Apple AirPods: Στο 98% το ποσοστό ικανοποίησης των χρηστών

apple airpods satisfaction, Apple AirPods: Στο 98% το ποσοστό ικανοποίησης των χρηστών

Με τα AirPods η Apple μπορεί να μην τους έχει πείσει όλους, όμως όσοι έχουν αγοράσει τα ασύρματα ακουστικά της φαίνεται να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών ερευνών Creative Strategies και Experian, το ποσοστό ικανοποίησης πελατών από τα AirPods, είναι εξαιρετικά υψηλό.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από 942 άτομα, το 98% των κατόχων AirPods δηλώνει ικανοποιημένο με την αγορά που έκανε. Το 82% δηλώνει “πολύ ικανοποιημένο” και το 16% απλώς “ικανοποιημένο”. Το υπόλοιπο 2% των ερωτηθέντων δηλώνουν “ούτε ικανοποιημένοι ούτε δυσαρεστημένοι” ή “δυσαρεστημένοι”.

Συγκριτικά, το iPhone το 2015 είχε ποσοστό ικανοποίησης 92% ενώ το Apple Watch 97%. Αυτό σημαίνει ότι τα ασύρματα ακουστικά είναι αυτά με την καλύτερη αποδοχή από τους χρήστες της Apple τα τελευταία χρόνια.

Στην ίδια έρευνα οι χρήστες ρωτήθηκαν πόσο πιθανό είναι σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10 να προτείνουν την αγορά των ακουστικών σε άλλους. Το σκορ ήταν 75, που σημαίνει ότι η πλειοψηφία προτείνει την αγορά τους. Το αντίστοιχο σκορ του iPhone στην ανάλογη έρευνα ήταν 72.

Όταν ρωτήθηκαν τι τους ικανοποιεί σχετικά με τα χαρακτηριστικά, το 98% επεσήμανε το πόσο γρήγορα φορτίζουν, το 97% είναι ικανοποιημένο με το design των AirPods και το W1 chip. Το 95% δηλώνει πως είναι ικανοποιημένο με την διάρκεια της μπαταρίας και την άνεση.

Όταν ζητήθηκε να εξηγήσουν τις αξιολογήσεις τους, οι λέξεις που χρησιμοποίησαν περισσότερο οι ερωτηθέντες ήταν:

Fit
Magic
Sound Quality
Convenient
Love
Good Sound
Battery Life

apple airpods satisfaction, Apple AirPods: Στο 98% το ποσοστό ικανοποίησης των χρηστών

apple airpods satisfaction, Apple AirPods: Στο 98% το ποσοστό ικανοποίησης των χρηστών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Όχι ότι ενδέχεται να έσβησαν τα αρνητικά σχόλια όπως με τις 5Κ οθόνες που κάνουν κάθε μέρα !!

james

– Είναι καλά αυτά τα ακουστικά;
– Βέβαια! Φορτίζουν πολύ γρήγορα, έχουν ωραίο ντιζάιν και φοβερό w1 Chip! Magic…

Tolis

Μην λες ότι σου κατέβει απλά για να κράξεις… διάβασε καλά τι λέει το άρθρο!!!! Έγινε έρευνα και ρώτησαν άτομα!!! Εγώ που τα έχω τα σπάνε!!!! Στο γυμναστήριο που τα δοκίμασα, δεν μου έπεσαν, και γενικά με την Siri βολεύει τρέλα!!!! Ακριβά αλλά καλά δεν τα κλαίω!!! Δοκιμάσετακαι θα δεις!!!

Γιώργος Μι

Ίσως τελικά ήταν σωστή η επιλογή της Apple να καθυστερήσει την κυκλοφορία τους για να επιτύχει τέτοιες επιδόσεις…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Τι ??? 98% ? Και το υπόλοιπο 2% που είναι ? Α Δε μου τα λέτε καλά αγαπητοί ακόλουθοι μας.
Πάμε μία πάλι από την αρχή για να μην έχουμε παρεξηγήσεις :
Όταν αποκτάτε νέο μας προϊόν ( Και ελπίζω να γίνεται συχνά ) και σας ρωτούν αν είστε ευχαριστημένοι , απαιτείται :
1) Χαμόγελο έως το σβέρκο
2) Ουρλιαχτό – τσιρίδα σαν να βγήκατε selfie με τον Ρίκι Μάρτιν στα καλά του ή τον Justin Bieber όταν δεν είναι λιώμα
3) Έκφραση ηδονής ,σαν να (ξέρετε εσείς) πριν 5 λεπτά
4) Απάντηση σε αυτόν που ρώτησε : Εννοείται πως είμαι κατενθουσιασμένος /η , η Apple έιναι υπέροχη , μοναδική -αυτή μας οδηγεί
5) Σφιχταγγαλιάζετε το νέο μας προϊόν σαν είναι το πιο πολύτιμο για εσάς πάνω στην Γη (Που είναι φυσικά !!)

