότι το είναι αρκετά καλό για να αντικαταστήσει τον προσωπικό σου υπολογιστή. Σε κάθε μία από αυτές πραγματεύεται κάποιο θέμα, δείχνοντας ότι το iPad Pro υπερέχει.

Σε μία από αυτές αναφέρεται στους ιούς των PC οι οποίοι δεν υπάρχουν στα iPad Pro. Στις άλλες κάνει λόγο για την διαθεσιμότητα του Microsoft Word, την LTE συνδεσιμότητα η οποία σε ελευθερώνει από το Wi-Fi, και στο τέλος με αρκετή δόση ασάφειας δηλώνει ότι το iPad Pro είναι δυνατότερο από τα περισσότερα laptops.

Το ενδιαφέρον στις συγκεκριμένες διαφημίσεις είναι ότι όλες είναι απαντήσεις σε κάποιο tweet. Μπορεί να έχει αλλάξει τα πρόσωπα για κάθε χρήστη που έκανε tweet, ωστόσο αυτά φαίνονται να είναι πραγματικά και έχουν γίνει στο παρελθόν.

Τέλος, οι διαφημίσεις δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του iPad Pro, αλλά κάνει μια γενικότερη συζήτηση για τις ικανότητες τους, το οποίο είναι αρκετά λογικά αν σκεφτούμε ότι τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα.

Apple iPad Pro ads, Το iPad Pro είναι καλύτερο από PC σύμφωνα με τις νέες διαφημίσεις της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Gaming, video rendering.
Αππλ τζαστ ποουνντ

Πάνος

ROFL… απλά!

Gvirginia

“No PC viruses” – Αφού δεν είναι PC…
“Do more with Word” – Αυτή μ’άρεσε.
“Don’t hunt for Wi-Fi” – ΟΚ, όπως τα περισσότερα tablets και Η/Υ με στικάκι.
“Better than a computer” – Αν έτρεχε και το λειτουργικό που τρέχουν τα πιο “αργά” laptops…

Κανονικά δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα (Tablets / PC) αλλά όταν το κάνει εταιρεία, είναι χαζό κατά τη γνώμη μου.

Αλέξανδρος

Αυτή είναι η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία;
Μάλιστα……….
Δεν μπορεί να της πει κάποιος ότι το pc πέρα από την ψυχαγωγία το έχουμε για επαγγελματική χρήση;

b16bkostas

Συνήθως η microsoft συγκρίνει τα δικά της με την apple νομίζω πρώτη φορά βλέπουμε το ανάποδο και με την πρωτοπορία που δείχνει τα τελευταία χρονια η Microsoft και τις παρουσίασης που κάνει μου φαίνεται είναι η καινούργια Apple

Chris_BMW

Για κάποιον που το Laptop το έχει για ελαφριά χρήση όπως Word,mail,internet και αρέσκεται στο περιβάλλον της Apple μπορείς να πεις οτι ενα i pad pro ίσως είναι πιο εύχρηστο και σίγουρα θα του έρθει πιο οικονομικό.
Σε αυτή την κατηγορία χρηστών απευθύνεται η Apple.Αυτό τονίζει στη διαφήμηση.Παράλληλα με τα i pad πουλάει και i mac και macbook …

giannis

Προσωπικά για χρήση word, excel κλπ αντικατέστησα το pc με το ipad. Ειδικά όταν είχα ύλη σχολής μέσα που ήταν σε αρχεία pdf και word αντί να εκτυπώνω ένα βουνό χαρτιά ή να κουβαλάω ένα σαφώς βαρύτερο ή αργότερο lap top ήταν βολικό. Για βαρύτερες εργασίες ή βαριά παιχνίδια (με παιχνίδια δεν έχω ασχοληθεί) προφανώς θα υστερεί. Επίσης το pages και το numbers που έρχονται δωρεάν με τις idevices κάνουν καλη δουλειά. Αν φυσικά έχεις απαιτήσεις για σχέδιο φωτογραφία κλπ θα χρειαστείς έναν δυνατό υπολογιστή με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος και όγκο.

KnightRider

Εδω καλά καλά OTG δεν παίρνει που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις ούτε επαγγελματική ηχογράφηση με κάρτα ήχου !!!

To έχουν χ*σει πια με αυτές τις διαφημίσεις !!

Αλέξανδρος

@KnightRider εδώ ένα στικάκι δεν μπορεί να διαβάσει και ‘συ θέλεις και κάρτα ήχου. Ένα File manager και πόσα άλλα δεν κάνει και παραπάνω σου λένε: ότι αν το θέλεις για απλή χρήση “ναι ……..βολεύει έναντι στο pc?”.
Θα μας τρελάνουν. Αν θέλω για απλή χρήση που μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω γιατί να μην πάρω ένα android ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ PC, ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ) που ούτε καν τα 300€ δεν ξεπερνάει και έχω τα παραπάνω + που αναφέρει το άρθρο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ. Είπαμε να γουστάρετε ένα προιόν-συσκευή, αλλά αυτές τις παρωπίδες, τις ρημάδες βγάλτε τες, σε τεχνολογικό site είμαστε και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τα + και τα – του κάθε λειτουργικού και ειδικά των mobile.
Για απλή χρήση καλό είναι το ios και το android αλλά μη το παρακάνουμε, που θα μπούμε σε σύγκριση με τα pc ( είτε είναι σταθερός,laptop και tablet ).

