Apple AirPods Pro 2: Με H2 chip και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

airpods pro 2, Apple AirPods Pro 2: Με H2 chip και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

H Apple πήρε το χρόνο της για να αναβαθμίσει τα AirPods Pro, αλλά επιτέλους τα AirPods Pro 2 είναι γεγονός. Τα ακουστικά τροφοδοτούνται από το chip H2 και έχουν νέο driver και ενισχυτή που μπορεί να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων ήχου. Η σχεδίασή τους παραμένει η ίδια.

Η τεχνολογία ήχου surround της Apple ενημερώνεται με την εξατομικευμένη λειτουργία Spatial Audio. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας την πραγματική κάμερα βάθους στο iPhone σας για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό προφίλ ήχου με βάση το σχήμα και το μέγεθος των αυτιών σας.

airpods pro 2, Apple AirPods Pro 2: Με H2 chip και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Η ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) παρέχει προηγμένο υπολογιστικό ήχο με βελτιστοποιημένη τοποθέτηση μικροφώνου. Η Apple ισχυρίζεται ότι προσφέρει 2 φορές καλύτερη ακύρωση θορύβου σε σύγκριση με τα AirPods Pro πρώτης γενιάς.

Η προσαρμοστική διαφάνεια είναι μια νέα λειτουργία που ακούει και ακυρώνει κάθε θόρυβο υψηλού ντεσιμπέλ γύρω σας – ας πούμε ένα εργοτάξιο – ενώ ταυτόχρονα μειώνει το εφέ όταν βρίσκεστε πιο μακριά και σε πιο ήσυχο περιβάλλον. Τα σημεία ελέγχου του αισθητήρα Force της Apple έχουν πλέον πρόσθετα χειριστήρια αφής για ρυθμίσεις έντασης.

airpods pro 2, Apple AirPods Pro 2: Με H2 chip και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 6 ώρες ακρόασης και 30 ώρες με τη θήκη. Η νέα θήκη φόρτισης είναι συμβατή με την υπηρεσία Find My χάρη στο UWB, ενώ υπάρχει επίσης ένα ηχείο που μπορεί να αναπαράγει ήχους υψηλής έντασης για να σας βοηθήσει να το βρείτε. Η θήκη μπορεί να φορτιστεί από τη θύρα Lighting ή ασύρματα μέσω οποιουδήποτε φορτιστή Qi και φορτιστή για MagSafe ή Apple Watch.

Το Apple AirPods Pro 2 θα κοστίζει 249 $, οι παραγγελίες ξεκινούν αύριο και οι πωλήσεις στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταυρος

δεν πιστεύω τίποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.