Ακολουθείστε αυστηρά, θα είμαστε σε επικοινωνία

Dimitriskg7

Ενταξει τα ακουστικα μπορει να ειναι απίθανα, μαγικά με εκπληκτικό design άνεση και οτι αλλο πιστεύουν.. αλλα οχι ρε παιδια και sound quality!! Ολοι λενε οτι ειναι σαν τα κανονικα ακουστικα μαζι με το iPhone

techgeek

@Dimitriskg7 Όταν όλη σου την ζωή είσαι με Beats και Apple ακουστικά τότε το sound τους θα σου φαίνεται πολύ καλο. Δεν έχει reference για γαμάτο sound quality. Ρωτα ένα Beats user και θα σου πει ότι λατρεύει το sound quality τους. Που να ξέρει με τα 350 euro που έδωσε έπαιρνε θετικά ακουστικά από άλλη εταιρία.

Είναι εκεί που ποντάρει η Apple και κερδίζει όλους τους άλλους. Δημιουργεί οικοσύστημα που σε τραβάει μέσα και δεν σου αφήνει να γνωρίσεις κάτι καλύτερο με τα ίδια λεφτά γιατί σου προσφέρει κορυφαίο support και shopping experience.

Giannis 39

Απιθανα
εχω αγορασει στο παρελθον 5 bluethooth διαφορων τιμων και εταιριων ,ολα χαλασαν,εμενα απο μπαταρια και τα λ.π γνωστα ,απο τοτε που τα εχω δεν εχω κανενα προβλημα,τα συνιστω ανεπιφυλακτα

Μάκης

Ο/Η ΑΝΔΡΕΑΣ Κλαίω απλά!!!

Υ.γ Πάντως να ξέρεις ότι από χιούμορ τα πας καλά, αλλά ταυτόχρονα με το καυστικό σου χιούμορ που ομολογουμένως ΔΕΝ είναι για όλους (δεν το αντιλαμβάνονται οι πάντες) θα στεναχωρήσεις πολλούς applekides…………….

Chris_BMW

@Μάκης

Πλάκα έχετε !! Χαχα εγώ κ πολλοί άλλοι Apple users έχουμε χάσει τον ύπνο μας απο τη στεναχώρια ….

Gadgetfreak

Προσπερνώντας το Apple hate, θα ήθελα να πω πως τα έχω δοκιμασει ( όχι με συσκευή μήλο καθώς δεν έχω ) αλλά με άλλες συσκευές και μπορώ να πω πως είναι μέτρια προς καλά σε σχέση με κάτι Senheiser που έχω (κόστος κάτι λιγότερο όμως από τα Apple και ενσύρματα ) τώρα από εκεί και πέρα η ευκολία που σου δίνει είναι μια για μένα , ενώ έχω ένα ακόμα ζευγάρι ασύρματα (Sony) της Apple έχουν μια ευκολια…. Έχεις MacBook ? iPad? iPhone ? Με το που βρεθούν στον ίδιο χώρο συνδέεται σε όλα χωρίς κόπο σύζευξη και καθυστέρηση ναι μεν υστερούν σε ποιότητα ήχου σε σχέση με αντίστοιχης τιμολογιακής πολιτικής ακουστικά αλλα σου λύνει τα χερια….οπότε ας μην λέμε το οτιδήποτε για τους ευχαριστημένους χρήστες από τις επιλογές τους, εάν τους βολεύει και είναι καλά με αυτό νά’ναι καλά !

dark_master

Οι haters δίνουν ρεσιτάλ ψέματος σε κάθε άρθρο που αφορά την Apple!! Κρίμα που δεν είναι λίγο πιο register η διαδικασία των σχολίων να θυμόμαστε και να γελάμε!

JD

Γιατί το 16% δηλώνει “απλώς ικανοποιημένο”; Αμέσως να εξεταστούν από ψυχολόγο να βρούμε τι συμβαίνει με αυτούς και δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από την αδιαμφισβήτητη τελειότητα της Apple.
@dark_master
Όντως να γίνει register για να γελάμε με όσους εισήλθαν οικειοθελώς στο μαντρί που λέγεται Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.