KnightRider

@Αλέξανδρος

Το ξέρω – σκέψου ότι όλο κράζω την Apple όταν βλέπω χαζομάρες ειδήσεις που πραγματικά είναι full παραπληροφόρηση ή βάζουν δήθεν καινοτομίες μόνο και μόνο για το κολοmarketing.
Δηλ βλέπω κάτι κουλά και απορώ δηλ γιατί μερικοί την υποστηρίζουν ακόμη ???

Από τότε που είναι ο Tim Cook η Apple έχει καταντήσει αηδία !!

Αλέξανδρος

@KnightRider εδώ την βγάλανε την πιο “αξιοθαύμαστη” εταιρεία,……………… αυτό σε πείραξε;;;;

Το παραπάνω σχόλιο το έγραψα επειδή σχολίασες το otg αλλά και του @Chris_BMW το σχόλιο που είπε:
Για κάποιον που το Laptop το έχει για ελαφριά χρήση όπως Word,mail,internet και αρέσκεται στο περιβάλλον της Apple μπορείς να πεις οτι ενα i pad pro ίσως είναι πιο εύχρηστο και σίγουρα θα του έρθει πιο οικονομικό.

Ok………… Apple iPad Pro 12.9″ WiFi (32GB) 840€ μόνοοοοοοοοοοο, laptop με i5 και full windows βρίσκεις και με 400€ και πιο κάτω αν ψαχτείς πάντα για καινούργιο. Για tablet πάλι με windows στα ίδια λεφτά.

Χμμμμμ, θέλουμε πολλά μνημόνια ακόμα όπως φαίνεται, μυαλό δεν βάζουμε ( και αναφέρω τα μνημόνια για το “κουτόχορτο” που μας ρίχνουν στο τραπέζι και πάλι τους ψηφίζουν, έτσι και η Apple, λέει μια μ@@@@@κια και αντί να πουν τι λέτε ρε, προσπαθούν να την δικαιολογήσουν κιόλας. Okkkkkkkkkkkkay ).

constantine

@Chris_BMW πιο οικονομικο που λες….το λες για αστειο? που εχεις δει ενα ipad pro να ειναι πιο φτηνο απο ενα απλο laptop?

Panos7GR

@constantine είπε στο σχόλιό του “αρέσκεται στο περιβάλλον της Apple”, υπό αυτή τη σκοπιά συμφωνώ σε όλα με τον Chris_BMW στο σχόλιό του.

Καλό χρυσό το τεράστιο iPad, το “Pro” ντε, κατά τα άλλα ομως με PC δεν συγκρίνεται όση φαντασία και να βάλεις.

Gvirginia

@KnightRider Πάλι λες πράγματα χωρίς να τα στηρίζεις κάπου και παραπονιέσαι για την παραπληροφόρηση. Μάλλον τα παρακάτω άρθρα και συσκευές δεν είναι για “επαγγελματική ηχογράφηση”… https://thehub.musiciansfriend.com/ios-buying-guides/ios-recording-gear-buying-guide https://www.gearank.com/guides/ipad-audio-interface @Αλέξανδρος Αξιοθαύμαστη δεν την έβγαλαν οι καταναλωτές αλλά στελέχη / ειδικοί / αναλυτές. Τώρα γιατί να μην πάρεις Android ή Windows? Αυτό εξαρτάται από αυτά που ζητάς καθώς και από τι άλλες συσκευές έχεις. Π.χ. Αν έχεις iPhone γιατί να πάρεις Android tablet και να πρέπει να έχεις 2 λογαριασμούς, 2 store, να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές που έχεις ήδη αγοράσει κ.ο.κ.? Αν έχεις Android κινητό, μπορεί να θες μία εφαρμογή / παιχνίδι που υπάρχει μόνο στο store της Apple. Τα παραπάνω λειτουργικά τα αλλάζεις όπως θες, νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω. Το τι ανάγκες έχει ο κάθε καταναλωτής και τι του αρέσει να αγοράζει, δε μπορούμε να το κρίνουμε. Το να λες τα αρνητικά ενός προϊόντος δεν είναι συνήθως κακό. Το να προσπαθείς να κάνεις κουμάντο στο πώς διαχειρίζεται κάποιος το πορτοφόλι του, είναι. ΥΓ: File manager (να μπορείς να δεις τους φακέλους εγκατάστασης των εφορμογών ή του συστήματος) δεν πιστεύω ότι θα δεις ποτέ στο iOS λόγω της φύσης του λειτουργικού. Υπάρχουν και στικάκια που διαβάζονται αλλά και… Συνέχεια »

constantine

@Panos7GR και δεν παιρνει καλυτερα κανα min mac αν θελει περιβαλλον apple, θα ειναι και πληρη Pc…anyway διαφωνω tablet για καθε μερα ολη μερα δεν…

