Apple AirPods 3: Θα έχουν noise cancellation και νέο σχεδιασμό

Apple AirPods 3 noise cancellation σχεδιασμό, Apple AirPods 3: Θα έχουν noise cancellation και νέο σχεδιασμό

Η Apple αποκάλυψε πριν λίγο καιρό την δεύτερη έκδοση των AirPods τα οποία έφεραν λειτουργία ασύρματης φόρτισης στην θήκη. Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανικός κολοσσός εργάζεται πάνω στην δημιουργία των AirPods 3 τα οποία θα έχουν νέο σχεδιασμό και noise cancellation.

Το 9to5Mac εντόπισε στην beta έκδοση του iOS 13.2 μία μικρή εικόνα στην οποία φαίνεται ο σχεδιασμός των επόμενων AirPods. Πιθανόν, τα νέα in-ear ακουστικά της Apple να έχουν μικρότερο συνολικά σχεδιασμό ωστόσο μεγαλύτερο ίσως είναι το σημείο που μπαίνει μέσα στο αυτί. Επιπλέον, εμφανίζεται η κωδική ονομασία B298 η οποία πιθανόν χρησιμοποιείται από την Apple για τα επερχόμενα AirPods.

Apple AirPods 3 noise cancellation σχεδιασμό, Apple AirPods 3: Θα έχουν noise cancellation και νέο σχεδιασμό

Η νέα έκδοση των ακουστικών εκτός από ανανεωμένο σχεδιασμό αναμένεται να έχει και νέες λειτουργίες. Το Bloomberg προηγουμένως είχε αναφερθεί στις λειτουργίες active noise cancellation και water resistant οι οποίες πιθανόν θα ενσωματωθούν στα AirPods 3. Τα ακουστικά αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ίσως ένα νέο chip.

Τα AirPods 3 της Apple λέγεται ότι θα μπουν στην γραμμή παραγωγής αυτόν τον μήνα ενώ η αποκάλυψη τους ίσως γίνει προς τα τέλη Οκτωβρίου. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι ότι θα αποκαλυφθούν τον Μάρτιο του 2020. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την τρίτη έκδοση των ακουστικών της Apple ίσως χρειαστεί να επενδύσουν 250 με 300 δολάρια.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.