Apple AirPods Max: Με τιμή 600€ στη Γερμανία, Ελλάδα 649€ [update]

AirPods Max, Apple AirPods Max: Με τιμή 600€ στη Γερμανία, Ελλάδα 649€ [update]

Update: Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τα AirPods Max θα κοστίζουν 649€ στην Ελλάδα.

Αρχικό άρθρο:
Η Apple ανακοίνωσε εχθές τα πρώτα της over-ear ακουστικά AirPods Max, όμως η τιμή τους στο Store της Γερμανίας φτάνει τα 600 ευρώ. Αν και η εταιρεία στη χθεσινή παρουσίαση γνωστοποίησε πως η τιμή των νέων ακουστικών ανέρχεται στα 549 δολάρια, ήδη γνωρίζαμε πως στην Ευρώπη θα είναι ακόμα πιο ακριβά.

Συγκεκριμένα, όποιος θέλει να προμηθευτεί τα νέα AirPods Max στη Γερμανία, μέσα από το επίσημο Apple Store, θα πρέπει να πληρώσει 597,25 ευρώ. Όποιος θέλει, μπορεί να επιλέξει να χαράξει τα ακουστικά με το δικό του λογότυπο με έως και 7 χαρακτήρες ή emoji εντελώς δωρεάν. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα όλα τα χρώματα, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνεται η θήκη και το καλώδιο φόρτισης Lightning σε Type-C.

Όμως, αυτό γεννάει ένα συγκεκριμένο ερώτημα: πόσο θα κοστίζουν τα νέα AirPods Max στην Ελλάδα; Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, τουλάχιστον σύμφωνα με τις διαφορές που έχουμε δει στο παρελθόν. Η πρώτη είναι να φτάσουν τα 669 ευρώ, κάτι που θα μπορούσε ίσως κάποιος να δικαιολογήσει. Η δεύτερη θα είναι η τιμή τους να φτάσει πάνω από 700 ευρώ και συγκεκριμένα κοντά στα 729 ευρώ, όπου μιλάμε για τεράστια αύξηση.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι βέβαιο και δε γνωρίζουμε ακόμα τη τιμή που θα έχουν να νέα ακουστικά της Apple. Εσείς πόσο πιστεύετε ότι θα κοστίζουν στην Ελλάδα;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavag

εαν δεν εχουν 800+ ευρω δεν καταδέχομαι με τίποτα να τα φορέσω
καλα εκει στην apple δεν καταλαβαίνουν οτι με αυτες τις λαικες τιμές εμας τους highclass θα μας χάσει

John

Απαραδεκτο να βγαζει η αγαπημενη μας εταιρεια τοσο φθηνα ακουστικα! Εχω αγορασει τα ροδακια για mac των 699 ευρω και την βαση για μονιτορ των 999 ευρω κσι ηθελα να τα κανω σετ αλλα δεν μου φαινονται αρκετα ποιοτικα λογω χαμηλης τιμης.

Oh hi Mark

Η συγκεκριμενη εταιρεια πονταρει ξεκαθαρα στους πλουσιους, και στους douchebags μικρομεσαιους.
Ακου εκει 600 ευρω… λολ

Kosmas

Νομίζω πως κάνοντας άνοιγμα στα φθηνά τηλέφωνα βγάζει αυτά για να τα παίρνουν οι πλούσιοι να ξεχωρίζουν. Τα κορόιδα δηλαδή είναι αυτοί

Ευάγγελος

Εγω θα έδινα μέχρι 35000 € . Ευρώ παραπάνω .

Ovelix

Αν θεωρείς πως χρειάζεσαι ένα SmartPhone με 1.500€ αρχική τιμή απλά για να παίρνεις τηλέφωνο και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram δεν βλέπω κανέναν λόγο που να μην χρειάζεσαι ακουστικά με 600€ για να απαντάς στις κλήσεις. Δυστυχώς ξέρω ανθρώπους που η μανία τους να αγοράζουν Apple προϊόντα τους έχει κάνει μέσα σε μια 5ετία να έχουν δώσει περισσότερα χρήματα στην Apple από όσο τους κόστισε το αυτοκίνητο τους. Όταν το τμήμα Marketing μιας εταιρίας λειτουργεί τόσο καλά καταφέρνει να πείσει κάποιους ευαίσθητους (να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς) πως πρέπει να πάρουν Apple και πως οι τιμές είναι φυσιολογικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.