ΝΝ

Ανόμοιες συγκρίσεις … προφανώς το pc με windows ειναι σαφώς καλυτερο περιβάλλον για να δουλέψεις κτλ. Τωρα για στυλ tablet ….ολα τα καλα ειναι και εξίσου λειτουργικά. Αφού πλεον ειναι πλατφόρμες κοινών προγραμμάτων …το χαρακτηριστικό οτι η Apple διαφημίζει της Microsoft το word χεχε και λεει οτι μπορει να κανει περισσοτερα απο PC ….μαλλον εννοεί τους iMac ….γιατι πλεον οι περισσότεροι υπολογιστές All one και λαπτοπ με windows πλεον εχουν οθονη αφής σε αντίθεση των αντίστοιχων Apple.
Οςο για για κακόβουλα προγράμματα …. εγω προσωπικά κα στο iPad και στο Mac μου πέρασα κανονικα antivirus γιατι ειδα οτι προσβάλλεται απο κανονικές σελίδες …και δεν χρειαζεται να ειναι virus μονο μπορει ειναι γενικα κακόβουλο λογισμικό …οπως και πολλών γνωστών που ειχαν σοβαρά προβλήματα …εγω ευτυχως δεν ηταν κατι φοβερό.

ZURA

Αν το “PC” δεν τρέχει native Win32 εφαρμογές δεν το θεωρώ PC. Το iPad Pro ουσιαστικά είναι τάμπλετ που τρέχει iOS όπως το iPod, λοιπά iPads και iPhones. Άρα δεν είναι PC.

constantine

@ZURA νταξει και τo mac δεν τρεχει win32 εφαρμογες ουτε το linux τι παει να πει αυτο? αν και με το wine μπορουν 😛
Eγω ειμαι αντιθετος στα επιχειρηματα της διαφημησης της apple που τα θεωρω τουλαχιστον αστεια

Dapitium

Ναι φτωχά μου παιδιά το ipad είναι πιο φτηνό από τα msi και τα alienware.

Τι; lenovo; α δεν την ξέρω αυτήν την μάρκα. .. δεν την έχω ακουστά!

Chris

Ipad pro 12.9 wifi + cellular 128gb 1160€
Surface pro 3 i5 128gb + πληκτρολόγιο 900€
Τροφή για σκέψη!

Chris_BMW

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι με το πρόβλημα ορισμένων να κατανοήσουν ένα κείμενο -σχόλιο .
Γράφω λοιπόν πιο πάνω: Για κάποιον που αρέσκεται στο περιβάλλον της Apple , (υπογραμμίστε το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι εννοώ ) και κάνει ελαφριά χρήση οπως Word,excel ,mail,Internet κτλ τότε το I pad pro και θα τον βολεύει περισσότερο σπο άποψη φορητότητας κ δικτύου και θα του έρθει πιο οικονομικό γιατι για MacBook θες αρκετά περισσότερα .Σε αυτούς αναφέρεται η διαφήμιση .Σε αυτήν την κατηγορία χρηστών ,γιαυτο και σου αναφέρει ένα ένα τα 4 σημεία που το I pad υπερτερεί .
Για εμένα προσωπικά το laptop ειναι αναντικατάστατο .Η γυναίκα μου όμως, που κάνει αυτήν ακριβώς την ελαφριά χρήση που ανέφερα πιο πανω μια χαρά βολεύεται με το I pad κ μάλιστα το air ..

Chris_BMW

Τέλος διαβάζοντας κάποιος την πηγή αυτού του άρθρου θα καταλάβει οτι ο αρθρογράφος έχει παίξει πολυ έξυπνα με τις λέξεις έτσι ώστε σπο κάτω να γίνει ο κακός χαμός στα σχόλια ..

Giok

Δεν έχω γράψει ποτέ αρνητικό σχόλιο για κάποια εταιρεία εδώ μέσα στο και ειδικά για τις δύο μεγάλες, Apple και Samsung που τυχαίνει να έχουν και για κάποιο αδιανόητο λόγο για τους νοημονες, ΟΠΑΔΟΎΣ…ειλικρινά θεωρώ άκρως προσβλητικό να ταυτίζονται άνθρωποι με brands(προσωπική γνωμη) αλλά επίσης θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουν διαφωνίες και να τις εκφράζουν.
Σε ότι αφορά το άρθρο. Με κανένα λόγο δε μπορεί να αντικαταστήσει κανένα iPad και κανένα galaxy tab, κάποιο καλό laptop. Ειδικά σε κάποιες λειτουργίες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το iPad που έχει πάρα πολλούς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Στο προσεχές μέλλον θα γίνει και θα αντικατασταθεί ίσως πλήρως από tablets η άλλες πιο “φορητες” το συσκευές. Αυτή την ώρα ομως είναι μόνο για όσους έχουν περιορισμένες γνωσεις να το ισχυρίζεσαι.

