Apple AirPods: Η Spiegen λύνει το “πρόβλημα” των ασύρματων ακουστικών

Από την στιγμή που η Apple παρουσίασε τα νέα AirPods, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Στα θετικά ήταν ότι η Apple κατάφερε να χωρέσει τεχνολογία αιχμής μέσα σε μια μικρή συσκευασία και ότι η τιμή τους είναι αρκετά ανταγωνιστική συγκριτικά με αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών.

Παράλληλα όμως, το γεγονός ότι τα ακουστικά αυτά είναι τόσο μικρά και ταυτόχρονα δεν συνδέονται μεταξύ τους, τα καθιστά επιρρεπή στο να χαθούν, πράγμα που σχολιάστηκε αρκετά.

Την λύση στο πρόβλημα, δεν άργησε να την δώσει η Spigen. Ο γνωστός κατασκευαστής αξεσουάρ, δημιούργησε το AirPods Strap, το οποίο είναι ένα λουράκι που συνδέεται με τι άκρες των δύο ασύρματων ακουστικών. Το αξεσουάρ, το οποίο κοστίζει 10 δολάρια, θα βοηθήσει αρκετά στο να μην χάσει κανείς κάποιο ή και τα δύο ακουστικά. Για παράδειγμα αν κάνεις τζόκιν και πάει να φύγει το ένα ακουστικό, με το λουράκι αυτό απλά θα κρεμαστεί στο λαιμό σου και δεν θα πέσει.

Το σχέδιο του Strap είναι αρκετά αποτελεσματικό, παρόμοιο με αυτό που έχουν αρκετά Bluetooth headsets. Επιπλέον έχει και ειδικό σχεδιασμό για να τα αποθηκεύεις χωρίς να μπερδεύεται το Strap και η τιμή του είναι στα 10 δολάρια στο Amazon αυτή τη στιγμή, αργότερα θα κοστίζει 20 δολάρια. Θυμίζουμε ότι τα Apple AirPods κοστίζουν 159 δολάρια.

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;

apple aipods wire, Apple AirPods: Η Spiegen λύνει το “πρόβλημα” των ασύρματων ακουστικών

apple aipods wire, Apple AirPods: Η Spiegen λύνει το “πρόβλημα” των ασύρματων ακουστικών

apple aipods wire, Apple AirPods: Η Spiegen λύνει το “πρόβλημα” των ασύρματων ακουστικών

apple aipods wire, Apple AirPods: Η Spiegen λύνει το “πρόβλημα” των ασύρματων ακουστικών

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Peristeri

Αξεσουαρ για το αξεσουαρ για να κανεις ενσυρματο το ασυρματο!!! Ευγε!!!

james

Καποια αλλη εταιρια να βγαλει μια θηκη για να αποθηκευεις το λουρακι

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ωραιο και εξυπνο !!!

Κώστας Ζ.

@Peristeri, καμία σχέση το καλώδιο που ενώνει το κινητό με τα ακουστικά με το καλώδιο που ενώνει το ενα ακουστικό με το άλλο…αυτό που σου παρουσιάζει το άρθρο ειναι κατι που θα λειτουργεί σαν τη στεκα στα μεγαλα ακουστικά (beats,v-moda κτλ…)

Nt

Χαχαχα, κατά τα άλλα ασύρματο… Έλα όμως που κάποιοι θα το πουν Κ νεωτερισμο…

Geo pap

Θα βολευει πιστςυω,καλο αξεσουαρ γιατι οσο να πεις δινεις 159 ε θα εχεις ενα αγχος μην χαθουν!με αυτο νομιζω ειναι οτι πρέπει και γιαντο τρεξιμο και για καθημερινή χρήση

Manolis

ψάχνω για το ποιος είναι μεγαλύτερος απατεώνας, η Apple που βγάζει (κόστους 20 ευρώ και τα πουλάει 160€) ακουστικά τα οποία και μέσα στο σπίτι θα τα χάσεις ή η Spiegen που βγάζει μια βλακεία κορδονάκι που της κοστίζει 0,00000001€ να το φτιάξει αλλά το πουλάει 10 ευρώ; Και μη μου πείτε ότι η δεύτερη έδωσε πολλά χρήματα σε R&D;;;; χαχαχα!!!!

JohnGR

Αν βάζανε και κάτι ώστε να φορτίζουν και τα 2 ακουστικά μαζί και ταυτόχρονα, κάτι θα κάνανε.

Tony

Manoli η spiegen εκανε το αυτονοητο….ακουσε μερικα εκατομμυρια παραπονα που εκαναν για το ποσο ευκολα θα χανουν τα πανακριβα ασυρματα ακουστικα τους και αυτη τους εδωσε λυση….εσυ αν το θεωρεις κοροιδια για την τιμη του τα δικα σου δεστα με κορδονια παπουτσιων….αν θες πουλας και την πατεντα να βγαλεις και εσυ κανα σεντς γιατι η spiegen σιγουρα θα βγαλει!!!

shadgr

Έπρεπε να είχαν ήδη δώσει λύση από την αρχή..
Κοντά στα 200 ευρώ θα έρθουν εδώ και θα πρέπει να αγοράσεις το καλώδιο συγκράτησης..
Ελαφρώς απαράδεκτο

NikosAr

Πρώτα πρώτα φάουλ στην Apple πού έβγαλε πανάκριβο αξεσουάρ τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα …

Topdim

Απλά γελάω…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Τα φθηνά είναι για τους φθηνούς!! Παρακαλώ προχωρήστε άμεσα σε αναβάθμιση στο 7 και τα air pods εννοείται!! Η Apple μας χρειάζεται όλους για να συνεχίσει να κυριαρχεί και να δίνει νόημα στην ζωή μας και πόνο στους haters!!

lneam

@Tony
“Το εγκλημα ειναι προμελετημενο και μεθοδικα οργανωμενο”
Ειναι αδυνατο σε 7 ημερες να προλαβεις να ακουσεις, σκεφτεις, δημιουργησεις, παρουσιασεις ενα προιον. Το ηξεραν μερικους μηνες πριν. Και σε συνεργασια με την Apple εδωσαν αυτη την λυση.

Άλε-xxx

@ΑΝΔΡΕΑΣ ελπίζω να κάνεις πλάκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.