Apple AirPods: Επιτρέπουν τη δωρεάν μυστική επικοινωνία μεταξύ χρηστών

Apple AirPods, Apple AirPods: Επιτρέπουν τη δωρεάν μυστική επικοινωνία μεταξύ χρηστών

Μία διαφήμιση της Apple πριν χρόνια έγινε η πηγή έμπνευσης ενός έξυπνου τρικ από παιδιά κατόχους AirPods. Το 2017 η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει ότι η κάτοχος ενός σετ Apple AirPods έδωσε μόνο το ένα ακουστικό σε κάποιον ξένο, ώστε να του επιτρέψει να ακούσει τη μουσική που έπαιζε το iPhone.

Δωρεάν κρυφή επικοινωνία μέσω AirPods

Μερικά παιδιά σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να ανταλλάσσουν τα Apple AirPods τους και να συνομιλούν μεταξύ τους χωρίς ο δάσκαλος να αντιλαμβάνεται οτιδήποτε. Συγκεκριμένα, ο ένας δίνει στο άλλο ένα από τα δύο ακουστικά. Έπειτα, χρησιμοποιούν μία εφαρμογή μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

Γράφουν ότι θέλουν να πουν στον φίλο τους και αναπαράγουν τον γραπτό λόγο. Έτσι, ο συνομιλητής τους ακούει όσα έχουν να του πουν, και απαντά με τον ίδιο τρόπο. Αυτό επιτρέπει στα παιδιά να μιλάνε μεταξύ τους εν ώρα μαθήματος, χωρίς ο δάσκαλος να έχει ιδέα τι συμβαίνει.

Την όλη διαδικασία παρουσιάζει ένα βίντεο του TikTok, το οποίο δημοσίευσε ένας χρήστη του Twitter. Στο βίντεο, οι χρήστες ανταλλάσσουν τα Apple AirPods τους και χρησιμοποιούν το Google Translate για την εκφώνηση των μηνυμάτων.

Η όλη διαδικασία εγείρει ερωτήματα για προβλήματα υγιεινής που μπορεί να προκύψουν. Ωστόσο, αρκετοί σχολιάζουν ότι σίγουρα θα πρέπει οι εμπλεκόμενοι να καμουφλάρουν το ακουστικό, για να μην το βλέπει ο δάσκαλος.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα ευρηματικό κόλπο, το οποίο γεννήθηκε εξαιτίας μιας διαφήμισης.

https://youtu.be/TkL2QxHLYRg

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Προβλήματα υγείας στο συγκεκριμένο τρικ γιατί;
Ούτως ή άλλως ρισκάρεις την υγεία σου φορώντας τα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple Apple AirPods

Ίσως δούμε νέα AirPods στο Apple Event στις 12 Σεπτεμβρίου

H εκδήλωση παρουσίασης των νέων προϊόντων της Apple επιβεβαιώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Gear AirPods AirPods Pro Apple

AirPods 3: Οι παραγγελίες μειώθηκαν κατά 30%

Τα νέα AirPods 3 παρουσιάστηκαν από την Apple τον περασμένο Οκτώβριο και, από ότι φαίνεται, δεν είναι τόσο επιτυχημένα όσο θα περίμενε κανείς.

Smartphones AirPods Pro Apple Apple AirPods

Έρχονται νέα AirPods Pro 2 και iPhone SE (2021) τον Απρίλιο;

Νέες πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη ενός νέου iPhone SE, με ταυτόχρονη κυκλοφορία με τα AirPods Pro 2 τον Απρίλιο.

Gear AirPods Apple Apple AirPods

AirPods Max: Χρυσή έκδοση Caviar με δέρμα κροκόδειλου, τιμή 108.000$

Αν τα 649 ευρώ των AirPods Max σας φαίνονται λίγα, τότε μπορείτε να αποκτήσετε την πολυτελή Caviar έκδοση με τιμή 108.000$.