Μάνος Καραδήμος

Προσωπικά πήρα για εργασίες της σχολής μου ένα υβριδικό Lenovo Miix 300-10 με 200€ και πραγματικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το χρησιμοποιό για απλή χρήση (youtube…) αλλά και για compile εργασιών σε εργαστήρια. Έχει αντικαταστήσει πλήρως και το laptop μου, το οποίο πλέον μου φαίνεται…αργό (το ξέρω και εγώ έκπληκτος έμεινα με αυτό). Τώρα το iPad Pro είναι μια ωραία συσκευή όπου όμως είναι για πολύ basic users. Και πραγματικά με 200€ παίρνει κάτι κλάσης ανώτερο. Σε ένα tabletάκι με windows μπορείς να έχεις όλες τις εφαρμογές σου, να λειτουργείς Virtual Machines, να τρέχεις true x86-64 προγράμματα, να το μετατρέψεις σε ένα πολύ βολικό programmer’s pc και να έχεις την επιλογή αν θες να τρέξεις άλλο λειτουργικό (για android προτείνω ami duos).

KnightRider

@Gvirginia

Σιγα μην παω να αγοραζω iRig για κανω την δουλειά μου.

Σκεψου οτι εγω με φτηνό android μπορω να γραψω απο καρτα ηχου σχεδον οποιαδήποτε (ακομα και με πανω απο 4 καναλια) και στο ipad-iPhone αναγκαζεσαι να αγοράσεις iRig και ηχογραφεις μονοφωνικά

agnostos13

Ολα εξαρτονται απο τη χρηση που θελει να κανει καποιος.
Αν για παραδειγμα αναζητας μια συσκευη ακρως φορητη και ελαφρια με απλο ui και χωρις προβληματα απο ιους για χρηση office, emails, browsing και multimedia τοτε το iPad θα σου κανει καλυτερα τη δουλεια σου.
Αν αναζητας κατι για ποιο εξειδικευμενη χρηση με μεγαλυτερες επιδοσεις το laptop ειναι μονοδρομος.

ΥΓ. File Manager apps υπαρχουν στο iPad
ΥΓ2. Αυτος που ζηταει μνημονια μαλλον πασχει απο μαζοχισμο αλλα εμεις τι φταιμε;

John

Γελάνε και οι πέτρες με τις ανοησίες της Apple , ούτε θύρα usb δεν έχει το ipad πως θα αντικαταστήσει το laptop;

Gvirginia

@KnightRider

Είσαι απίστευτος…
Από το “OTG δεν παίρνει που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις ούτε επαγγελματική ηχογράφηση με κάρτα ήχου” πήγες στο “Σιγα μην παω να αγοραζω iRig για κανω την δουλειά μου”.

Αντί να πεις ότι δεν ήξερες και απλά έκανες αυτό για το οποίο παραπονιέσαι (παραπληροφόρηση), έπιασες μία συσκευή – από τις τόσες άλλες που υπάρχουν – η οποία δεν πληρεί κάποιες προσωπικές σου προϋποθέσεις.

ΥΓ: Γνωστή τακτική σου, όπως έκανες δίπλα το ίδιο με το κόστος service των μπαταριών και όταν σου απέδειξαν ότι κάνεις λάθος, τα μάσαγες πάλι και μόνο την αμοιβή των Ελοχίμ δεν έβαλες ως συντελεστή στην τιμή. Απλά εκεί κινδυνεύεις πάλι με ban και σταμάτησες, εδώ είναι πιο λάσκα…

agnostos13

@Knightrider
Να λεμε την αληθεια στον τομεα ηχος εχει κανει πολυ καλη δουλεια η Apple. Μπορεις να βρεις επαγγελματικες καρτες ηχου Steinberg, Roland, Presonus, Yamaha, Korg, Alesis που συνδεονται κανονικα πανω στο iPad…

ΝΙΚΟΣ

Όσο κ να παλεύει ο Κούκ και η παρέα του,δεν αλλάζει την πραγματικότητα.Να συσπειρώσει οπαδούς απλά θέλει. Μπας και φρενάρει την πτώση στις συσκευές από 7 inches και πάνω.
Αν δε,έρθουν και τα 10άρια σε arm, η πτώση στα tablets με mobile os θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Nickolas

Καταρχήν τα σποτάκια δε μπορώ να πω οτι είναι και ότι καλύτερο, έχει κάνει κατα καιρούς η Apple πολύ καλύτερες διαφημίσεις. Και είναι κρίμα γιατί κατα τα άλλα η συσκευή είναι πολύ καλή και ακόμη και να μη φτάνει τις δυνατότητες ενός PC το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών μια χαρά την κάνει τη δουλειά του, πρώτον γιατί είναι ένα ταχύτατο μηχάνημα, δεύτερον γιατί είναι τόσες πολλές και ποιοτικές οι εφαρμογές που υπάρχουν για το iOS που βρίσκεις σχεδόν τα πάντα.

