Η Apple ανακοίνωσε νέο “Scary fast” event για τις 30 Οκτωβρίου

Apple, Η Apple ανακοίνωσε νέο “Scary fast” event για τις 30 Οκτωβρίου

Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση παρουσίασης την ερχόμενη Δευτέρα, στις 30 Οκτωβρίου. Καθώς μιλάμε για μια μέρα πριν από το Halloween, η εταιρεία έπαιξε λίγο με τις λέξεις και το tagline της εκδήλωσης είναι “Scary fast”.

Αυτό φέρεται να αναφέρεται σε Mac που τροφοδοτούνται με M3 και αντικαθιστούν την τρέχουσα σειρά εξοπλισμένων με M2, αλλά αυτά τα μηχανήματα δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το επόμενο έτος.

Apple, Η Apple ανακοίνωσε νέο “Scary fast” event για τις 30 Οκτωβρίου

Όπως φαίνεται στη σχετική πρόσκληση που δημοσίευσε η Apple, η εκδήλωση ξεκινά στις 5:00 μ.μ. PT, επομένως στις 3 τα ξημερώματα σε εμάς. Η πρόσκληση περιλαμβάνει ένα κινούμενο σχέδιο που μετατρέπει το εμβληματικό λογότυπο Apple Apple στο εικονίδιο “Face” της εφαρμογής macOS Finder.

Όσο για το τι να περιμένουμε συγκεκριμένα, οι φήμες μιλούν για ένα ανανεωμένο iMac 24″ και ένα νέο MacBook Pro, πιθανότατα για άλλη μια φορά σε δύο μεγέθη (14″ και 16″).

Αξίζει να πούμε πως ο γνωστός και αξιόπιστος αναλυτής της Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, μόλις άλλαξε την πρόβλεψή του για το MacBook Pro. Σε ένα tweet, ο Kuo γράφει, “Πιστεύω ότι η σειρά M3 MacBook Pro θα είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης πολυμέσων της 30ης Οκτωβρίου”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.