Από εκεί και πέρα αυτό με τους ιούς είναι λίγο άστοχο κατα τη γνώμη μου, γιατί αν κάποιος χρησιμοποιήσει έναν υπολογιστή όπως ένα ipad χλωμό να κολήσει κάποιον ιό, με την έννοια οτι αν κατεβάζει εφαρμογές από το windows store δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Επίσης είναι τόσο υψηλή η τιμή του ipad pro που μπορεί κάποιος άνετα να βρει laptop ή υβριδικό μηχάνημα με i5 επεξεργαστή και ssd οπότε πάμε σε πολύ δυνατά μηχανήματα.

Πάντως γούστα είναι αυτά, ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές, αν και όποιος επιλέξει ipad δε νομίζω να μείνει δυσαρεστημένος.

M.G.

GVirginia…super όπως πάντα, εύγε…

Nick_GR

Δεν λέω ωραίο αλλά για ταμπλετα όχι για Η/Υ. Εκτός από την δεύτερη διαφήμιση όλες οι άλλες meh. Με την τιμή του χτίζω workstation pc.

ChristosT

Ξεκάθαρα η τιμή του Ipad Pro είναι αρκετά κοστολογημένη σε σχέση με ότι δίνει και στο βαθμό ευκολίας. Όσα ipad pro και να βγούνε το Desktop δεν αφήνεται ακόμη τουλάχιστον για μερικά ακόμη χρόνια.
Ο Cook κάνει την δουλειά του…θέλει να πείσει για να…πουλήσει.
Η Ευκολία των Windows Desktop, η τιμή, και γενικά το κούμπωμα αμέτρητων περιφερειακών και με την ευκολία…η πληθώρα εφαρμογών, η δύναμη κ.α…δύσκολα και κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να τα αντικαταστήσει.
Άν βάλω το Ipad Pro να κάνει rendering για κανά 4ώρο θα το μαζεύεις με το κουταλάκι και απο άποψη ενέργειας και απο άποψη ανοχής στην επεξεργαστική ισχύ.
Έχω οθόνη σχεδόν 30ιντσών. Δεν βλέπω κανένα ipad pro να την αντικαθιστά για τις δουλειές που την θέλω.
Aυτές οι δηλώσεις απο ceo μόνο που δεν τους τιμάνε είναι η γνώμη μου.
Άλλο το κινητό, άλλο το tablet, άλλο το Desktop.
Ξεκάθαρα.

Μ. G the first χρονικα

Χαίρομαι που και κάποιος άλλος χρησιμοποιεί εδώ μέσα το M. G που καιρό χρησιμοποιώ. Αν και δεν είναι σπάνιο, το βλέπω πρώτη φορά σα να πρόκειται για προσωρινή αντιγραφή κάποιου που ξαναέγραψε πιο πάνω στο αρθρο για να γράψει με άλλο όνομα κ να υποστηρίξει όσα πιο πριν υποστηριζε

Panais

Εντάξει τώρα που το είπε ο Cook, πάω να τρέξω το Solidworks στο ipad, και μετά το Siemens Scout που κάνει να φορτώσει λεπτά σε i7!
Μερικοί νομίζουν ότι υπολογιστές είναι το φατσοβιβλίο…

giorgosgek

Χριστε μου……

giorgosgek

Και οντως περα απο το οτι δεν εχει καμια λογικη και καθε επιχειρημα που λεει ο καθενας για να υποστηριξει το μαρκετινγκ της Apple, περα απο ολα τα αλλα, που ειναι για βιντεακια και τουιτερακι και δεν εχεις την ελευθερια του pc, το ειχα ξεχασει οτι δεν μπορεις να συνδεσεις τον σκληρο σου και να δουλεψεις οπως σε ενα pc. Η τιμη ασχολιαστη και μην πει κανεις δουλευεις word και οτι αλλο θες μονο και μονο για να βγει , γιατι αυτο το κανεις σε καθε κινητο και σε καθε υπολογιστη, παω και παιρνω κανα notebook η tabletακι απο το πλαισιο με κανα 200αρι ξερω γω , οι υπολογιστες ειναι αξιοπιστοι , για τα tablet δεν ξερω. Tο οτι γενικα τα προιοντα της apple προοριζονται για συγκεκριμενο κοινο , δηλαδη χρηστες-φαν ,εννοειται δεν διαφωνω, αυτο δεν δικαιολογει τις διαφημιστικες ανοησιες της apple , ουτε κανει τα tablet να φτανουν τους υπολογιστες. Eπειδη εχει word και lte, που πλεον εχουν τα παντα,εγινε μηχανημα. Δεν λεω καλα τα ταμπλετ καλα τα ipad , αλλα οχι και ετσι . Υπαρχει μια φραση που κυκλοφορει χρονια <>, δεν πα να εχεις οτι θες δεν ξεπερνιεται και playstation μπορει να εχεις, σε gaming εναν καλο… Συνέχεια »

Gvirginia

@Μ. G the first χρονικα

Επειδή στοχεύει εμένα το σχόλιό σου, έχω να πω τα εξής:

1) Δε χρειάζομαι διαφορετικά προφίλ για να υπερασπιστώ τις απόψεις μου (Δεν είμαι 14 χρονών).
Σε περίπτωση που το έκανα, θα φαινόταν και στα άλλα άρθρα.

2) Προσωπικά έχω δει 2-3 παραλλαγές του συγκεκριμένου ψευδωνύμου σε άλλα άρθρα (με δύο τελείες / χωρίς τελείες / με μικρά / με κεφαλαία κ.ο.κ.)
Μπορώ να τα παραθέσω αν θες.

3) Αν δε θέλετε να σας μπερδεύουν, να βάλετε εικόνα. Δεν είναι δύσκολο, μία ρύθμιση στο wordpress θέλει…
Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν ίδιο πράγμα, αλλά ο “original” σχολίασε με το κανονικό ψευδώνυμο και απλά είπε “Δεν είμαι εγώ αυτός που σχολίασε πριν”.

4) Μακάρι να υπήρχε εύκολος τρόπος να αποδεικνύω τέτοιες “κατηγορίες”, χωρίς να βγάζω στη φόρα τα προσωπικά μου στοιχεία.
Παρ’όλα αυτά, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιος διαχειριστής, όπως ζήτησε και κάποιος άλλος χρήστης, μπορεί να το αποδείξει (μέσω IP), να το κάνει.

ΥΓ: Κοίτα σύμπτωση. Χθες κάποιος άλλος με κατηγόρησε για το ίδιο πράγμα. Στα 5 χρόνια εδώ μέσα δε μου το έχουν ξαναπεί αυτό και σε ένα Σ/Κ το διάβασα 2 φορές…

KnightRider

@Gvirginia και @agnostos13

Δεν θέλω να εξαρτώμαι για να αναγκάζομαι από μια εταιρία να αγοράζω δικές τους κάρτες ήχου μόνο και μόνο για iPad – με το Android συνδέω με USB ότι κάρτα ήχου σχεδόν θέλω και στα live ηχογραφώ από την κονσολα που έχει usb επειδή έχει ενσωματομένη κάρτα ήχο,,,, επίσης το ipad δεν υπάρχει σε καμία περιπτωση να ειναι καλύτερο από pc γιατί τρέχει δικό του λειτουργικό οπότε έχεις πολλούς περιορισμούς και αναγκάζεσαι να πληρώνεις για πράγματα που χρειάζεσαι να κάνεις και δεν υποστηρίζει τίποτα σε Universal.

Γιατι δηλ να δίνω πολλά λεφτά για iPad + να αγοράζω αναγκαστικά τα αξεσουάρ του ???
Γιατι να μην πάρω καλύτερα ένα tablet των 100€ με OTG εφόσον έχω κάρτα ήχου USB ???

Chris_BMW

@ Gvirginia
Εισαι απο τους πιο αντικειμενικούς εδω μέσα με γνώσεις σε πολλα θέματα δεν χρειάζεσαι συστάσεις ουτε να απολογηθείς σε κάποιον .

Ναι εγώ είμαι ο Chris_BMW 🙂

Gvirginia

@KnightRider

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπες αρχικά.
Εσύ υποστήριξες ότι επειδή δεν έχει USB-OTG δε μπορεί κάποιος να κάνει επαγγελματική ηχογράφηση.

Το αν έχει περισσότερες ελευθερίες / δυνατότητες το Android, είναι εντελώς διαφορετικό θέμα.
Επίσης υπάρχουν συσκευές που υποστηρίζουν και iOS και Android και Windows. Το iRig που έφερες ως παράδειγμα προηγουμένως, υποστηρίζει iOS και συσκευές τις Samsung.

Αν έχεις κάρτα ήχου που δεν υποστηρίζει iOS κάνεις το εξής:
Δεν αγοράζεις συσκευή με iOS. Μαγικό ε?
Επαναλαμβάνω, εντελώς διαφορετικό θέμα και καμία σχέση με αυτό που υποστήριξες αρχικά.

Το δεδομένο ότι το iPad (και γενικά τα tablets με mobile λειτουργικό) δεν είναι καλύτερο από PC δεν καταλαβαίνω γιατί μου το αναφέρεις, μιας και ούτε εγώ ούτε ο agnostos13 υποστηρίξαμε κάτι τέτοιο.
Πάλι πας τη συζήτηση αλλού για να πεις αυτά που θες…

KnightRider

@Gvirginia

Είναι όμως σπατάλη χρημάτων για να κάνεις μια ηχογράφηση ή οτιδήποτε.

Tο iRig όμως είναι πατέντα αυτό το πράγμα γιατί είναι σε καρφί trrs jack που είναι για handsfree και η κάρτα ήχου ADC του iPhone δεν ξέρεις πόσο S/N Ratio έχει + το ότι είναι locked η ποιότητα ενώ με OTG έχεις 24bit ήχο και χαμηλό S/N Ratio.

Απλά είναι παραπληροφόρηση το να λένε ότι το iPad είναι καλύτερο από PC γιατί το iPad εκτός από τους περιορισμούς δεν έχει τόσες δυνατότητες όσο ένα PC.

Άμα λέγανε “”Το iPad Pro είναι πιο εύχρηστο σε κάποια πράγματα από PC σύμφωνα με τις νέες διαφημίσεις της Apple”” τότε ναι θα το δεχόμουν αυτό αλλά όχι τώρα να λένε ότι είναι καλύτερο από PC.

Να υπενθυμίσουμε ότι το iOS και ότι λειτουργικά υπάρχουν γενικά προέρχονται από τα PC !!!

Gvirginia

Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τ`αυτιά μου…

agnostos13

@KnightRider:
Προφανως αν εχεις ηδη καρτα ηχου που την κουμπωνεις πανω στο pc σου δεν εχεις λογο να αλλαξεις αμεσα ολο το setup σου. Αν ομως σκεφτεσαι για νεα αγορα…υπαρχει και η αξιοπιστη επιλογη iPad+iOS combatible audio interface εκτος απο την περπατημενη pc/mac+audio interface.
Δεν σου λεω οτι θα σου κανει καλυτερα τη δουλεια (δεν ειναι χαζοι μεγαλοι παραγωγοι που επιλεγουν Mac ή pc) αλλα θα στην κανει σιγουρα πιο απλοποιημενα και φορητα.

Αλέξανδρος

Βασικά καλησπέρα και σορυ που άργησα να απαντήσω αλλά είναι Κυριακή και μέρα χαλαρώσεις, αν και από ότι βλέπω εδώ έγινε ένας μικρός πόλεμος στα σχόλια. Λοιπόν GΒιργίνιε : {@Αλέξανδρος Αξιοθαύμαστη δεν την έβγαλαν οι καταναλωτές αλλά στελέχη / ειδικοί / αναλυτές.} – Δεν μίλησα ΚΑΝ για καταναλωτές απλά είπα ότι την έβγαλαν την πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία. Από εκεί και πέρα αν θεωρείς ότι οι 3800 άνθρωποι ( στελέχη-ειδικοί και αναλυτές ) αυτοί, που δεν είναι “απλοί” καταναλωτές, έχουν δίκιο, έχουμε θέμα ( το διάβασα και εγώ το άρθρο ). Αν μιλήσουμε για καινοτομία, ποιότητα, κοινωνική ευθύνη κλπ., στο μόνο που θα με βρεις κάπως σύμφωνο είναι η ποιότητα των i συσκευών γιατί για καινοτομία και κοινωνική ευθύνη υπάρχει πρόβλημα. Για καινοτομία δηλαδή τι να πει η Samsung και η Microsoft και πόσες άλλες; Τώρα για κοινωνική ευθύνη: Όταν ακούς ότι γίνονται ΕΚΤΡΟΠΑ στους συνεργάτες σου ότι αναφορά τις συνθήκες εργασίας στην Κίνα και κάνεις τον “κινέζο”, όταν έχεις 1 χρόνο εγγύηση ( όταν όλοι δίνουν 2 στην Ευρώπη τουλάχιστον ) στις συσκευές σου και φυσικά με την φορολογία πάλι……….. όλα από μας την “απλή κοινωνία” θα τα πάρουν; Υπάρχει ένα θέμα με την “κοινωνική ευθύνη” ( όχι μόνο με… Συνέχεια »

james

Λοιπον ipad pro 12,9” 32 GB (το πιο φθηνο χωρις 4G) 979 ευρω. Smart keybard 209 ευρω. Apple pencil 129 ευρω. Συνολο: 1317 ευρω για μια απλη χρηση, λιγο μεηλ, λιγο word, facebook youtube κλπ

Bασικο 15” λαπτοπ 449 ευρω, βασικο κινητο 200 ευρω, επωνυμο 10” ταμπλετ 4G (που κανει οσα και το ipad) 219 ευρω, playstation 4 slim 309 ευρω, βασικη 32” τηλεοραση 209 ευρω. Συνολο 1386. Λεω να προτιμησω το ipad γιατι ειναι καλυτερο απο PC και βγαινει και 69 ευρω φθηνοτερο :p

Gvirginia

@Αλέξανδρος Απλά ανέφερα ποιοι την είπαν “αξιοθαύμαστη”, ώστε να διαχωρίσω τους καταναλωτές από αυτή την άποψη. Ούτε είπα ότι συμφωνώ με αυτόν τον χαρακτηρισμό, ούτε ότι διαφωνώ. Προσωπικά δε με ενδιαφέρουν αυτά, κοιτάω ως καταναλωτής τι με συμφέρει / καλύπτει και αγοράζω. Μου λες ότι είναι λάθος η άποψη “εξαρτάται από αυτά που ζητάς καθώς και από τι άλλες συσκευές έχεις.” ενώ μετά φέρνεις ως παράδειγμα ότι για “επαγγελματική χρήση” (το τι θεωρεί ο καθένας επαγγελματική χρήση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο) είναι καλύτερα να πάρεις συσκευή με desktop os. Είπα πουθενά το αντίθετο ή το παράδειγμα που θέτεις δεν υπάγεται στο “εξαρτάται από αυτά που ζητάς”? Μάλιστα είπα ότι τα λειτουργικά (στην πρόταση) τα αλλάζεις όπως θες, πχ: “Αν έχεις Android γιατί να πάρεις iOS tablet και να πρέπει να έχεις 2 λογαριασμούς, 2 store, να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές που έχεις ήδη αγοράσει κ.ο.κ.?” Αναφέρεις μάλιστα: – “εκτός αν η δουλειά σου είναι τόσο απλή και σε βολεύει το ios ή το ρομποτάκι και δεν έχεις ανάγκη και το πολύ βασικό, την σύνδεση με περιφερειακές συσκεύες” – “Το ότι μπορεί να πάρει ο καθένας ανάλογα με τις προτιμήσεις του είναι λογικό και δεν έφερα καμία αντίρρηση, απεναντίας… Συνέχεια »

Giotoball

Τις δυνατότητες του PC δεν θα τις ξεπεράσει κανένα Laptop/Tablet/Smartphone

Τα ναρκωτικά που παίρνουν εκεί στο Κουπερτίνο είναι από άλλο πλανήτη

ZURA

@constantine δεν αναφερομουν σε MacOS και σε Linux Distros. Συγκεκριμένα για το iPad Pro. Εννοούσα ότι δεν μπορεί να είναι καλύτερο από ένα PC και ούτε να το αντικαταστήσει. Και το ότι φοράει mobile πλατφόρμα και όχι κάνα desktop os . Εκεί που στο desktop os μπορείς να κάνεις ποιο παραπάνω από ότι μία mobile πλατφόρμα τύπου iOS δεν μπορείς … Δεν έχει προγράμματα τέτοια που τα Windows έχουν. Στα Linux με Wine οκ, συμφωνώ. Και θα συμφωνήσω με το ότι οι διαφημίσεις της είναι αστειες . (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ)

Bitter

Δεν μπορούν να συγκριθούν 2 ανόμοια μηχανήματα, Tablet – PC (είτε είναι λάπτοπ, είτε σταθερός).

Όταν με ρωτάνε “ποιό λάπτοπ να παρω με τοσα” αν η τιμή δεν ξεπερνάει τα 300€ προτείνω πάντα ταμπλετ (οχι σε αυτούς που παίζουν LoL κτλ). Ιδικά αν το θέλουν για καμιά ταινία και Facebook. Καλύτερη οθόνη, μπαταρία, πιο εύχρηστο κτλ…..

Όταν έχουμε να κάνουμε όμως με ενα iPad Pro που κοστίζει οσο και το νεφρό μου, τοτε υπάρχουν πολλές επιλογές, μακραν καλύτερες.

ChristosT

Τα παιδιά παραπάνω και συγκεκριμένα ο Bitter το είπε απλά όπως και το έχω αναφέρει.
Όλα είναι θέμα τιμής.
Με 1200 ευρώ ΔΕΝ παίρνεις Ipad Pro. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές και με λιγότερα χρήματα έχοντας ελευθερία σε όλα, αλλά και πολλές επιλογές.
Άν μιλούσαμε για ένα tablet των 500-600 ευρώ θα το πρότεινα αναμφίβολα.
Τα υπόλοιπα είναι, νάχαμε να λέγαμε…
Dektop κανένα tablet δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Agnostos13

Υπαρχει iPad pro στα 600€…

ChristosT

Στις πόσες ίντσες;

Αλέξανδρος

1) 1η Παράγραφος. Για να έχεις σαν αποτέλεσμα τι; 2) 2η Π. Δεν σου λέω ότι είναι λάθος ΑΛΛΑ τα κάνεις μια “σούμα” όλα. Το θέμα είναι ipad pro vs pc. Καταλαβαίνεις; Μου πετάς ένα “εξαρτάται” λες και το θέμα μας είναι: Τι είδους υπολογιστή θα προτιμούσατε και γιατί; Το θέμα μας είναι συγκεκριμένο. Έκανα αναφορά στο android μόνο και μόνο γιατί και τα δύο ( ios ipad pro και android-tablet-laptop ) είναι για απλή χρήση και η διαφορά τους είναι στην τιμή. Η κουβέντα πήγε εκεί από το σχόλιο του Chris BMW. Το θέμα μας, επαναλαμβάνω, είναι: ipad pro vs pc 2.1 Ξεκαθάρισα τις χρήσεις των συσκευών γιατί στο pc είναι πρώτα για δουλειά ( πλέον ) και μετά για ψυχαγωγία. Όπως βλέπεις δεν ξέφυγα από το θέμα αλλά εσύ μάλλον δεν κατάλαβες καλά το θέμα. Επίσης: “(το τι θεωρεί ο καθένας επαγγελματική χρήση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο)” ορίστε????? Δηλαδή να ξηλώσουμε τα desktop os στους υπολογιστές και να βάλουμε mobile os;;; ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. 3) 3η Π. Εδώ με μπερδεύεις λίγο: “Απάντησα στο σχόλιό σου (#9) όπου λες Αν θέλω για απλή χρήση που μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω γιατί να μην πάρω ένα android”. Την άποψή… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Ξέχασα: @Gvirginia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.